Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz
mikromanus #41797 üzenetére
pedig most jön el a botok ideje... eddig a nagy farmok nyomatták az ipart, így Vérpistike EURból tudott gearezni (vagy AH sefteléssel), most ezeknek lőttek, szóval megy majd egész nap a bot saját accán, és mire hazaér ott várja a 100+ kibontatlan horadric cache... Csak a d*monb*ddyért kell fizetni... Más bot úgyse lesz, mert rajtuk kívül Blizzard minden bot készítőt úgy lever izomból, mint vak a poharat.
-
killerjohn
addikt
válasz
mikromanus #41789 üzenetére
nem azt mondtam hogy egy karival még p100 után is levelezzen...
-
Muton
addikt
nem lesz béta kulcsom
annyi történt, hogy felbukkant egy ablak egy uuid-vel, meg, hogy lefagyott, meg egy nagy textarea, hogy írjam le, hogy mit történt amikor lefagyott.
mivel számtalanszor fagyott már és ilyen speckó ablakot még nem is láttam, nekem úgy tűnik, h ez egy teszt lehetett, hogy adott esetben milyen mélységben tudok nekik hasznos infót adni.nos nem küldtem el, mert a "mit csináltál"-ra a válaszban lett volna sör, és pizza túlzabálás okozta nehéz légzés is, meg a bal talpam is visszketett picit, de amikor megvakartam, akkor csiklandozott is, ami most nem jött jól
...amit gondoltam nem osztok meg a blizzarddal -
mikromanus
veterán
Az itemekkel és magával a thornssal nem lenne baj. A hiba a crusader túlbuffolt skilljeivel van. A védőskilljei is nevetségesen erősek, meg a thorns-os passzívja is. 30-40k max ami összeszedhető itemen. Erre bevágnak egy passzívot, ami 123k sebzést ad FIXEN. Találatonként... set + legendary itemmel területre... 1,23 milla dam/hit ingyen (1000% egy itemből). Ha nincs az az ingyenOP passzív akkor még jó is lehet a thorns build ötlet meg a legendary/set buffok. 4-500k dam/hit simán jó kiegészítő sebzés annak aki erre gyúr. Azt épp nem tudom hat-e a reflectre a CB is, de ha igen, akkor meg nem is csak "Kiegészítő" lenne az itemekből szerzett reflecttel sem. De neem... egy jó elképzelést meg kell alázni ilyen hozzá nem értéssel... Olyan Murphy-féle pontossági szabályokkal tervezik és kivitelezik a játékaikat úgy látom:
- mérd mikrométerben!
- jelöld krétával!
- vágd baltával!(#41796) Lézerparaszt
Ez nem színt visz, hanem botfarm build. Nem mintha lenne jövője a botnak, de goldtermelésre meg is van a tökéletes eszköz. Csak mozgatni kell a karaktert a mapon, kis extra gf, kis extra pickup, aztán döl a goldmeg a motyó (mondjuk utóbbi account bound, úgyhogy cseszhetik).
Nem az unalommal van baj, hanem ha nem ilyen ésszerűtlen a csúzdafej passzív, akkro meg max szinten nem életképes. Torment 6-ra azért elég lassú lesz. Mondjuk oda meg van más elszabott csúzdafej skill...(#41799) killerjohn
Nem, te azt mondtad, hoyg jobb pár magas szintű karakter, mint azonos XP számú több kicsi. Mintha 40 forint szarabb lenen mint 10 híján 50. -
Lézerparaszt
őstag
Miért lenne kaotikus? Mert most majd lesz még egy hasznos stat? Inkább színt visz a játékba, lehet erre is építeni. Egyébként szerintem elenyészően fogják használni, mert ennél unalmasabb nincs is. Megyek és nem csinálok semmit. Na meg nem is olyan gyors mint ha csinálna is valamit.
-
Pekkk
aktív tag
válasz
mikromanus #41794 üzenetére
Ez tényleg elég szar. Chuck Norris build. Egy helyben állok és... Mit művelnek ezek a Blizz-nél? Bíztam ebben a Josh gyerekben, de egyre inkább kaotikus az egész kiegészítő.
-
mikromanus
veterán
Láttam már. Semmi extra. Kis pukkancs a gyerek
A CB-t kicsit hanyagolja. Már arra gyúr amikor nerfelik és nem lesz olyan erősedit: én valam, ilyesmit terveztem barbárral, csak veszettül elszabták a thornst a crusader passzívval. Bár nem tudom használja-e. És még a zene is irritáló...
Crusader Thorns Build - Diablo III RoS Beta -
Pekkk
aktív tag
mikromanus: nem tudom ezt láttad-é már... WW wizard: [link]. Beteg egy arc!
Elég durca build-et hozott össze. A ROS-ba minimum ilyeneket akarok látni tőled!
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
killerjohn #41785 üzenetére
Annyira megható ez a lista amit linkeltél, főleg a 1323. sor =')
-
Sirandrish
legenda
válasz
killerjohn #41785 üzenetére
Köszi...ez a lista még kellett hogy abszolút fogalmam ne legyen
-
mikromanus
veterán
válasz
killerjohn #41787 üzenetére
Az XP pont osszegzodik. Innen nem mindegy hogy lesz meg a sokcsillio XP a kiegig? Para 100-as nem gyűjt xp-t, az alatt viszont gyorsabb a nagyobb karakter. Több a statpontja a szintjeibol.
-
ProEvoFan
nagyúr
Kiegészítőig van értelme paragon 100asnak lenni, vagy inkább több karakterrel érjem el a 50+ paragon szintet?
-
killerjohn
addikt
válasz
Sirandrish #41784 üzenetére
hülye vagyok a matekhoz, ezért nem lett belőlem játékfejlesztő
úgyhogy maradok a kiegészítőknél
szerk: RoS scene lista
-
Sirandrish
legenda
válasz
killerjohn #41783 üzenetére
Hja ez evidens..
Pont tegnap beszéltem a srácokkal miközben bújtam az AH-t.
Mondom bakker, tök szívás hogy egy scene 96x96 navsquare.ből áll, főleg hogy egy navsquare csak 2,5x2,5yardos. Erre kaptam is a választ hogy hát igen...39 darab 240x240yardos térképszelet nem valami sok, főleg hogy statikusak és nem lehet őket csak úgy kombinálni.Amúgy fejleszthetnéd már a D3,5-öt..
A D4 még úgy is nagyon sokára lesz, de addig én szívesen elszórakoznék a te játékoddal...az alapok már megvannak. Csinálsz PH-n egy gyors közvélemény kutatást hogy mi kéne még, aztán had szóljon -
killerjohn
addikt
válasz
DjDanee87 #41777 üzenetére
Hogy a fenébe lehetnének randomok a riftek, amikor összesen 39 db loortrun-al kapcsolatos scene van?
Magyarázat: egy scene 96x96 navsquare-ből áll, és egy navsquare 2.5x2.5 yard. Tehát 240x240 yardos "térképszeletből" van 39 db. Ezek teljesen statikusak belül, ezekből áll a "világ". Ráadásul ezeket nem lehet tetszőlegesen kombinálni, csak azokat, melyek kifejezetten egymáshoz illeszkednek. Valamivel összetettebb lesz mint az arreat crater, de azért nagy elvárásaid ne legyenek...
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Már jó ideje nem játszottam a játékkal de a kiegre tervezek visszatérni, ehhez lenne két kérdésem:
Valaki tud linkelni egy jó összefoglalót az újdonságokról? Pl. mi az a rift meg bounty meg adventure mód, meg ilyenek.Kb. mikorra várható a kieg? Még idén vagy jövő január-február?
-
mikromanus
veterán
válasz
DjDanee87 #41777 üzenetére
Torment 1-en thornssal is tömeggyilkol a nép. Picit alul van tervezve. Meg aztán nevetséges ha a skill leírások helyesek. itemeken olyan 2-4k/slot reflec damt szerezhető talán. Van a bónusz ami 10*-es thorns sebzést ad, meg a set ami területhatást. Eddig szép és jó... Csak ott a csúzdafej passzív (Iron maiden) ami a legutóbbi kép alapján 123k reflectet ad. Most komolyan... Minek kúsznak elő az ilyen fejlesztők a tojásból?
Kripp meg jó arc. Egy-két nap csúszással bekukkant, megszagolgatja picit a játékot, aztán inkább megy ladder resetre D2-be, meg kártyázni. Jó arc nagyon
Persze ettől még igaza van. Kissé túlhúztak a kiegben pár dolgot és így könnyen ellaposodhat. A goldvásárlás oka meg az enchantköltség lehet. Meg hogy Moldran is megasszonta, hogy suska jól fog jönni. Ő csak tudja. Kiszámolta biztos excelben.
Azt épp nem értem minek menne fel a gold ár ha egyszer a gold nem lesz account bound, jóval több esik majd kiegben és simán lehet majd vásárolni a botoktól akkor is. Inkább heti/szezonális hatás lehet ez a mostani áremelkedés. -
DjDanee87
addikt
válasz
granini #41774 üzenetére
Kripp nemrég pont fikázta kicsit a kieget, hogy szerinte kevés az újítás, és nagyon hamar ráun az ember az annyira nem is random Riftekre is. Ennek ellenére a gold megy felfelé, most éppen 1,72, fogalmam sincs mi lehet az oka. Stream alapján nekem az jött le, hogy még torment 1-et farmolva is ömlik a gold
-
Sirandrish
legenda
válasz
granini #41774 üzenetére
Kétlem hogy komolyabb dolog történne.
Szerintem egyszerűen csak külföldi forumon valami lángész megszült egy újabb agyszüleményt, amit bevett pár ezer emberke és ennyi.
Persze az is lehet hogy holnap itt a patch és arra készülnek, de van egy sanda gyanúm hogy az első közelebb áll a valósághoz -
granini
őstag
válasz
Sirandrish #41773 üzenetére
Gold arfolyam hogy alakul nezte ma valaki..? Het elejen 1.40 volt tegnap felkuszott 1.70-re.. ez csak a hetvegi gold rush vagy megint tortenik valami..?
-
proci985
MODERÁTOR
Kicsit sok kezd megint lenni az off
. Terjunk vissza onba
Egyebkent meg wow. scuh photosohp skillz. so soon. paragorn wantz.
-
granini
őstag
válasz
mikromanus #41768 üzenetére
..mondjuk ezen a ponton jegyeznem meg szerenyen hogy hozzam kepest ipari tanulok vagytok mindketten..
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #41767 üzenetére
Akkor még "minőségibb" munkát akartam (azonos betűtípus, méret, háttér). Aztán feladtam.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #41766 üzenetére
Macerásabb? Alig 20 másodperc alatt milyen minőségi munkát összedobtam már dikkmánee
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #41765 üzenetére
Eredetileg én is ezt akartam, csak macerásabbnak tűnt. Meg a hősös az helytállóbb. Ez max akkor lenne jó ha hamar kiadnák a kieget. Az meg nem jellemző
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #41764 üzenetére
-
mikromanus
veterán
válasz
Lézerparaszt #41763 üzenetére
Az új blizz játék
Eh, de nyelvellenes. No mindegy.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Sirandrish #41762 üzenetére
"Hát hamarabb tuti nem"
Na ebben már nem vagyok annyira biztos a mai divatból kiindulva. Lassan az a trend a játékoknál is mint a Windowsnál, hogy kijön, 2-3 nagy patch után 1 év múlva kihoznak egy SP-t és akkor talán már késznek tekinthető. -
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #41759 üzenetére
-
Muton
addikt
válasz
Sirandrish #41759 üzenetére
oké, köszi!
remélem hétvégén ki tudod majd pihenni
-
Muton
addikt
válasz
Sirandrish #41757 üzenetére
thx! és az a pecs mikorra várható?
-
Muton
addikt
látom pénteken már nem sok főnök van bent és senki sem dolgozik
granini: jó lett, mehetne valami találós kérdés topikba is feladatnakéjszaka sikerült venni egy hambit 700-ért, szóval nagy királyság van
Amúgy ha nem veszem meg a ros-t, akkor marad a 60+100-as lvl, vagy az mindenképpen kukázva lesz?
-
granini
őstag
válasz
Sirandrish #41749 üzenetére
-
Pekkk
aktív tag
válasz
killerjohn #41739 üzenetére
Mégis milyen mozgolódás van? Én nem látok semmit.
Oszd meg légy szíves velünk!
-
Sirandrish
legenda
válasz
killerjohn #41750 üzenetére
Hja..az volt a legszembetűnőbb
-
granini
őstag
válasz
Lézerparaszt #41745 üzenetére
Az ilyen kókány mspaint munkákat outsource-old ki nekem.. én még KJ-t is át tudom verni..
én egy mspaint elite vagyok. Lehetne ez az egyéni címem..
-
Edge
veterán
válasz
mikromanus #41737 üzenetére
Jajj te :-) partyba csinálj ilyet és legalább a voodoo végéig tartsd a dpst :p
De archont archonhoz kéne hasonlitani szal értelme am sincsazért tettem be a képet hogy lássatok ilyet archontól is. Asszem rajtad kivül volt már wd is talán zan aki betett milla feletti shotot.
Laserpeasant: lol
ja am. wd pont berohant tömegbe az a sárga paca az egy elite refije nem a bat. -
Lézerparaszt
őstag
válasz
mikromanus #41744 üzenetére
Ezt direkt próbáltam úgy összerakni, hogy elég xar legyen de azért a remény meglegyen rá hogy páran bedőlnek. Úgy látszik ide csak prók járnak
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #41740 üzenetére
azaz rubin. A fekete sarkok randák lettek. Amatőr
edit
+1 apróság: pont helyett vesszőként jelzett tizedes jel. -
TeeBee73
veterán
válasz
Lézerparaszt #41738 üzenetére
Túl sok lett a DPS. Azért nem engedi képként berakni. Szégyellné a motor.
MOD: Egy ilyen kavics Diamondból már hatásos lesz a kiegben Elitek ellen? Óder', kell az újabb, legnagyobb kavics, hogy érjen is valamit? -
Lézerparaszt
őstag
válasz
mikromanus #41740 üzenetére
Csak nem meggyanúsítasz hogy csalok?
A gemet észre se vetted a fegyverben, az sikerült a legjobban xD
-
mikromanus
veterán
válasz
Lézerparaszt #41738 üzenetére
Photoshopped. WD-nek nincsenek frenzy és WotB buffjai. Miért nem 9 millióra módosítottad a damot?
kép:
Az üzenet alatt van a tallózás. Kiválasztod a képet, nyomsz egy OK-t és a feltöltést beilleszted. Van valami méretkorlát azt hiszem.edit:
- beillesztett smaragd kép
- 3 tizedesjegy
- eltérő 1 és 6 számformátum
Nice work! -
killerjohn
addikt
Valami mozgolódás van a D3 szervereken... Remélem jön az open beta
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
mikromanus #41737 üzenetére
Na én is csináltam egy szkrínsotot party buffban. Még egy kicsit lehetne több is de így se rossz.
KépEgyébként hogy rakjátok be így a képet? Nekem sehogy sem sikerült.
-
khirill
aktív tag
azt hitték becummantom, de nem ha ha!
az a rohadt wirt láb, h bishibosh meg sehol soha ha meg ott van semmi soha... ahban milliós tétel... doh... de azért volt egy bo.1500ért... hát lol
0li: na!
szőj egy összeesküvést kérlek!
-
warcat
veterán
válasz
Gyuri27 #41730 üzenetére
Egyébként tényleg nem árt ha van szerintem, nincsenek még véglegesítve az árak( top gemeket 10 aranyért lehet craftolni),rarek ujraenchantolgatásánál gyorsan felkusznak a számok millió fölé.
Részemről néhány százmilliót(4-5+) félretennék a kényelemért,legalábbis AH nélkül xar dolog lenne kifutni az aranyból és elmenni külön azt farmolni.
Node még hónapokra van... -
warcat
veterán
Szépen felszaladt a gold ára,el is adtam egy kis felesleget,jó lesz Steam vásárra az apró.El is vitték gyorsan,tehát nem trükközés van mögötte.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Lézerparaszt #41723 üzenetére
Nono. Ne bántsd Petyát mert be perel. Aztán veheted el Katát feleségnek.
Ha valami legális úton van mond el. Had okoljunk mi is belőle.
-
killerjohn
addikt
válasz
mikromanus #41724 üzenetére
elszabadult a topic
és még nem is ittam
-
-
khirill
aktív tag
válasz
killerjohn #41714 üzenetére
jajjj!! nekem meg erről egy csomó magyar kifejezés jut eszembe... tiszta szégyen, de sajnos csökött az angol tudásom...
ezt pl. sokféleképp értelmezem... közöm nincs hozzá? alig karcolgatom a felszínt?
-
killerjohn
addikt
csak hogy legyen ON is: a ww buildben van valami hűde a speciális a mostani gearemhez képest? rohadtul nem megy nekem ez a barbár.
-
Muton
addikt
válasz
tPedro_ #41715 üzenetére
az, noti. amennyire utáltam az elején, annyira megkedveltem már: dio, batman megy rajta, szóval nekem ideális
az a bajom, hogy h addig rendben van, h az integrált használja a rendszermemóriát, mert neki nincs, de a dedikált kártya a saját 1 gb mellett minek használ akármit is, amikor jó eséllyel még az is sok a teljesítményéhez képest, ráadásul sokkal lassabb is a rendszerét használni.T. M.: most néztem meg megint, még mindig nem jött meg a kulcs. lassan, de biztosan kezd emelkedni a vérnyomásom...
-
MrCsiT
addikt
válasz
khirill #41710 üzenetére
Kérek szépen egy béta-kulcsot a Reaper of Khrill's-hez. Én TUDOM, hogy neked van nálatok hanyas.
Priviben is jöhet a download link, de többeket érdekelhet, ha ide a fórumra írod. Előre is köszi a többiek nevében is.
Olvastam ám neten : "Reaper of Khrill's , the Diablo's future".. -
khirill
aktív tag
válasz
killerjohn #41711 üzenetére
miért visongsz?
tán nem szednek ott darabokra játékokat?
MrCSiT: lol
...2 hét múlva! dzsoni leprogramozza az instrukcióim alapján! aztán jöhet a zárt béta csak itt csak a 2 hét múlva a ph-n!
-
khirill
aktív tag
válasz
Sirandrish #41702 üzenetére
na igen... de azt a közösséget amit írtam nem húznám 5-6 főnél többre, (tehát egy privát kisközösség...) akik mint mondottam szerintem simán csak technikai okok miatt tartják fent... szerintem nem elképzelhetetlen... látnád mi megy az ownedcore-on...
aztán lehet, h cső hülyeség amit írok... nem ez lenne az első...
lol
de én is zárnám a témát mielőtt megjelenik a reaper of khirill's posts
-
Gorneck
legenda
Összes nyomi WD békázik RoS-ba? Hurrááá...
-
Muton
addikt
válasz
hovika81 #41704 üzenetére
ha kard nincs, de ott van az elit (Bashanishu), akkor valaki beugrik és visz neked kardot, mert nagyon ritkán spawol. aztán rácsapsz a karddal (skill nem lehet) és kész. magához az achihoz nem kell szétrombolni a kőrakást, az a kard megszerzéséhez kell csak. ne keverd össze Rakash... izét, aki a kardot adja Bashanishuval, akit meg kell csapkodni.
Sirandrish: szólhattál volna hamarabb is, hogy ez gyorsít, már rég játszanék
-
hovika81
tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan kell megszerezni Bashanishu acsit? Megvan a kard helye is és az elite is, de a sírkövek szétrombolása után nem kapom meg a kardot.
-
killerjohn
addikt
válasz
Sirandrish #41702 üzenetére
kezdesz közel járni a megoldáshoz, de szerintem ejtsd a témát
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 11 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest