Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Thrawn #62498 üzenetére
Miért? A holy-s Monkom 30-40Mval operál...és csak cibálnom kell...ezt vakítással, innerrel tovább tudom fokozni...
Szal annyira nem erős...
A Monk még mindig single target DPSben kurva gyenge...de PTR-n harangozni már annyira nem is rossz...[link], részben ezért is mondom, hogy holy+songoku ág járható és érdemes rá gyúrni...akár most is...
-
Thrawn
félisten
Köszönöm ismét a javaslatokat. Egyelőre nem az a célom, hogy T6-on mindenkit egyhiteljek (hehe) mert tényleg nem túl erős most a kaszt (enyhén szólva). Azért erőltetem a stunos itemeket, hogy legalább egy kis cc-t adjak hozzá a partyhoz.
-
Gorneck
legenda
Ha nem akarsz kötött geart használni illetve sebzést is akarsz, akkor jól jön az a generátor...sokkal kiegyensúlyozottabb a spirit szint...szinte nonstop tolható a harang 2-2,6M DPS mellett...
Persze CDR csökkentéssel ezen lehet segíteni...born+captain.
Illetve balga lenne az aki nem holy-ra épít, hisz egy nagyon jó kavics nagyon sokat fog segíteni a dmg leadásban.
A többi ág messze nem illen erős...talán még a fagyi...finom lehet...de ott nincs kavicska...
A másik sethez meg nem szögeltek hozzá semmit ezzel a elektronyos ágat telibe is xarták...rémesen gyenge még mindig illetve egy igen kényelmetlen játékstílusra kényszerít...persze ez még változhat...és remélem fog is...mert jobban csípem.
-
mikromanus
veterán
A "gyors égetés" csak másodlagos effekt. Nem az a cél, hogy hamar elfogyjon az erőforrásod, hanem az, hogy maximalizáljad a sebzésedet. Arra meg a "Gyors animációs" skillek többnyire nem elégségesek. Bár a tüzes WoL lehet elég gyors és még sebez is... és 75 spirit is. Eh. Amennyi sok songokum van nyugodtan átgyúrhatnám a monkomat fire ágra most is.
A mantra, heales töltés és passzív regenek nem sebzés célzatúak, hanem "supportok" inkább. A harangon kívül kb ennyi elég is. Esetleg kellhet itemen is. Sajna a regen az primary affix. Az efelettiek most ugyan valamennyit sebeznek, de jelentéktelenek a fő csapásmérőhöz képest (air ally és SW). Ez valamivel jobb lesz a 2.1-ben sebzésre, de így se túl OP. Mondjuk a tornádós az gyenge marad (lightning), a pengébb meg elég szép lehet sebzésre gyúrásnál is.
-
ChME
tag
válasz
mikromanus #62486 üzenetére
Maximum spirit burstben segít, hosszú harcokban kevésbé jelentős (gyors animációs skillel még kétkezessel is el lehet égetni gyorsan a 250-et). Előre bocsájtom, eddig is volt generátor nélküli pl. fire build. Egykezesekkel. Most talán még könnyebb lesz. Semmi új a nap alatt.
A felsoroltaknál a heal és AoE stunnál tényleg mindegy, ezért is próbáltam rá utalni, hogy nem csak holy spelleket/rúnákat buffoltak. Nincs előttem játék, de az Air Ally nem holy (weblap még mindig bénán mutatja a skilleket, éljen)? Persze a sebzése még buffolva is elhanyagolható, nem ezért fogják használni, de ettől még ha holy, akkor holy. Az Inner Storm rúna pedig holy, és az megint egy nagyon hosszú vita lenne arról, megéri-e használni csak spirit generátornak, sebzés mindegy alapon, vagy sem. Aminek nem nagyon látom értelmét.
Monknál a nagyjából a közös motívumok per damage type (kivételek vannak, de próbáljunk meg messzebbről szemlélni a dolgokat): Holy - több spirit, több nyomogatás; fire - bónusz damage; lightning - itt-ott egy stun; cold - lassítás.
Nagyon adja magát songokura építeni egy kétkezes generátor nélküli buildet. Erről szól a holy. Más ágon is lehet, csak ott már jobban kellenek az extra spirit források.Más: Érdekes, hogy senki sem emelte ki ezt:
Fixed an issue that was preventing a number of abilities that reduce monster damage from properly reducing the damage of some monster affixes
Végre passzívak is talán jobban működni fognak (monknál maradva lásd Resolve), és remélem végre a frozen pulse-ra is fognak hatni a csökkentések gearből is (elite, vagy a melee vagy a ranged, armor, resist, ilyesmi?). Mondjuk az új animációja sokat segít az elkerülésében, remélem csapatban is eléggé látványos lesz. -
Gorneck
legenda
Jahhh...2 használhatatlan rúnán dmg range változtatás...1en meg fokot nőveltek...muhaha...minden kellett volna. Szal amivel közel sebzel azon kellett volna igazán nővelni a dmg range-t...erre szélesítették a fúgást...
Még mindig többnyire a levegőbe kalimpálok vele...bár ezt még tesztelni akarom...
Jelenleg PTR-en ami igazán jól használható az a holy ág...2 remek kaviccsal megspékelve...sajna lvl26-on ez is kezd kifulladni...persze magasabb szintű kaviccsal simán hozható lesz ez is (egyik 1Hhoz a másik 2Hhoz)...de ezt még tesztelni kell...
És itt ebben kb ki is fulladt GR-hez a Monk...hacsak nem szeret pingpongozni...más elem ágból nem láttam semmi finomat eddig...
(#62487) ll-kobe: Barbáron használtam...Monkon annyira nem jött be...
-
mikromanus
veterán
Összesítve: Ezek nagyjánál tökmindegy milyen a rúna elemi ága:
Maximum Spirit increased from 150 to 250•Breath of Heaven : gyúgyító skill + regen. Nincs sebzés
•Skill Rune
- Infused with Light •Extra Spirit generated by Spirit Generating attacks increased from 4 to 14•Blinding Flash: vakítás+spirit töltés. Nem sebző rúna (a sebző is % damot ad ami szorzat jellegű és nem procolja a skill ág)
•Skill Rune
- Replenishing Light •Spirit gained for each enemy you Blind increased from 7 to 10•Mystic Ally
•Weapon damage per hit increased from 40% to 130%
•Skill Rune - Air Ally •Spirit generated increased from 2 to 4•Sweeping Wind : van sebzése és az számít is milyen, de a regenes rúna elsődlegesen spirit töltésre van.
Skill Rune - Inner Storm •Spirit generated at maximum stacks has been increased from 4 to 8•Chant of Resonance •Spirit generated increased from 2 to 4
•Exalted Soul •Spirit generated increased from 2 to 4 •Maximum Spirit bonus reduced from 100 to 50 -
ChME
tag
Azt írta lightning monkot akar csinálni. Értem én, hogy szerintetek az nem életképes, de ha ő azt akar, akkor én arra adok tanácsot. És ki tudja, lehet nem éjjel-nappal akarja azzal tolni, sőt, lehet elég neki kisebb torment szint is. Majd meglátja.
Amúgy a GNK-t is azért hoztam fel, mert most LTK-t használ. Szintén, lelke rajta, és pl. kedvelem a skillt (még ha nem is jól van kivitelezve szerver oldalon), és ha ő azt akarja használni, akkor nyugodtan. Nem annyira életképtelen, mint amilyennek be van állítva, de nem fog vele 8 perces T6 rifteket futni. Azt majd ő eldönti, ezzel együtt jól érzi magát vele vagy sem.Amúgy legutóbbi PTR buildben valamit javítgattak a LTK-en, személy szerint nem próbáltam, azzal a játék verzióval milyen.
Mikro: Rendes patch notes, a legtöbb holy rúnát tényleg 'duplázták', de ettől még ezek holy-k maradnak, így más buildekben nem feltétlen játszanak, ezeken felül egyetlen generátor esetében (Fists of Thunder) annak egyetlen rúnájánál (Quickening) csináltak egy jelentős növelést, ami valójában egy critre procoló rúnában alapból több spiritet adó rúnát csinál. Más generátoroknál nincs változás. Ha mégis lenne, és kifelejtették volna, akkor lőjetek nekem pár képet PTR-ről pls. Nekem úgy tűnik a diablofanson megjelent, eléggé félreérthető kivonatból lett levonva az a következtetés, hogy minden generátort alapból majdnem dupláztak, de ilyen nem történt jelen tudásom szerint.
-
Gorneck
legenda
Az az ág Monknál jelenleg full halott (hacsak nem vagy hajlandó pingpong Monk lenni), persze bohóckodni lehet...PTR-en a Songoku Monk (akár Innaval) kétkezes fegyóval megeszi reggelire...a procok ellenére is...
Az meg, hogy mellik fegyót szereted használod...az eléggé egyéni...nekem a TF, a SoH és az Odin mellett minden szempontból jobban bejött egy WKL+Sledge. Sokkal kényelmesebb...haladás közt nem sok semmit vettem észre. Csak azt, hogy a sok stun miatt kényelmes...
PingPongnál meg ugye Odin...sokat számít a fegyó DMG-e a badabummnál.PTR-en mondjuk nem próbáltam...nem sok semmi potenciát láttam benne, hogy erőltessem, mivel nincs a set köré építve semmi.
Szal az etekronyos Monk ollan szinten van félretéve, hogy rossz rágondolnom... -
mikromanus
veterán
No igen. Kedvelem azt, hogy nem kell szarakodni az apróvaddal, csak közéhajítasz valami nehezet, aztán szétfreccsen a fél képernyő (és nem a mostani OP palm trükközgetés). Ez ilyen. 2.1-ben nem lesz semmi diszkriminálva. Minden harang kibenyomott drága lesz. Standard 75 spirit. Most se nagy szám a többi skillel boldogulni csak regennel, de 2.1-ben még könnyebb lesz a duplázott értékekkel.. Nem kell oda mindenféle csacska hadonászás alap támadásokkal. Nem tudom honnan veszed ezt. A fire ág ugyanolyan olcsó most is mint a holy. Lehet, hogy nincs csökkentő rúnája, cserébe viszont felszerelésen befigyel a 20-30% rcr (cindercoat).
Egyébként se kell holyra gyúrni. Azért arra gyúrnék, mert a set ahhoz illeszkedik (csak nem esik) és a songóku aktiválás nem olyan kényelmetlenül szar és macerás mint a villamos-thunderes DS-es másik. Az nem jön be annyira hiába nagy a névleges effekt sebzése.
Ha nem harang, akkor meg kb bármelyik ág bármelyik skillje jó lehet spendernek. Egy és kétkezes fegyverekkel is. Eg yLTK 30 spiritet csak ki tudsz hozni. Főként hogy patchben 250 spirit alappal indul a monk. Csökkentés nélküli berántásból is az 5 támadás "ingyé".A procok szépek és jók, csak az alap amivel dolgoznak satnyább. Ettőé még járható lehet ez a lightningos út is..
edit: meggesleg a flying dragon még akár generátor skillel is jó lehet a "lomha kétkezes" volta ellenére. Amikor procol a dupla sebzés átváltasz normál támadásra és pikk-pakk feltölt. Én azért jobban szeretem a spirit gyors kiégető funkcióját. Eliteken és guardianokon szépen leszívja az életcsíkot... amíg van spirit.
-
ChME
tag
válasz
mikromanus #62474 üzenetére
Jó, hogy neked kétkezes fétised van, azt tudjuk. Meg azt is, hogy rá vagy izgulva a holy monkra, amely ágnál majdnem minden rúna arról szól, hogy +spirit proc, vagy spirit csökkentés, ez nem baj, ezekkel jól is mehetnek a kétkezes fegyverek. De se a fire, se a szóban forgó lightning nem erről szól, így ezeknél már jobban érezhetőek a lassú generátorok. Aztán hogy ki melyik játékstílust tudja elviselni, az már egyéni preferencia kérdése, és a dolgok sem állnak úgy, hogy a kétkezesek fognak dominálni. Nálad igen, de te már 2.1 előtt is ezt a játékstílust részesítetted előnyben.
Lightningra jelen állásban is szerintem a thunderfury + odyn son kettős a legjobb. Azon sem lepődnék meg, ha az a két proc simán lenyomna egy felbuffolt Schaefert is patch után.Gorneck23: Jó, LTK olyan, amilyen, aki játszott eleget, vagy megszerette/elviseli, vagy rá sem néz. Ettől még a WKL alul marad az odyn sonnal szemben, mert utóbbi legendary proca megeszi reggelire. Ahogy szerintem a thunderfury proca is többet számít, mint az a nem túl sok lightning skill damage, és a rajtad lévő lightning % dam nem is hat se az odyn son, se a thunderfy procára (ugye 2.1-től majd fog).
-
Gorneck
legenda
GNK-ból nekem annyi esett, hogy a fülemen jött már ki...míg az eletronyos sapiból 2 db...
Amúgy nem a WKL vérzik 100 sebből, hanem maga a skill...remélem egy kis yardot is kap PTR-en, mert a WoL buff után kutya se fogja használni...főleg, hogy többnyire nem éri el az ellent...
-
mikromanus
veterán
-
ChME
tag
válasz
Thrawn #62452 üzenetére
WKL kezdésnek talán jó, de 1-1-ben az Odyn Son sokkal jobb, ha nincs más jobb fegyver (patch után Thunderfury nagyon kötelező lesz lightning % dam mellé), akkor mehet együtt a kettő, de WKL sok sebből vérzik (mivel a skill % dam még mindig elvesz egy primary stat helyet és mellé még legendary proca sincs).
Jóformán minden LTK buildbe jobb a Gyana Na Kashu, mint bármi más. Ez viszont jóval ritkább cucc, mint az Eye of the Storm, és néha az az érzése az embernek, hogy még egy jó Andarielnél is. Az, hogy a GNK proca fire, ne zavarjon meg, még így is jobb lightningra is.
-
_ocsisajt
őstag
HARDCORE 500
-
Thrawn
félisten
válasz
Lézerparaszt #62469 üzenetére
Az a random
-
Thrawn
félisten
válasz
Lézerparaszt #62467 üzenetére
Az 562 az pont az 559 és 595 között van, szóval vattafák?
-
Lézerparaszt
őstag
Most belefutottam egy bugba, ami azért elég kemény. Adott egy közel maxos zuni chest 3 socket stb, és az előzőleg már rárollolt 384 armort akartam megváltoztatni zombi vagy fetish army dmg-re. 3 rollra volt alapanyag, és harmadikra beadott egy olyat hogy 562 armor. Egyből feltűnt a nem kis ugrás, ezért megnéztem hogy mettől meddig lehet rá armort rakni. 559-595. Akkor ez most vattafák?
-
smallmer
őstag
sziasztok,
szeretnék én is diablozni csak ahogy láttam 7 ezer az alap játék is és a kiegészítő is. nem tudtok valami olcsóbb helyet? -
Thrawn
félisten
Kösz mindenkinek!
-
DjDanee87
addikt
Mai termés [link], az egyik Act3-as de a másik 20ból csak lesz 1 gyűrű
-
diegho
nagyúr
válasz
DeckardCain #62459 üzenetére
És mit pörgessek újra rajta? Eléggé szar roll, erő is majdnem minimum és a chd is.
-
diegho
nagyúr
ezen érdemes lenne a magefist-et lecserélni az earth szett kesztyűre, amit most adott kadala:
és feldobni rá egy aughild vállast plusz egy bracert?
Ez az amulett pedig felidegesített... 3 maxos érték, de nincs crit
Mindenesetre az invben tartom, mert nagyon jól jön az arcane immunitás.
-
Rayner
őstag
válasz
Thrawn #62450 üzenetére
Light+stun-hoz egy kis segítség (T5) solo és lehetne még upgradeelni bőven
-
Ifju
aktív tag
-
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus #62451 üzenetére
Spirit stone-t és a WKL-t felírtam, a gyűrű az megvan meg egy gagyi Dovu amu is.
Erre gondoltál egyébként? Az a +30% nem lenne rossz, egyelőre megteszi az Andariel's is. -
mikromanus
veterán
válasz
Thrawn #62450 üzenetére
Az itemek nem "profitálnak", max buffot adnak. Van lightning damos spirit stone, llughtninges WKL fegyver, vagy Schaffer hammer, stun esélyt lightningra adó gyűrű. Kb ennyi. A többi "standard" item. A monkos speckók többsége nem egy adott áhat, hanem skillt módosít.
edit: meg ott a thunderes set. Lightning dam, meg egy "kis" dashing strike extra sebzés.
-
Thrawn
félisten
Kezdtem egy lgt+stun monkot: [link]
Milyen monkos itemek vannak amik profitálnak lgt/stun-ból? -
jpeetr
aktív tag
válasz
CzKaresz81 #62448 üzenetére
petes, meg as-es
-
CzKaresz81
tag
DH-hoz szerintetek melyik legendary gem lesz majd a nyerő ?
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
diegho #62440 üzenetére
Én általában naponta találok közel maxos cuccokat. Ezt csak azért mondom, hogy ne aggódjatok, esik nektek is a jó loot, csak a Blizzarddal kötött szerződésem miatt én kapom meg azt is.
Csak WD-vel játszom, de esnek szépen a marauder cuccok is, amikért sokan ölnének is. A lényeg hogy para 3-4 -en haladok, néha 5-ön, és ha cuccot is akarok találni akkor csapatban. És a sok játék. Ez a játék nem casualoknak lett kitalálva (bár arra halad), itt mindig azon volt a hangsúly hogy farm látástól vakulásig. És ha így tesz az ember akkor esik is. Letolok 2 riftet aztán kész az ebéd, letolok egyet aztán edzeni megyek. Nap mint nap találkozok ilyen emberekkel akik ezekkel jönnek és nincs jó cuccuk. Ok hogy "van életük" de akkor a játékban nem lesz cucc. Ez ezzel jár. Ha nem edzek akkor hasizmom nem lesz, mégsem sírok az edzőteremben hogy miért nincs hasizmom, mikor havonta egyszer megcsinálok ott 100 felülést.
Ha meg jönne a "na de ez hc" mondat, akkor:
Ott is ugyanaz a loot 2.0 van mint sc-n. Nem esik sem több, sem kevesebb legend. Sem jobbak, sem rosszabbak. Ja hogy itt nem lehet menni egyből t3-4 -re mert ez hc? Mindenki tudta mire vállalkozik mikor rányomott arra a kis négyzetre karakter kezdésnél. Para sokszáz és nincs item? Van ismerősöm aki infernón nem járt vanillában, mp3 képes gearje volt és para 800 volt. Ok az más tészta, mert ott tényleg ritka volt a normális cucc, de nem az a lényeg, hanem hogy alacsony szinten is lehet sokat farmolni az xp-t.UI: ez csak egy vélemény, nem szidás és nem is mindet neked írtam, csak úgy általában.
-
CzKaresz81
tag
válasz
mikromanus #62445 üzenetére
Köszönöm...
-
mikromanus
veterán
válasz
CzKaresz81 #62442 üzenetére
Greater riftek teljesítése legvégén amit elbuksz, oda bekerül egy "árus" NPC. Minnél magasabb a rift szintje, annál nagyobb az esélye, hogy egy kiválsztott gem szintje növekedni fog (pl lvl 1-ről felmegy lvl 2-re). Lezárt/bukott greater riftenként egy upgradenyi próbát kapsz.
-
DjDanee87
addikt
PTRezőktől kérdezném: A socket csináló itemet rá lehet majd rakni olyan fegyverre amit mondjuk most is használok már és én rolloltam rá a socketet? (természetesen előtte átrollolnám rajta a socketet valami másra)
-
Sárpac
nagyúr
válasz
mikromanus #62439 üzenetére
Tévedsz nem sajnálom, sokkal jobban sajnálnám ha dc miatt halt volna ami lehetetlen, mert a karikat úgy rakom össze, hogy 10 másodperces dct míg lelő a szeró simán kibírják t1-ben különben nem megyek ott. Tanultam belőle ha ilyen lesz még 1x lesz dc az tuti!
Mellesleg deckwood-nak hatalmas laggja volt 2000+os lement róla a spirit úgy fagyott meg és kapot maga alá lézert, szóval lehetett simán szerver oldali gebasz is, amúgy is sűrűn van mivel a folyamatos sebzés effekthatás kiértékelés erősen lassítja a játékot (legalábbis így vettem észer mióta a keletkező fagykörök is sebeznek). -
CzKaresz81
tag
Sziasztok!
A leg gemeket hogy lehet fejleszteni ? Mintha valaki írt volna olyat hogy lehet....
Valamint az 50 rank az micsoda ?Thx előre is...
-
mikromanus
veterán
válasz
diegho #62440 üzenetére
Nekem a monkra nem akar esni a fránya songoku set. Kikadaláztam a kesztyűt és az amut (20% lightning dam.. Ehhehe). A vállasra esett eddig 3 thunderes. Így már 7-2 az "állás". Meg esett egy nata gatya is, de az meg DH-val..
Emellett a szezonális teszt wizardom T3-on hasít és még sehol sincs a fejlesztése. Azért van rajta 4-5 set. Fele drop, fele kadala. A ligthningos arcane torrent (is) elég OP. Bár a black hole is kapott jó kis sebzésduplázást...
-
diegho
nagyúr
válasz
Sárpac #62437 üzenetére
Nálam is ez van 3-4 napja nem esik más, csak öv és 2h fegyó, néha még valami haszontalan spear, vagy amulett, de semmi értelmes. Ez azóta van, hogy megvan az earth szett 3 darabja. Kadala-nál elvertem kb 3k shardot, volt 1 magefist, a többi sárga/kék. Egyedül a royal gyűrű az, ami szépen kiesett kétszer is a hétvégén. Innen megint nehéz lesz továbblépnem a barbimmal, mert bár gyakorlatilag mindene megvan, de zöme fos roll.
-
mikromanus
veterán
-
oxox
addikt
válasz
mikromanus #62436 üzenetére
starcracthoz annyit, hogy ez igy ebben a formaban nem igaz.
dc kellemetlen mindenhol, de 1000x inkabb starcraft alatt dobjon le a rendszer.egyreszt nem sorol olyan gyorsan at, es ha lesorolt, de a tudasod megvan hozza, akkor pikk-pakk visszakerulsz. A rendszer akkor rak be stabilan tudasodnak megfeleloen ha 300 koruli jatekot jatszol (minimm) az adott ligaban/szezon....ha nem jatszol a szezonban tul sokat az adott ligaban akkor ledob a rendszer, en sem trolkodasbol vagyok most aranyban (nem voltam tul aktiv 1v1-ben, es ledobott silverbe, pedig platina top, dia eleje 1v1 jatekos vagyok....aztan a silveresek azt hiszik trollkodok mikor latjak, hogy 3x annyi apm-el szivatom oket)
dioban ugy latom nincs 200 felett nagyon olyan emberke akinek nem hullott el eddig minimum egy 80h-100h+ os karaktere...az az idegesseg (foleg ha lagg miatt van) nem merheto egy sc2 dc-hez...persze ott is zavaro egy 20-30perces meccs utan...de az megsem 100ora farm..mert pont lesz.rom a karaktert, a rajta levo cuccok, meg amiket azokra kolt az ember ami ertek.
Viszont a dc-k ellenere a HC jatekmod szerintem eg es fold a simahoz kepest...nem esel kelsz, hanem balanszolod a karaktert, finomitod, es igen neha kapsz egy adrenalin loketet mikor beverzik a kep -
Sárpac
nagyúr
válasz
mikromanus #62436 üzenetére
Teljesen fos a drop ezért nem látsz kiépített karikat, antisetmákban szenved az accom, vagyis blizz random megmodja generátora megmondta, hogy nekem 1/10 set eshet mint másoknak!
Brutálisan szar pl. volt 2700 shardig semmi leg(nem, hogy set) amit a múlthéten 3200-al dönöttem meg.
Gyűrből is napi szinten 3-4 db blockos esik a másik két szarral együtt soj 2 hónap után esett egy hcn 2napja.
Ami esik töménytelen mennyiésgben 2 kezes fegyók, szar övek bracerek fejesek és már para606. -
mikromanus
veterán
válasz
Reinhardt #62435 üzenetére
A meccset veszíted el. Ha sokszor elveszted, akkor lejjebb sorolnak. Az se baj. Van ahonnan nem lehet lejjebb esni.
Csak valamennyire a liga besorolás minősít. Ha sokat játszol és bronz-silveres maradsz, akkor béna vagy (vagy gonosz kis troll aki a kezdők megalázásán szórakozik). Az elég alap szint. Ennyi. Persze annyiból jó, hogy többlé-kevésbé mindenki megtalálja az erejének megfelelő ellent.(#62434) Sárpac
Mondja ezt az aki mindig zokog még ha neki "jó" is a drop. Mer' nem mindenki olyan szerencsés. Vagy az nem te szoktál lenni?Amúgy neked egyáltalán van épkézláb karaktered? Mindenütt csak megcsonkított és félig-meddig lecsupaszított holttesteket látok a profilodban. A barbi se egy nagy szám. Ezzel akarsz engem fikázni? Kölyök vagy te még a trollszakmához.
-
Reinhardt
őstag
válasz
mikromanus #62431 üzenetére
Nem játszottam starcraft-tal (szóval ugyanannyi tapasztalatom van mint neked HC-n), de ott mit veszíthetek, ha vmivel elszámolom magam? Mert itt egy 200 órás kari simán mehet a levesbe, hanem figyelek.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
mikromanus #62426 üzenetére
Mondja ezt egy olyan akinek az sc se megy!
(#62433) oxox : ez benne van wizzel tudtam el fog jönni az idő, ha lett volna julia élne de nem volt, ilyen helyzettel meg nem igazén lehet mit kezdeni se potion se teleport semmi nem megy míg tart a fagyi.
-
oxox
addikt
válasz
Lézerparaszt #62032 üzenetére
nahh kadala kidobta a sapit
....lassan alakul a dolog...igy ugye az a baj, hogy nincs meg a set bonus, de varom turelmesen a charmort, meg a tobbi cuccot.
sarpac- tegnap reflexbol leptem ra woodra...erre lvl3...mondta, hogy, hogy jartatok...hat sajnalom.
-
diegho
nagyúr
válasz
proci985 #62429 üzenetére
Kulcsokat nem kezdtem el farmolni, azt sem tudom hol kell, vagy hogyan. Egyelőre még a karaktert akartam felépíteni T4-re úgy, hogy könnyen haladjak vele, ez most megvan. Innentől már a meglévő cuccokból kellene jobbakat találni, plusz egy jó sun keeper sem lenne utolsó, mert az enyém 2k alatti dps-es, valamint egy thunderfury és egy shard sem lenne rossz.
-
mikromanus
veterán
válasz
Reinhardt #62427 üzenetére
Elég szegényes adrenalinpótlék ez. Starcarftos időszakomban jobban pörögtem folyamatosan, mint ahogy ebben a helyzetben tenném. 1-2 másodperc ijedtség egyik oldalon (HC), folyamatos masszív agresszió másik oldalon. Megvolt a hangulata, csak nem akarok "Visszarázódni"/újra belekezdeni. Sok időt és figyelmet igényel, a haverok meg eléggé elkoptak onnan. Ja, meg a korai rush taktikákat is eléggé megnyesték. Hiol marad így a káröröm?
-
proci985
MODERÁTOR
-
Reinhardt
őstag
válasz
mikromanus #62426 üzenetére
Ha nem DC viszi el, akkor nincs gond.
Tegnap az új jade wd-m vortexelte be 4 elitpack. Tudtam, hogy meg fogok halni, nyomtam mindent amit lehetett, a képernyő tele volt nem velem, és mégis vhogy túléltem. Gondolom a 25+ pickup és a reaper bracer segített.
Ezt az adrenalin löketet nem kapja meg az ember SC-n -
Sárpac
nagyúr
Ideje volt már.. Tegnap ebben hunyt el kicsi wizem. 8db horda kék elit frozen jail arcane sentry egyszer elkapott esélyem sem volt, jóval több mint fél percig álltam a ganyéban. Elcsesztem mert ki kellett volna húzni a netet a notiból úgy túlélte volna simán, csak hát ki gondolta volna, hogy ennyi ideig potiont se tudok inni... Amíg nem esik ki julia marad a wd. Szerencsére épp jegest wizt próbáltam, így "csak" a wh öv set gyűrű ami nehezebben pótolható, cinder, fire amu, bracer offhand és fejes megmaradtak.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
stoptouching #62423 üzenetére
egy primary random, a main/as/loh harmas melle. szoval it chc volt a negyedik, a loh meg at lett rollolva chdre.
-
törölt tag
A keresoben nem talaltam visszanezve de hatha ki volt mar targyalva a Crusader vs Barbarian dolog ezert kellene kis osszehasonlitas
Elonyok/hatranyok stb. kazuarkodasra melyik milyen?
Koszi -
diegho
nagyúr
Megszenvedek ezért a crites royal gyűrűért úgy látom... most egy dex, vit, as, life regen-est adott.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, nem tudom mennyire egyedi jelenség, de havernak dobott a játék egy Adventurer's Journal-t, annak ellenére, hogy elvileg kivették.
Volt már ilyen másnál is?
-
Edge
veterán
válasz
Sárpac #62409 üzenetére
Még nem javították a class spec setek transmogját, nehogy megváltoztasd mert nem tudod visszaállítani a főnix eredeti skinjét.
más:
Latest 2.1 PTR Patch notes releasedWizard
Archon
Now makes you immune to all crowd control effects -
_ocsisajt
őstag
válasz
diegho #62411 üzenetére
en HC-n HAROM teljes napot farmoltam (akkor meg nem ismertem a splitet) az elso crusamnak... negyedik nap reggelen kiesett az elso csomibol egy INT-es, meg parral utana egy STR-es (sorrendre nem elmexem, lenyegtelen) is...
annyi bogyom volt, hogy meg a szomszednak is en nyitottam utana egy honapig... random...
-
diegho
nagyúr
No 18 ládát nyitottam, 1 óra alatt jött össze ennyi, 1 royal és egy shoulder, de sajnos ez a royal sem adott critet
-
Rayner
őstag
válasz
LordMarcus13 #62406 üzenetére
Passz ... when its done... soon... de szerintem augusztus vége szept eleje megkapjuk.
(aug: sacred 3 és Poe content peccs lesz úgyhogy valahova közé rakják be)
-
LordMarcus13
csendes tag
Üdv! Lehet hogy már kérdezték ,de nem tudjátok meddig lesz benn a ptr?
-
diegho
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #62404 üzenetére
Oké köszi. Rápróbálok!
-
Lézerparaszt
őstag
-
diegho
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #62402 üzenetére
Nem toltam még split-et. Itt úgy működik, hogy mindenki mehet külön helyre, nem kell egy helyen lenni, hogy teljesüljön? Ha megcsináltuk, akkor hogyan jönnek elő újra a bounty-k?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Könyvajánló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egér probléma
- További aktív témák...
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest