Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amazon Kindle
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
válasz Sirandrish #41697 üzenetére
ééés..., tényleg. kezdem is tölteni a klienst...
töltődhetne gyorsabban...T. M.: de, most, az előbb. 2-t is, de nem adok
mikromanus: 16 gb vga ram arra tuti, h nem, mert abban killer közreműködését sejtik
[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
khirill
aktív tag
válasz Sirandrish #41695 üzenetére
hát szerintem is van... ha bárki nem is, de dzsoni kaliberű emberek simán megoldják, h szimulálják azokat a körülményeket amik a futáshoz kellenek... az, h fut még nem jelenti azt, h minden funkciójával és hibamentesen fut... szerintem elsősorban nem a játszás a céljuk vele... hanem valamilyen technikai bla bla bla...
aztán ha torrentre kipakolnák, a nagyérdeműnek igen valószínű, h a hír futótűzként terjedve, begyújtaná a blizz kanócát...szóval ha van... az biztos el van rejtve egy-két kisebb közösség számára...
de ha ez tiltott ez téma, akkor tépjétek ki ezt a lapot a könyvből!
ratabyzou
-
Sirandrish
legenda
Sőt....már meg is kaptad a béta kulcsodat, nem kell tovább várni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz killerjohn #41694 üzenetére
Mert ha egy lepke Argentínába lefingja a kőszáli sas tojásán lévő bolhát, azt is feltolják torrentre .mp3-ban, aviban, 3D-ben és BD ripben is..
Én nem szoktam kételkedni benned de ezt most kétlem.
Ha lenne kizárt dolognak tartom hogy nem lenne szétcikkezve vele az internet.Bár minket ugye nem érint mert mi kemények vagyunk és megvettük de akkor is érdekelne
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz granini #41692 üzenetére
1. Csinálj kérlek (mert miért ne és amúgy is vicces)
2. Attól még nem lesz tört D3Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
granini
őstag
válasz Sirandrish #41691 üzenetére
3 perc alatt tudok csinalni paintbe egy kepet ahol KJ lathato ahogy kaloz szeron tort D3 expansionnel jatszik, es a 12. karakteret huzza fel HC P10000-re..
[ Szerkesztve ]
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Sirandrish
legenda
válasz sto1911 #41690 üzenetére
Én sem hallottam még működőképes tört verzióról..
Se egy hír/cikk, se egy torrent feltöltés, semmi..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sto1911
veterán
válasz killerjohn #41689 üzenetére
Es hogyhogy nincs fenn torrenten?
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #41688 üzenetére
psszt: kalózszerver van
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #41684 üzenetére
Lehet ez volt a csali a kalózszervert és törést tervező sötétlelkű warez kultistáknak. Megetetik őket a sok "igazsággal", aztán meg valami mást küldözget a szerver valójában. Így nem tudják jól visszaadni és lemásolni a bnetes online játékot. Te meg hogy megetted mindezt a maszlagot!!!
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Pho3bus
tag
válasz killerjohn #41680 üzenetére
Egy 2012-es játéknál elég nehéz volt elhinni ezt, de hát akkor ez sok mindenre ad magyarázatot (facepalm)...
-
Sirandrish
legenda
válasz killerjohn #41684 üzenetére
Mindig az a fránya kifogás
-
quex
tag
Akkor hát ezért laggol a játék.
Az excel elég értelmetlenül tárolja az adatokat. Ezt a struktúrát használni egy másik programnak felesleges baromság.
[ Szerkesztve ]
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #41682 üzenetére
Ezeknek a struktúráknak a 95%-a nincsen használatban - csak akkor használná őket a kliens, ha offline módban játszanál (ami ugyebár le van tiltva), hiszen akkor nincs szerver ami neked generálja a dropot. Viszont most, always-online-drm-módban gyakorlatilag nagy részük felesleges szemét a program mellett.
(#41683) userxy: nyugi, megszoktam már, nem dőlök a kardomba...
(#41685) quex: az érdekes lenne, ha ettől lagolna a játék. vagy csak kiment az irony detektorom?[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Mindig megkérdőjeleznek téged, hogy tudod elviselni?
-
Sirandrish
legenda
Akkor kicsit balanceolhatnál a dropom
-
sto1911
veterán
LOL
-
killerjohn
addikt
válasz Pho3bus #41676 üzenetére
nekem soha senki nem hisz, komolyan már herótom van ettől...
értsétek már meg hogy én nem a szellemekkel beszélek szeánszokon, mielőtt ide írnék valamit...szerk: Excel (xls és xlsx vegyesen) fájlokban írják a gamebalance-t. Ezt átkonvertálják .gam fájlokká, és azok vannak a játék MPQ-iban:
AffixList.gam
Axe Bad Data.gam
Characters.gam
ExperienceTable.gam
ExperienceTableAlt.gam
ExperienceTablePvP.gam
Hirelings.gam
Inventory.gam
Inventory_PvP.gam
ItemEnhancements.gam
ItemRequiredLevels.gam
Items_Armor.gam
Items_Legendary.gam
Items_Legendary_Other.gam
Items_Legendary_Weapons.gam
Items_Other.gam
Items_Quests.gam
Items_Quests_Beta.gam
Items_Weapons.gam
ItemTypes.gam
LabelsGlobal.gam
MonsterAffixes.gam
MonsterLevels.gam
MonsterNames.gam
PowerFormulaTables.gam
RareNames.gam
RecipesBlacksmith.gam
RecipesJeweler.gam
RecipesMystic.gam
SetItemBonuses.gam
SocketedEffects.gam[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz mikromanus #41677 üzenetére
Eh, ez kamu. Ez a félig -meddiga mostanihoz hasonlítgat. A bétában fel volt csavarva rendesen pár sebzés. Már korábban se volt 240% a seismic szerintem... VAg yez a loot/para2.0 alapjáték béta? Hm... Lemaradtam valami hírről?
edit: ja, hogy lehet nincs is változás, csak kb összefoglalják mindet egy helyen?
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz granini #41671 üzenetére
Lassan megérdemled az egyedi arcképet/avatart. Szerintem menj és gyorsan kérd is ki a trollface-t. Jobb ha sietsz, mert erre tuti nagy a kereslet!
más:
Most jutottam el a beleolvasásig. Kezdik ezzel:
"Now generates 2 Fury per hit (down from 3), chance to Knockback removed."Lol. Nem erről mondták azt, hogy ez a legjobb a fury termelő skillek közül fury termelésre? Már annak van tervezve alapból.
[ Szerkesztve ]
-
Pho3bus
tag
válasz killerjohn #41674 üzenetére
Excel táblában... Abban
-
Sirandrish
legenda
Ez komoly? Komment kell ahhoz a képhez?
Ezen egy jót kell derülni és tovább lépni..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
killerjohn
addikt
válasz granini #41665 üzenetére
ez simán fake. a gamebalance excel táblákban van, nem ilyenen. Ezen kívül a fülek mérete mindig automatikusan igazodik a tartalomhoz, és látszik hogy a RoS beta (félkövér) font csak úgy oda lett rakva paint-el...
LOL, most látom hogy te csináltad. menj mááár, tiszta Sárpac feelingem volt
arra már nem is mertem reagálni, hogy az "adathalász haverod" a fejlesztői gépekről nyúl le dolgokat.[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
-
-
granini
őstag
válasz mikromanus #41663 üzenetére
Hallod egy profi adathalasz haverom most talalta ezt a kepet az egyik game developer geperol szedtek le.. szerintem meg azert finomitgatjak a nehezseget nem..?
-
Pho3bus
tag
válasz mikromanus #41663 üzenetére
-
mikromanus
veterán
Van némi "szkillcséndzsisz" a bétában. Megyek is a popcornért, aztán meg olvasni
-
MrCsiT
addikt
válasz killerjohn #41632 üzenetére
Volt szerencsém pár olyan partyban részt venni, ahol valóban xp-re volt kihegyezve a történet, nem a bóklászásra.
NO. pengééknél ez a hánytatós kripta játék úgy megy, hogy barbi pajti végigrohan kripta 1-en és 2-n, (2 ugye kicsi, rövid pálya), és szépen, level2-ről felteleportozik a falvacskába.
Addig, a többiek, mert úgyis csak reszelnék a faluban a
makkotkardot, keresnek 3 (olvasd : három ) elitpakkocskát, esetleg - szintén unaloműzőnek - elitet kivéve lecsapdossák a többit, mert miért ne ?Aztán, azon a bizonyos ponton, mikor barbica vagy monk - akármi, ami nem hal bele a hánytatós történetbe - elkiáltja magát, hogy "kész." akkor, szépen ráportál a többiekre, és nagyon vigyáz, hogy Ő még véletlenül se nyisson innentől town portált, helyette a publikus portálon közlekedik.
Vélhetően azért pl. woods-ban meg is lesz a 3 elitpakk.
A 3 pakk megölése után, kis barátaink a faluban megpihennek, majd, nv3 birtokában, barbica visszamászik kripta lvl2 -re, többiek ráportálnak, és ott
- dobozkát kinyitják (nv4)
-3 elitkét megkérik, adjék már droppot (nv5)Majd
boldogan élnek, míg..upsz..legyakják lvl2-t, és lvl1-et nv5-tel, így szépen előkészítetten.Ezek után, leave game -et nyomnak, szétszélednek mint találat után a BKV ellenőrök a köv. járaton, és ha van újabb kripta, akkor beugranak egymáshoz, és elölről jön a fentebb leírt történet..
update : látom, tPedro_ is megválaszolta ezt, csak én később olvastam, minthogy válaszoltam volna..
más.. háát, én nézegetem ezt a WD-t (ami röhej, de a főkarim lenne, a legelső volt) azonban nem éreztem rá, a skillezése pedig talán jó, viszont a wizem még mindig tisztább, szárazabb érzés..
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
szallasi007
őstag
Ja oké, azt hittem ezt vérkomolynak gondoljátok Szerintem az egere nem infrás
-
JSaN
addikt
válasz szallasi007 #41655 üzenetére
Nem kamu, szetvered elotte az egeret megbolondul az erzekelo, nem ritka dolog. Francis nem szarozik ilyennel. En birom a sracot, ezt meg akkor tolta mikor 1.03 ment es sirt mindenki a nehez inferno miatt, o is csak a csata kozbeni zabalas miatt fekudt ki mi mas miatt. Meg az a siras lol.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
tPedro_
őstag
Persze hogy az, nezd meg a regebbi videoit. Nagy arc a gyerek.
-
Muton
addikt
nekem volt infrás egerem, amit ha felfordítottam, akkor elindult a kurzor, szóval ettől még lehet igazi.
én inkább amiatt mondanám hamisnak, mert amekkora patáliát csapott a 3007-es vagy melyik hibára, ahhoz képest egy kis sírdogálás sehol sincs egy sokkal komolyabb helyzetben
jó arc amúgyMuton#2316 - $z@r a drop >_<
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #41651 üzenetére
szeretenék én így kinézni
-
szallasi007
őstag
Atom kamu, elkezd sírni az ágyon és az egér amit elvileg az asztalon hagyott megmozdul ha jól látom :-P (jó nem az egér csak a kurzor)
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz DeckardCain #41653 üzenetére
Nem kicsit!
MuhahahahaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DeckardCain
senior tag
válasz Sirandrish #41651 üzenetére
Gonosz
-
Sirandrish
legenda
válasz killerjohn #41650 üzenetére
Mit? Hogy valaki feltöltötte ahogy siratod a karaktered?
-
Sirandrish
legenda
-
T. M.
aktív tag
A toughnes mit takar a kiegben?
Mert még mindig nem kaptam beta meghívót: [link]
Szerintetek ő kapott? -
DeckardCain
senior tag
Ejha, de aktívak voltatok ma Látom ment a téma, hogy jó lesz e a kieg vagy nem.
Biztos megveszem, de nagy elvárásaim nincsenek, függetlenül attól, hogy ez csak még béta. Max pozitívan csalódok. -
T. M.
aktív tag
válasz mikromanus #41639 üzenetére
Neem, DH.
Lehet ez már a loot 2.0 -
T. M.
aktív tag
Mi történt a lootal? Tegnap óta a második Natalya sisak esett.
-
granini
őstag
válasz killerjohn #41635 üzenetére
Johnny, erre mar Hud ne mondjak semmit..
-
tPedro_
őstag
válasz mikromanus #41634 üzenetére
Keso, mar nem tudom szerkeszteni.
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #41634 üzenetére
bruhaha :evillaugh:
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #41632 üzenetére
a böfinek is van CD-je. Azé'. Ha nem szalad előre valaki, akkor egy hányás, aztán csak arcra sercintések lesznek.
(#41633) tPedro_
Nemár! Még a végén megtanítjátok XP runolni? Most már minek? Már nincs is több karaktere. Mind 100-as. vag yha az a maradék egy még nincs ott, akkor meglesz az bal egérgombnyomogatással is mp1 runnal. MOst már minek ellőni a "titkokat"?Cska rosszul érzi magát tőle KJohn.[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
válasz Sárpac #41630 üzenetére
Mi ugy szoktuk, hogy 1-2 ember festeringen leveri a pakkokat ugy hogy minimalis legyen az eletuk, vagy ameddig jut vele, valaki miseryn gyujti be a mobokat a kijarat ele, valaki meg vegigfut a kriptan.
@killerjohn:
Nem csak a hanytatas a cel, hanem az, hogy lvl2 vegerol kiteleportal, azaz onnan lehet indulni (lada = +1 buff amivel meg is van az 5 altalaban, de ha megse akkor ott az event, azaz osszesen 2 buff)Festering legyengitett pakkok - crypt lvl2 - lvl1 - miseryn osszehordott tomeg, ez a menetrend.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #41624 üzenetére
A bot téma tiltott. Ne hozd elő megint, mert majd jól kibanol innen a Topic Szelleme!
(egyébként se jó etetni a trolt. Max ha te is az vagy)
(#41627) killerjohn
2-3 hányást tudnak összehozni a némberek. Az alkalmanként 3 (?) zombi. Ha menet közben hánytatod, akkor csak egy adagot öklendeznek fel. Ha egyszer már inzultáltad őket formás hátsóddal előtte, akkor mire másodjára látnak ismét hányingerük lesz tőled. Az +3 zombi. Több zombi, több xp.[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
válasz killerjohn #41627 üzenetére
Hányósok 3x hánynak egymás után.
1-2 faszi megkeresi az eliteket legyengíti őket, 1 kint miseryben gyűjti a mobokat a kijárat elé, 1 pedig hánytat. Durván 20-25 perc alatt megvan egy kör.Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
granini
őstag
válasz killerjohn #41627 üzenetére
Elvileg azert amit 1x odahanynak zombit az addig ott marad amig be nem mesz es le nem vered. Ha tobb hullamban mondjuk egy monk meg egy barbar vegigszaguld es megutogeti a banyakat akkor azok minden alkalommal odaokadnak 5-6 zombit. Ergo kis idon belul brutalis nepsuruseg lesz a kriptaban, Olyan mint a nyugatinal a pa-do-do koncerten, hogy mozdulni se lehet annyia mob.
Ha nem hanytatsz elore, akkor siman csak vegigmesz rajta, es az is lehet hogy a banyak jo reszenek okadni se marad ideje mielott lecsapod..
-
T. M.
aktív tag
válasz granini #41602 üzenetére
Csatlakoznék a barátod soraiba.
Soha nem trükköztem ah-zal, mondjuk hülye is vagyok hozzá. Azt vettem mindíg amire volt pénzem, vagy szerencsével olcsón meg tudtam venni.
Talán az a baj a tömeggel, hogy mindenki mp10 kés a vajban geart akar, szerintem flip, visa kártya nélkül nehezen hozható össze.
Lehet egész tűrhető karikat összerakni így is, volt 180ks barbim, cm wizt is próbáltam, kutyarobbantós dokit, persze egyik sem mp10 volt, de élveztem a játékot.
Az első hellfire ringet is sikerült összehoznom egyedül (MP7) , szóval így is lehet játszani.
Mikro korábban leírta és igaza volt stabil mp5-6-os kari partyban elvan kb akárhol, példa a szombat esti überezésünk , még én is meglepődtem, hogy a dh végig talpon maradt, nekem megint egy sikerélmény volt.
Persze látom én is hol lehetne fejlődni a karimnak, de nem szidom a lootot, élvezem a játékot, majd megkapom a négykezes géppisztoly skillt, meg az új itemekkel látok bőven up-ot.
Szal én még nem untam meg.... -
killerjohn
addikt
válasz granini #41625 üzenetére
De nem értem. miért kell előre hánytatni őket? Mentek és hánynak azok maguktól. Azért kérdezem, mert elég jó haverom a srác, aki a világ leggyorsabb paragon100-át produkálta hardcore-on, és SOHA se láttam, hogy előre hánytattak volna... Személy szerint én csak partyban megyek decayingben (pedig HUD fényévekkel előre mutatja a lejáratot), azt is ritkán, de még az életben olyan nem láttam, hogy valaki előre futna hánytatni...
-
mikromanus
veterán
válasz granini #41619 üzenetére
Lusta voltam átállni. Simán belefért volna egy "laza" build, de nekem nem kellett a fury generator... csak mer' kemény vagyok. Aztán győztem eltallálni az ellent az effekt felhőben. Nem volt egyszerű móka, de menet közben én nem váltok már skillt. Annyira nem vagyok profi.
A kitörés meg annyi, hogy megunom, hogy csak a bal (vagy épp harangozásnál a jobb) gombot nyomogatom, megvetően odébbpöccintem MP3 Diablot és az összes Spanját, aztán feljebbnyomom a nehézséget oda ahol már nem egyhitelem őket.
Na jó, lehet picit túlzásokba estem... Diablohoz minimum 3 hit kell. Egy-egy minden turnusban.(#41623) Sárpac
+ fordított menetirány. Lvl 2-n így van +2 valor. Kevesebbet kell előtte gyűjteni.[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
válasz killerjohn #41620 üzenetére
- Fields of Misery-n a Decaying Crypt meg van talalva
- mindket szinten level 1-2 a banyak jol meg vannak hanytatva (nagyonsokzombi boklaszik fel ala)
- mindenki ki van onnet teleportalva, es lehet menni elotte Festering Woods-ba osszeszedni az 5 valort.
Ezt hivom en profi elokeszitesnek. Ez ma vitan felul a legjob xp farmolo hely mp10-en 4-es partyiban.szerk:
KJ vs Sarpac, 1:1 - ket szep tiszta talalat, mindharom biro emeli a ki zaszlot a magasba[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Sárpac #41623 üzenetére
te csak szórakozol, hogy "előkészítitek és meghánytatjátok" a female zombikat ELŐRE ?
Te meg eltűntél egy hete, valami tanút szerezni hogy botozok... azóta is keresed?
Egyébként meg ne fossál, a héten meg lesz az új accom - azon HC karikból lesz 10xp100. HÉTFŐRE![ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
Banyák meghánytatva mobok miseryn kapuba csalogatva, kb 70-90mil xp egy kör(a leggyorsabb para szintezés).
Mondjuk érdekes, hogy megkérded így 9 para100 és a 10. is para50 felett karik után amibe van 2000 órád össz vissz.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
sto1911
veterán
Meg van hanytatva az osszes luvnya benn.
-
xavix13
őstag
Azon gondolkoztam hogy ugye a kiegben lehet majd cooldown-t csökkenteni, itemekkel, kövekkel, skillekel + paragonból is.
Na már most a monknak van egy csodás kis skillje, amivel 4mp halhatatlan és 20mpes cd-je van. (Serenity megfelelő rúnával)
Elméletileg le lehetne csökkenteni a cd-jét 0-ra? Mivel 4 mp-ig aktív így 80% cd csökkentést kéne összeszedni. Össze jöhet annyi?
Tehát semmi védelem nem kéne neki, csak dps-dps és dps[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
granini
őstag
válasz mikromanus #41618 üzenetére
Vizualis tipus vagyok szemleltesd mar kerlek milyen az amikor te kitorsz mp3-rol
Diablo kill utan meg visszafordulsz a piros portalbol, ketkezzel beintesz a pokol osszes minionjanak hogy 'na kabbe gyikok leleptem' es irany mp4..?Multkor is duzzogva fogadtad el a meghivasom amikor egy full elokszitett mp10 decay kriptaba hivtalak, aztan meg vegig (ha)Hotaztad az egeszet
-
mikromanus
veterán
Simán találsz új geart ami fejlődés ezen a szinten még. Felmész hell közepéig. Ha sokat halsz veszel egy fegyvert pár goldért és felmész infernóig, aztán csinálsz egy mp1-2-re jó karaktert a hatalmas (max 1 milliós) vagyonból. Aztán egyszer facerollal végignyomod MP1-en és kb meg is van az mp3-5 szintre elégséges felszerelés fedezete. Találni? Az archon receptek előtt azt is lehetett. Azaz nem volt annyi cucc az AH-ban, vagy nem kacsingatott be mindig oda a magatalálós karakter. Vagy meg nem volt sírás ha esetleg KI KELLETT TÉRNI pár csapás elől és nem az volt, hogy bekúszol középre, körbepakolnak 7 lézerlöveggel, 5 pocsolyával és másodpercenként egész Paks termelése szikrázik az arcodba, te meg elszívsz egy cigit, aztán kivégzed az egész bagázst max nehézségen. Nem; ez nem elvárás. Lejjebb se kellene annak lennie. Mondjuk még alakulgat, de kb 3-5 órát jétszottam infernon és mp1 faceroll, mp 3 meg most is teljesíthető volt. Az archon cuccokkal kevesebb a sebzés, de több a faceroll. Ha nem bírtál sok-sok időn belül kitörni MP3-ból, akkor az a te hibád. Amúgy milyen karakterrek nyomulsz/nyomultál?
Mp 3 szerintem megvan most is 27 óra után soloban. 30 óránál szerintem ki is török onnétedit: ja, hogy találni kell? Akkor beszorozzuk az időt kettővel. 50-60 óra alatt megvan az az MP3 kitörés így is. vagy nagyon rózsaszínben látom a világot?
[ Szerkesztve ]
-
kkf
aktív tag
válasz granini #41597 üzenetére
ez addig állja meg a helyét, amíg a lottó ötösnél nagyobb esélyed van, hogy előbb találj új geart, amivel nehézségi szintet léphetsz, mint hogy beleunj a játékba. én pont azért vettem goldot anno először, mert hónapok alatt sem tudtam mp3-ról feljebb tornászni a karim (akkor még nem volt kraftolás sem).
a mostani loot egyszerűen nem teszi lehetővé a tartós játékélményt, pont.
már mindenki ismerősöm csak arra megy, hogy minél több P100-as karit húzzon fel az EXP-ig.
van olyan, is akinek csak 5db P100-as barbija van, és semmi más, és most húzza a hatodikat"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
khirill
aktív tag
granini és tPedro
erről van szó. én ezt, csak cinizmussal tudtam megfogalmazni...
...túl sokáig vártunk erre a játékra, h lemondjunk róla! ...és túl nagy név ahhoz, h a blizzard csak úgy leszarja!
valami lesz, csak ne sírjunk már állandóan! -_-[ Szerkesztve ]
ratabyzou
-
tPedro_
őstag
Ertem en, hogy szar a jatek, unalmas, nem elvezheto, tovabba a kieg is szar lesz lebutitott, nincs ertelme, de kisebb osszeget mernek tenni arra, hogy akik fanyalognak azok is fizetnek majd a megjelenes napjan mint a katonatiszt.
Ha valaki olyanra kolti a penzet, amirol tudja, hogy szar, akkor ott baj van.
A masik lehetoseg, hogy megsem olyan szar ez a D3.Rengetegszer el lett mar mondva, nem MMO-rol beszelunk, nem jon hozza folyamatosan uj tartalom. Eddig is boven tobbet jatszottunk vele mint mas jatekokkal. Ha csak azokat a dolgokat beleteszik a kiegbe, amikrol eddig szo volt, akkor igen csak jol jarunk vele. Plusz biztos vagyok benne, hogy lesznek meg eddig nem bejelentett ujdonsagok is.
-
granini
őstag
válasz Gothmog #41607 üzenetére
Erre mondtam korabban hogy ahanyan vagyunk annyifele keppen ertelmezzuk mi a jo jatek szamunkra, es mindenkinek mas es mas tetszik benne. Teljesen irrealis elvaras reszunkrol az hogy a Blizz olyan tartalmat es olyan rendszert alkosson ami mindenkinek jo.
En is relative keson kezdtem el AHzni.. goldom nem volt igy 6 honapig az volt a kihivas hogy halal nelkul ussem le mp5-on a Wardent aki majd ugyse dob kulcsot Aztan az lett a kihivas hogy a nehezen osszerakott portalal mp5 felett menjunk uberezni es leve jussunk ki - meg lehetoleg HF ring alkatresszel.. nagyon elveztuk
Aztan tettem be zsetont es flippeltem es AHztam mindkettobol.. es most meg azt elvezem hogy pl gond nelkul le tudunk venni mp10 uberre 2 gyengebb karaktert hogy segitsunk eletuk elso (es talan egyetlen) HF ringjenek megszerzeseben. Es most ezt elvezem.
Es azt is elvezem hogy Sarpac behiv Act1 decaybe es tok jol ossze tudom rantani nekik a mobokat es nem hasalok el szinte sehol. Es ezt minden este boldogan megteszem.
De azert varom a kieget. Csak nincs kedvem marciusig keseregni, inkabb orulok annak ami van. Fanatikus D2 jatekoskent 10 hosszu evet vartam erre a jatekra. 10-et!! Masfel eve van kint. Hat kovezzetek meg de en meg mindig imadom es nem unom..
Most az a kihivas hogy hogyan ne fordulj el a kedvenc jatekodtol a kov 6 honapban
-
proci985
MODERÁTOR
(Botos) flamet tovabbra sem kerunk senkitol.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Gothmog
senior tag
Anno az első pár száz órámat így tettem bele a játékba. 5 karaktert vittem párhuzamosan (minden kasztból egyet), csak a saját maguk (illetve egymás) által talált cuccokból. Azután a leginkább tetszővel (monkkal) Infernón is végig saját droppal (a többiekkel csak 60-as szintig).
Azután viszont elkezdtem AH-zni. Szerintem, ha nem flippel és nem tol bele pénzt az ember, hanem csak a saját dropból bejövő forrásokat próbálja minél optimálisabban beleépíteni az aktuális karakterébe, az is nagyon szórakoztató tud lenni. És még úgy is lehet folyamatosan gyarapodni, ha egyszer sem üt be milliárdos drop.
Nekem is pl., 240M-s volt a legnagyobb eladásom az AH-ban, de mivel ésszel vásároltam rendszerint, és nem nyúltam nagyon mellé, így az upgrade-eknél szinte mindig drágábban tudtam túladni a holmikon, mint amennyiért szereztem őket, plusz a vendor-eladások és aranykupacok szorgalmas szedegetése, plusz a kisebb 1-10M közötti AH eladások összességében összedobtak nekem kb. 1B aranyat, amikor a monkomat lecuccoltam para 100-on. (És ehhez hozzájött még kb. 300M olyan nagyon alkalmi flippekből, amelyeket akkor engedtem meg magamnak, amikor már olyan para 90 és 100 között volt a monkom, és cuccokat keresgélve megláttam olykor "vészesen olcsón" berakott cuccokat. De nagyon-nagyon alkalmi jelleggel csináltam csak ezt és igen rövid ideig.)Endure. In enduring, grow strong.
-
mikromanus
veterán
válasz DjDanee87 #41595 üzenetére
Fixed
"Adventure Mode•Completing individual bounties will no longer reward a Horadric Cache.•Completing all five Bounties in an Act now also provides Blood Shards.
•Completing a Nephalem Rift now also rewards a Greater Horadric Cache.
•The XP and Gold rewards from completing Bounties have been reduced; the new values at level 70 are 85,000 XP and 11,800 gold."
(#41597) granini
Monkkal csinálok most ilyesmit. Bár a saját lootból és felsezedett goldból azért vásárolgat, de a mostani állapota a tisztán magatalálós itemekkel van felszerelve. Kb 40% DPS és 2,5-szeres HP van. Mondjuk az AH-ból göncölt verzió brutális MP1-en, de a 18k life mellett néha 1hit kategória volt. Az 1-2 próbacraft alatt kijött itemek is veszett jók lettek. HP lett dögivel. A többi cucc egy inferno MP1 végigjátszásból jöttek össze.[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
válasz DeckardCain #41582 üzenetére
Tényleg nem értem mit gondolt aki ezt írta. Neki nem szóltak hogy nem teljes játék teszt lesz hanem béta? Nyilván azért csinálják ezt az egész béta dolgot, hogy kiderüljön hogy mit mennyi idő alatt, meg hogy behangolják a rendszert a visszajelzések alapján. Akkor kapcsoltam ki, mikor megemlítette hogy elnézést hogy mostantól durván fogok fogalmazni... Mint ha már megvette volna a kieget. És ezek lesznek azok a taplók akik a végén ingyen jutnak hozzá.
Ennyi erővel ne is tartson senki disznót, mert az csak szalonna béta.[ Szerkesztve ]
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
khirill
aktív tag
a diablo 1 volt a király... csak sajnos ha ellőttem egy chain lighning-ot, hullottak a spanok is... hát még az apocalypse...
ratabyzou
-
Sirandrish
legenda
Én ezt értem.
Így is lehet játszani és biztos élvezi is..de különbözőek vagyunk.
Nem hinném hogy sok ember bevállalja ezt amit ő, és nézi ahogy más igazából 20M-ből bármikor bármilyen kariból jobbat összerak. Mert ugye főleg manapság már tényleg fillérekért össze lehet rakni egy szuper kis karit.
Biztosan nem solozza MPL10et de nem mindenkinek az a cél ugye..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
granini
őstag
válasz Sirandrish #41598 üzenetére
No, ez is egy nezopont es rengeteg igazsag van benne..
Van egy baratom aki az elso napon vette meg a D3-at, azota jatszik es sosem AHzott. Nem tett be zseton, es a gold AH-t csak es kizarolag eladasra hasznalja. Nala ez alapelv. Minden karakterbol van neki para 10-50 kozott valamilyen, mind ilyen szedett-vedett sajat gearben. Szerintem mp10-en meg eleteben nem jart egyedul.. meg mindig elvezi hogy epitgeti a karaktereit, meg mindig tud otulni amikor (tenyleg baromi baromi ritkan) de talal valamit ami kicsi upgrade valamelyik karaternek. Igy is lehet jatszani.. neki meg van kihivas.. es nem eroszakolja meg magat, nem szopatja magat es megis levezi minden percet. Senki nem tarott pisztolyt a fejunkhoz hogy na nyomas az AHba es tessek bevasarolni egy fullos milliardos gear-t..
Minden massal amit irtal egyet ertek. Szegyen hogy minimalis erofeszitest se tesznek hogy valami pluszt, valami ujat adjanak addig is amig jon a kieg. Nem ertek hozza de valoban gyerekjateknak tunik csinalni egy reward rendszert, ami X run meg Y achievement utan adna egy kis boost-ot a mostani karaktereknek, de nem item hanem permament stat reward formajaban. Ahogy ez volt pl D2-ben is. Csinalj meg X kuldetest es cserebe kapsz +20 allrest. Milyen jo volna. A kovetkezo 50 legendary-re amit talalnek latatlanban elcserelnem azonnal ezt a 20 AR-t. Idevele..
-
Gothmog
senior tag
válasz mikromanus #41579 üzenetére
Az a Razor Strop öv a gömbpotyogtatós legendary-vel kombóban elég durva és kényelmes megoldás lehet gyors tömegoszlatásra.
Persze sosem a nagy tömegben áramló mobok szétcsapdosása a kihívás a játékban, de ezzel a kombóval talán megspórolhatod egy a tömegoszlatásra fenntartott skill berakását (és tehetsz be helyette még pluszban olyat, ami elitek/bossok ellen ideálisabb, a tömegben nyomuló plebszre viszont kevésbé ideális.)Na persze, úgyis élesben derül ki majd a dolog.
[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest