Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
ez a ptr a kov patch tesztje vagy miert ennyire izgtatott mindenki?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Rebourne
aktív tag
válasz errorcode06 #42586 üzenetére
A hétvégén a túlterhelés elleni védelmet tesztelik, ezért csak korlátozott mennyiségű hardver van rákapcsolva a ptr-betára. Sorbanállásra, hosszú várakozásokra kell számítani hétfőig. Nekem 48 perc, és nem csökken.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
egyébként az másnak nem tűnt fel, hogy diablo2 zenéje megy a háttérben? konkrétan harrogathé és lut gholeiné.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
mikromanus
veterán
Tegnap (sokadjara) 20)25 perc után. Reggel kb azonnal.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz DjDanee87 #42574 üzenetére
Ja. De szarabb is lesz a minőség. Dion ez meg elmegy fc3-ban nagyon látszik, hogy nem eleg hozza az erőforrás és a sávszélesség. A mozgásokat rém rondan veszi fel. Programmal Ugyanez tueles. Nagy hely es konvertálni idő, de nem folyik ki a szemed ha 24 colos monitoron nézed.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Gorneck
legenda
Nem, de ez van...tegnap este 30 perc volt kb mire beléptem...reggel 5kor meg 5.
Gorneck#1239
-
Sárpac
nagyúr
37-38 perc a várakozási idő jelenleg.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
errorcode06
őstag
Titeket mennyi idő után engedett be játszani? Én már 15 perce várok arra hogy beléphessek, ez normális ilyenkor?
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Muton
addikt
találtam a bnet fiókomban egy ros beta klienst. ez most a 'normális' béta (crusaderrel), vagy a sima d3 loot2-vel?
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
errorcode06
őstag
Ha át akarom vinni a bétába a karimat, akkor a bétás, lvl1-es karakterrel játszanom is kell vagy elég csak kreálnom egyet?
szerk: tárgytalan (rossz szerver)
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
John D'oh
aktív tag
Ezt meg Rakanoth adta
-
DjDanee87
addikt
válasz mikromanus #42572 üzenetére
Lemezrementéssel az a baj, hogy sok helyet foglalna. Ráadásul ha tényleg van megosztanivaló akkor mehet a vágás renderelés ami munka és időigényes. Most meg "start stream" gomb és feltölt mindent.
1 kérdés PTRel kapcsolatban. Valaki írta, hogy lehet hc karakterrel is játszani. Ha meghal PTRen a HC karakter level1ről újra fel kell húzni, vagy fogom és lemásolom még1szer az eredetit?
[ Szerkesztve ]
-
John D'oh
aktív tag
Siegebreaker dobta
-
mikromanus
veterán
válasz DjDanee87 #42571 üzenetére
A stream minőségétől függ szerintem,hogy melyik lesz sikeresebb. A twitch d3-ra egész jo, de mondjuk far cry 3-ra csapnivaló. A d3 se olyan mint a felvett és konvertált HD videóim, de meg nézhető.
Edit: a broadcaster progiban van lemezre mentes lehetoseg is. Utólagos visszanezesre eleg tud az lenni. Bar ha meg akarod osztani a botlasaidat masokkal is, akkor jó lehet a stream elmentes twitchre is.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz killerjohn #42562 üzenetére
Az majd kiderül lesz-e vándorlás. Hallottam olyat, hogy változtatja a youtube a szabályait, ami játék (és még néhány egyéb) csatornákat eléggé hátrányos helyzetbe hozza. Meglátjuk azzal mi lesz, meg ezzel a live stream megoldásukkal is.
Én nem vagyok streamer, de twitchet használom. Arra tökéletes nekem, hogy van egy beállítása, hogy automatikusan elmentse a streameket. Így ha Hearthstoneozok mindig indítom a streamet és bármikor visszanézhetem ha valami érdekes történt vagy egyszerűen tanulni szeretnék a hibáimból.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Rebourne #42569 üzenetére
Tökéletesen egyetértek. Ez szerintem inkább egy kísérle a YouTube-tól, hogy elvonják az embereket a Twitchről... de figyelembe véve, ami épp most zajlik a gamer videósokkal, nem hiszem, hogy sikeres lesz.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Rebourne
aktív tag
válasz killerjohn #42564 üzenetére
Ha youtube-on posztolókat továbbra is nagyipari méretekben zargatják a copyright-robotok, számos alkalommal alaptalanul, akkor inkább fordított lesz a migráció iránya, és inkább a twitch-re mennek a népek a műsoros videóikkal is.
-
rongyi
aktív tag
Nálam nem enged karaktert copyzni, pedig kiléptem beléptem már vagy 5x. Ötlet?
-
lakisoft
veterán
-
killerjohn
addikt
válasz lakisoft #42563 üzenetére
nem arra gondoltam hogy már ma este lekapcsolják a szervereket, format c: és felteszik kamionra, de elég ha pár rangosabb esemény (mlg ésatöbbi) meg streamer átmegy oda, akkor a twitch hamar kiürül. Gondolom csinálnak valami fasza, minőségi streamer appot, és akkor még az is lehet hogy én is streamelek kicsit
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
-
killerjohn
addikt
[link] viszlát twitch.tv
-
Gorneck
legenda
válasz killerjohn #42559 üzenetére
Tegnap a második mob dobott egy 300+ dex/vitt gatyót és még rakott rá DH skill %ot...ami aszhem épp trap volt...felröhögtem...oszt kiléptem...
Gorneck#1239
-
Sárpac
nagyúr
-
Wolverine
félisten
válasz errorcode06 #42556 üzenetére
Igen, az az - a béta akkor fog megjelenni, ha kapsz hozzáférést.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Sárpac
nagyúr
válasz killerjohn #42555 üzenetére
Első normális loot:
Átléptem a 3misit:
-
errorcode06
őstag
Nos, elolvastam a battlenetes "topikot" hogy hogyan lehet csatlakozni.
Megcsináltam mindent úgy ahogy ott le van írva, de ha elindítom ezt a battle.netes klienst, nincs ott a ros béta, csak a ptr diablo3 (ami 15gig) -ez lenne az?"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
T. M.
aktív tag
válasz Sárpac #42547 üzenetére
Az biztos, hogy a mostani cucc mindenképpen kelleni fog a későbbi lvl 70-es megszerzéséhez.
Nem tudom ebből kb. mire várható végleges patch, de kíváncsi leszek majd, hogy az árak hogyan alakulnak majd az ah-ban a jövőben.
Ha bejön, amit mondasz, akkor szerintem az utolsó pár hónapban még az utolsó utáni bőrt is lehúzzák az aukciós házról még. Gondolom ez se lesz véletlen. -
John D'oh
aktív tag
válasz errorcode06 #42551 üzenetére
PTR = Public Test Realm
-
czpitti
senior tag
válasz killerjohn #42549 üzenetére
Van copy csak hibauzivel.utánajártam vannak páran ilyen hibával azoknak várni kell.evvan.
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
errorcode06
őstag
Hai!
PTR-re most akkor bárkit beenged, vagy csak azokat akik kaptak béta kulcsot? (nem kaptam)szerk:
Szóval akkor nálam van a gond mert a letöltési listából hiába töltöm le a ros klienst, nem kezd el semmit sem tölteni.[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
válasz czpitti #42548 üzenetére
De engedni csak be kell lépni a karival és vissza.
(#42549) killerjohn : igazad lehet, de pont ezért lesz érdekes az elkövetkező időkben az ah hogyan alakul.
pl engem act3-ban egy egy elit csapat simán kifingatott pedig nem piskóta a wizzem. Szal érdekes lesz minden esetre.[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz czpitti #42548 üzenetére
hogyhogy? ha eltakarja a jobb felső Upgrade panel, akkor:
- lépjél ki és be (client restart)
- switch hero és vissza
el fog tűnni és megjelenik mögötte a PTR copy panel(#42547) Sárpac: ne feledd, nekik nem céljuk hogy te level 60-on maradjál életed végéig a max ilvl 63-as Loot 2.0-val Nekik az a jó ha minél több ember mondja, hogy "jujj de jók azok a 70-es itemek a RoS-ban, nem is olyan drága, na, vegyük meg az upgrade-et". És még csak nem is hibáztatom őket.
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
Ha ez így marad van egy érzésem, hogy kirámolják majd az aht becsukás előtt!
3 kesztyű esett rare egyiken se volt dps illetve egyen 5% as össz vissz, borzalmas rollok vannak. Persze lvl70-en valszin más lesz, na dehát oda el is kell jutni valamivel. Minden esetre jól kitalálták, mert így az itemek nem fognak elértéktelenedni teljesen mire kijön a 2.0 patch![ Szerkesztve ]
-
T. M.
aktív tag
Hát lesz itt tennivaló szépen.
A pont osztogatás tetszik, az italokat magától felveszi, loot 2.0 de alig esik valami
Gem craft végre olcsó lett, lesz nekem is marquise kövem
A lightning, frozen, poison elitek nagyon jók.
Viszont kegyetlenül laggol az egész.
Sok időm a napokban nem lesz rá, de később szerintem már jó lesz ez nagyon. -
Sárpac
nagyúr
-
Bird
addikt
válasz Gorneck #42542 üzenetére
Ennyi... Ezen azért a kacag a májam:
"Beta testers are chosen according to their system specifications, in-game activity, and other factors, including an element of luck."
LOL!
Sárpac: Tehát minél több beta key magic find van rajtam annál nagyobb az esélyem arra, hogy bekerülök a titkos társaságba. Ezek szerint az 1500+ játékóra kevés. Értem én.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #42532 üzenetére
Ja. Az itt a gebasz, hogy valami ilyen módszererl akarják összeboronálni a két verziót ténylegesen is. Ha ezt komolyan gondolják, akkor akad még némi tennivaló.
-
Sárpac
nagyúr
válasz killerjohn #42536 üzenetére
Igazad van, alapból nem figyeltem, hogy van 20% cd a skillből.
-
Sárpac
nagyúr
válasz killerjohn #42534 üzenetére
De de le van limitálva 20 secre cd cuccokkal viszont nem lesz gond+ killek után is von le 1-1 secet ha jól sasoltam a teljes cd-ből.
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #42524 üzenetére
Mondom, hogy ez amit látsz, nem vanilla béta/alpha/akármi, hanem RoS béta, ami egyszerűen csak le van korlátozva pár dologban ha nincs RoS licence-ed. Emiatt egyelőre teljesen rosszul működik, ha az ember úgy nézi, hogy ez fogja egyszer leváltani a jelenlegi 1.0.8-at. Egyébként nincs benne olyan sok hiba, hogy alpha-nak kelljen hívnod, de ez mindenkinél csak ingerküszöb kérdése
-
Sárpac
nagyúr
Érdekes küldi:
Végére az archon dps:
Megjelent a kis elit 1 sec pukkAlapfesz alatt a maximumon túl!
-
Bird
addikt
válasz Lézerparaszt #42528 üzenetére
nem kaptam semmilyen kulcsot emailben és mégis tudom telepíteni a ROS klienst....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
Akkor most ki kaphat bétát? Hogy is van ez? Feltelepítem a klienst és továbbra is bizakodok a nagy semmiben? Kicsit vicces a dolog....
-
Sárpac
nagyúr
Buffolódunk buffolódunk!
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #42522 üzenetére
NEm. EZ csak névleg béta (bár nem is nevezik annak). Jellegét tekintve a classic/vanilia/alap verzió tekintetében para/loot 2.0.1 alpha verzió, mert NEM működik. Ilyen apróságok, mint az XP számítás, craft és a loot elég alap funkció. A bétában az ilyennek működni kell már. Ez egy Public (alpha) test.
-
John D'oh
aktív tag
Hát igen, a frissen talált Andimból is legyalulták az AS-t : )
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #42521 üzenetére
azt ne felejtsd el, hogy amit most látunk a 2.0.1-ből AMENNYIBEN NINCS ROS KULCSOD, az nagyon bugos. Sok helyen nem számoltak azzal, hogy RoS kulcs nélkül level 60-as limited van. Ráadásul a két játék között (normal <> ros) az átmenetet folyamatossá kell tenniük.
TLDR: amit most látsz az egy béta. Nagyon béta. Ha most nekiálltok Sárpaccal kitalálni, hogy a most látottak alapján mi teszi tönkre majd a 2.0.1 frissítést, akkor menten a földbe állok...
közösségi felhívás: aki talál a bétában legendary-t, és szeretne segíteni, az legyen szíves csináljon róla egy screenshotot, és küldje el nekem privátban. Jelentősen megkönnyítené a munkámat, amivel listázni tudnám a béta összes tárgyát és a lehetséges affixaikat (félreértés ne essék, az affix adatbázis és az itemek közötti kapcsolatok adatbázisa is meg van nekem, de nem tudom hogy mi alapján szelektál a játék...)
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Sárpac #42516 üzenetére
Még jó hogy olyan sokan kezdik nulláról a vanilia kiadást loot és para 2.0 után. Ugyan nerfelték a passzívokat és sok mást is, viszont van egy-*két durva melléfogás. A korábban (most az alapjátékban) ritkábban használt skillek erős dps buffot kaptak. Legalábbis barbinál. Meg a többi aktív skill is. A furytermelés mondjuk nevetségesen gyenge, de nem is nagyon kell furypusztító skill a vaniliába.
Az itemek meg lehet versenyképesek lennének... ha nem lenne ez az lvl req bug. Ami nem 61-es az kaka. A 61-esek közt van pár egész pofás, de a mostani alapjátékos AH-ban könnyen elérhető itemekhez képest a sok main stattal is karcsúak azok is nagyon.
A goldhoz nem tudok hozzászólni. Szerintem szépen jön az. Killre és event/questre is
A kavicscraft vicces. Marcsi gemek 100k goldért.
WP használat maradt acthoz kötött. Csak az adventure módban van actok közti teleport?
A casualoknak meg nem lesz ez se jó. Eddig is visszavehették a nehézséget. Most annyi a különbség, hogy nincs senkinek esélye az alapjátékkal komolyabb nehézségen játszani. Még egy nyamvadt MP8-10 szintű nehézséget se lehet találni az egész 2.0.1-ben.
Ami jó és ideje volt:
- gold/globe pickup alap szerintem nagyobb picitvel (bár 1-2 pontot raktam mindenre apara elosztásban, így lehet emiatt tűnik így)
- a mozgási sebesség mintha picitvel gyorsabb lenne, mint az 1.0-ban. Bár lehet ezek azok a power stoneok (? a lyukas mellkasu manu ikon) buffja miatt van.
- a health potikat is felveszi ha átgázolsz felettük úgy mint a goldot.
- a health globe dobás animációja olyan cuki.
- az új elit affixek jók lettek. Szépek látványosak, csak mire veszélyesek lennének meghal az elit.
- a teleport-térkép átalakítás is jól néz ki. Szerintem hangulatos lett, Jobb mint a sivár szöveges korábbi választgatás.edit: Sisakon is rollolhat most már LoH. Nem legendary egyedi affix már. Meg jó kis cd csökkentés is. 18%-os már esett nekem. Socketbe mehet gyémánt. Az is cd csökkentő azona sloton. Az alap (flawless square) azt hiszem 9% cd csökkentést ad.
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Sárpac #42518 üzenetére
jelenlegi
One of 2 Magic Properties (varies)
+10-12% Life
One of 6 Magic Properties (varies)
+170-200 Strength
+170-200 Dexterity
+170-200 Intelligence
Increases Attack Speed by 10-11%
Sockets ([1-{VALUE2}])
+[71-80] Resistance to All Elements1xx
unique_helm_006_1xx Mempo of Twilight 63
ebben nem vagyok biztos, hogy melyik lesz a kettő közül
+8-10% Life
+5-8% Life
+300-329 Strength
+300-329 Dexterity
+300-329 Intelligence
Attack Speed Increased by 4-5%
Sockets ([1-{VALUE2}])
+[41-80] Resistance to All Elementsx1
ebben nem vagyok biztos, hogy melyik lesz a kettő közül
+8-10% Life
+5-8% Life
One of 3 Magic Properties (varies)
+300-329 Strength
+300-329 Dexterity
+300-329 Intelligence
Attack Speed Increased by 4-5%
Sockets ([1-{VALUE2}])
+[41-80] Resistance to All Elementsvannak gondjaim hogy melyik affix mehet rá, de csak ott ahol dőlt betűkkel írtam
semmit se vegyetek halálkomolyan, mert
1) nincsen kész az affix datamine programom, és néhány affixot nem tudok rendesen eldönteni, hogy melyik az aktív
2) blizzard még 10x fogja ezeket variálni, JAVÍTANI, mire kijön a játék[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz Sárpac #42518 üzenetére
aha akkor még jobb lehet egy régi tuningolt példány rosban.
mondtad hogy kategóriánként most te 56 pontot pakolhatsz az látszik mennyi a lehetséges max amit rá lehet tolni?szerk: igen ezért vettem pár hete inkább droppolt kesztyűt ami majdnem perf a chc-chd-as-ben, hogy mysticcel majd csak a mainstatot finomítsam rajta.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Sárpac
nagyúr
Kj szerint 5 a max AS, CHC gondolom lehet 6 is majd kiderül.
Egy fullos mempo 300+ inttel 5 assel 6 chc-val ugyan ott lesz kb. mint most egy 170+ main 9as 6chc. Tehát a topp mempo nem fog érdemben változni valszleg a nagyon topp itemek se, de majd ez ki fog derülni úgy is.Ami szerintem nagyon ritka lesz egy egy itemen az az AS, CHC, CHD, ami sűrűbben elő fog fordulni az a sok main stat!
[ Szerkesztve ]
-
John D'oh
aktív tag
Csak azt sajnálom, hogy az Adventure mód kimaradt. Az elején még arról volt szó, hogy nem csak az exkluzív tartalom része lesz.
-
Rayner
őstag
Na én is megnéztem PTR-t.... ez D4 inkább...
Skillek és gearek kuka, viszont goldot jó lesz betárazni. és mindent fel kell szedni.
Sok minden javult de a játék sebességét drasztikusan csökkentették. (később lehet nem így lesz)
DPS esett minden karinál, valahol jobban valahol nem de annyira nem érezhető. Master ment minden karival.
a nehézségi szintek jól balanszoltak (tormentet nem tudom)
röviden ennyiWelcome Diablo 4
-
Rebourne
aktív tag
Siegebreakerrel csak óvatosan, nem vették vissza a reflectet rajta. A champion/rare pakkokon sima ügy a reflect, némi LoH megoldja, de Siegebreaker oneshotolt... -am magam
-
Sárpac
nagyúr
Csak az amu lvl miatt esett vissza amúgy maradt, viszont paragonból jó sok chct és ast lehet rátenni azzal +120K dps valahol a saját amummal 750k körül lehet az alap, de 2milláig is ki lehet buffolni.
Szóval megéri paragonra hajtani nekem 224-et ad azaz 56 pont egy egy kategóriára.Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Sárpac
nagyúr
válasz mikromanus #42507 üzenetére
Az viszont jól látszik, hogy goldból érdemes lesz betankolni! Alig esik valami..
Archont nem lehet fenntartani, de elég gyorsan újratöltődik és minden leölt mobnál egyre erősebb lesz, 1.5milles archonnal toltam előbb.[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
Esik néha valami sydyru bone, ami leginkább valami véres sercintásre hasonlít és állítólag craft material. Mire jó az? Ha amterial, akkro bugos, mert egy helyen csak egy lehet belőle a ládában. Biztos értékes.
-
Lézerparaszt
őstag
Na megosztom a tapasztalatokat 1 óra PTR után. Kezdem a chat ablakkal. Aki úgy gondolja szeretne felmenni kipróbálni a PTR-t, annak ajánlatos azzal kezdeni hogy kikapcsolja. Ha nem teszi, akkor hallgathatja a sok kisgyerek sírását, hogy "jaj a 61-es cuccot nem tudom felvenni, mocskos Blizzard!" szöveget. Egyiknek sem esik le hogy még csak 60-as szintű. Vagy 3x belefutottam a miért nem tudok crusadert indítani szövegbe is. Na de kicsit a játékról is. Nem lesz ez rossz, előre szólok hogy minden cuccot fel kell majd szedni, mert fontos alapanyag lesz craftnál, és mivel úgyis ritkán esik tárgy ezért nem is lesz tele az inventory. Az 1 órám alatt félig lett csak. Az elitek kaptak új képességet, sok mobnak változott a skinje is. A dps változó, van akinek leesett drasztikusan, mert eddig minden buffal nézte és most meg csodálkozik hogy harmada. A skillek is változnak, a firebat pl erős nerfet kapott, bár a mostani 60-on master fokozaton még a szúnyogokat is elég használni, firebatet max elitekhez használtam, ja és a keywardenhez ami még így is 2 mp körül halt. Volt még hogy buffok nélkül voltam, elszaladtam egy csapat mob között és hirtelen mindenki meghalt. Az egyik 7,5 millás critet kapott valahonnan, erre nem sikerült rájönnöm mi volt. A tárgyakból ez alatt nem találtam nekem való upgrade-et még a linkelt cuccokból sem, de átlagos gearrel rendelkezőknek kánaán lesz, az tuti.
[ Szerkesztve ]
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Rebourne
aktív tag
Hát remélem buffolják még a 60-as játékot, mert a legmagasabb nehézség legfeljebb MP5-ös szint. Amulett nélkül is hasít a kari. Ball Lightninggal :p Meg sem érzem, hogy a Shadow Power-en már nincs többet Life Steal.
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
válasz mikromanus #42466 üzenetére
Kiléptem beléptem vagy 20x upgrade ugyan ott van..
-
mikromanus
veterán
VAn pár nyalánkság:
- item level bug: nem dropolhat 60-as lvl követelményű itemet ahog ynézem. Csak 61 és 59-es van (vagy gyengébb)
- az ellen gyenge masterben is. SOk volt ugyan a nerf, de a skilleket meg túlbuffolták és nem érhető el "Vaníliában" komolyabb nehézség. Az itemek meg lehet jók lennének az adott nehézség és hős szinthez... már ha nulláról indul valaki és nem játszik a mostani patch-csel. Mert ami most bagóért szerezhető az még így is jobb mint ami esik.
- craft bug: duplázott item animációk (dupla költség). De nem is ad semmit érte.Egyenlőre ennyi. Most részemről kb 2 nap szünet. Addig talán összefércelik ami nem igazán jó...
(#42500) Chiller
Ugye tudod, hogy van pár skill ami át lett alakítva? Szerintem a wizard is laza bealvós,d e majd megsasolom vasárnap.Keresd meg az OP skilljeit! Vannak ám.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest