Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
granini #41597 üzenetére
"Reggel 7-kor feljovok AHzni, te online vagy.. Hazaerek a melobol 6-kor te online vagy.. Miert?"
Mert hasonló a munkaidőnk, hál istennek nekem némileg kötetlen is.A dh nem csak ahból lett felöltöztetve, és igen ahra úgy tekintek mint poteciálisan számomra megválasztható lootra.(ez is lenne az alapfunkciója)
Nem panaszkodom a lootra sem időnként esik egy egy 100-300M-es cucc volt mrds is sőt rmah-s is.
Tény játszani kell farmolni kell ahhoz hogy legyen!Nyilván most a paragonokra hajtok, mivel a blizz az elmúlt egy évben semmit nem tett a játékért, és ha a kiegért sem fog annak is kaput lesz a sorsa, pláne ha egy hét alatt az összes karit kés a vajonra lehet húzni benne torment4 vagy min! Így tényleg sok értelme van a lootnak.
Szerény véleményem szerint ez egy konzolra szánt kieg lesz már, és sajnos pont ez lesz a veszte is.
-
Sirandrish
legenda
válasz
granini #41597 üzenetére
Erre én csak annyit mondanék hogy ha egy játékban magamat kell megerőszakolnom ahhoz hogy kihívást találjak benne az már régen rossz.
Ennyi erővel menjek fegyver nélkül?
Ez szerintem botorság..Kb az acsikat is ide tudnám sorolni..van bennük 1-2 vicces, de kihívás egyikbe sincs.
Vagyis van, de nem a nehézséget hanem a türelmedet illetően.
De most komolyan..legyen 10 60as karaktered és mindegyikből 2? Mi ez ha nem undorító időhúzás?
El lehet velük lenni, nem azt mondom mert 2-3 napig engem is lekötöttek, de jutalmat kap a játékos azért hogy ugyanazokat a területeket 15000szer bejárva megszerezzen egy acsit?
Lóf*szt kap meg estifényt..
Tényleg veszett nehéz lett volna úgy megcsinálni mondjuk hogy az acsik 90%áért kaptál volna mittomén egy winget ami nem ad semmit, 95%nál egy olyat ami ad 20at minden mainstathoz és a legörültebbek akik 100%ra kipörgetik, azok meg kapnak egyet ami 50et ad mindenhez meg 50 all resit.
Bonyolult? Már miért lenne az! De le se sz*rnak sajnálatos módon.Szóval a témára visszakanyarodva..ne nekem kelljen már sz*patnom saját magamat ahhoz hogy kihívást találjak.
Ne nerfeljék ronggyá a saját játékukat és lesz benne kihívás..de most a játék kb úgy néz ki hogy legyen némi LS-ed aztán DPS, DPS hátán. -
granini
őstag
válasz
Sárpac #41592 üzenetére
Ezen a teman szilveszterig tudnek vitatkozni veled baratom
Ezen a ponton muszaj feltennem neked egy szemelyes kerdest: szamodra mi az end-game, es mi a kihivas..?
Egymas utan huzod fel a karaktereket, reggeltol estig jatszol. Reggel 7-kor feljovok AHzni, te online vagy.. Hazaerek a melobol 6-kor te online vagy.. Miert? a) mert meg mindig elvezed a jatekot, vagy b) mert kizarolag az motival hogy minel tobb paragonod legyen mire jon a kieg hogy minel tobb bonuszpontod legyen..? (orulnek ha a) lenne a helyes valasz.. )
A jatekban meg ma is van kihivas: pl kezdj el egy DH-t nullarol es csak loot-bol epitgesd.. ez szep kihivas. Ja hogy inferno mp1-en halni fog..? Dehat a Diablo ilyen.. ugyeskedni kell.. Ehelyett te mit csinalsz? Felhuzol egy DH-t amit fullra feloltoztettel AH-bol a legelso napon, mar eleve ugy indulsz hogy 280k DPS-ed van, farmolsz mint a bot minden nap es sirankozol hogy nincs kihivas.. ja, egy milliardos gearben nincs is..
Meg mindig ott van a kihivas a jatekban (ha mar tartalom nincs uj..) csak mi nem elunk vele. Unottan kattintgatunk egyik elitrol a masikra inf mp10-en, mikozben a masik kezunkkel kekszet majszolunk. En ezert orulok hogy bezar az AH. Ha jol lovik be a loot balanszot, es jok lesznek az uj tartalmak, eventek, avdenture runok, nephalem nemtommik, akkor a kieg alatt ismet lesz 'igazi kihivas'. Es nem fogunk god mode-ban rohangalni mint ma sokan.. (elnezest azoktol akiktol ez nagyon messze van..)
Hadd kanyarodjak vissza a fenti kerdes a) reszehez, de nemcsak neked szol. Nem lehet hogy sokan kozulunk ma azert elvezik meg mindig a jatekot es a veg nelkuli farmolast, mert mp10-es gearben siman haladunk es ez jo erzes..? Hat ismerjuk mar be hogy max fokozaton menni mint kes a vajban egy negyes partiban meg mindig kiraly feeling tartalom ide vagy oda. Egy olyan kihivasert sirankozunk ami ma is ott van az orrunk elott, csak mi nem vagyunk hajlandok 'kibujni a top gearbol' es felvenni a harcot.
-
DjDanee87
addikt
válasz
IreN!CuS #41589 üzenetére
Nekem nem olyan rossz a véleményem, mint itt a többségnek. A mostani bugos és balanszolatlan bétából azért óvatosan kell következtetéseket levonni. Az immunitást adó gyűrű, a kelleténél jóval többet sebző crusader skill minden bizonnyal nerfelve lesznek. Crushing blow szintén elképzelhető, hogy nerfet kap. Jelenleg pont ezek miatt tudják sokan napok alatt felszerelni a karakterüket top gearbe. Legalábbis a napi 12 órát játszó streamerek. Mivel én ennyit úgysem tudnék játszani ez nem lesz gond, főleg ha tényleg balanszolják még az itemeket/skilleket.
Másik számomra pozitív dolog a loot. Én szeretek minden karakterrel játszani, és nem egyre rágyúrni. Kiegben meg a boa legendek miatt, ha épp nem partyban megyek simán fogok találni geart a többi karakteremre is.
A hc meg jóval érdekesebb lesz számomra kieg után. Mivel jó itemet találni jelenlegi állás szerint nem nagyon lehet a HC karatereim gearje elég ócska. Az érdekes legendary effectek pedig még érdekesebbek lehetnek HCn. Egy hc streamer pl olyan wd helmmel megy ami a horrorify képességhez ad egy root mellékhatást, így gyakorlatilag olyan, mint egy fagyasztós wiz. A horrorify alapból fearel és nem tudnak ütni a dögök, de a legend miatt mozogni sem. Ezt megspékelve kis cd csökkentéssel érdekes dolgok hozhatóak ki belőle.
Egyetlen problémám a kieggel, hogy többek szerint nem éri meg riftet menni, mert a bounty sokkal több loot, xp rövidebb idő alatt. Ezen ha változtatnak és lesz értelme rifteknek akkor számomra tökéletes lesz a kieg.
-
Thrawn
félisten
Meghűlt bennem a vér reggel mikor megláttam, hogy a Blizzard emailt küldött. Sajnos nem béta kulcs jött
-
Sárpac
nagyúr
válasz
granini #41586 üzenetére
Nem érted a lényeget, persze üdvözítő lesz mert más itemek lesznek, de csak egy darabig, mert más szint lesz majd az elvárás, ahol megint csak nem tudsz majd mit kezdeni. Arról nem beszélve, hogy a kihívás a cél teljesen elveszik a kiegben sajna, márpedig kihívás nélkül nincs motiváció sem.
-
Pho3bus
tag
Lényegében szerintem a játékkal nem az lesz a legnagyobb gond, hogy kiveszik az AH-t, az többnyire csak a jéghegy csúcsa. Ha egy kis esze is van a blizz-nek (és remélhetőleg van), akkor a kiegben egy csomó olyan feature/újdonság lesz amiről most még nem is esik szó. Ha belegondoltok, ez mégis csak egy early beta, hülyék lennének mindent belepakolni, ahogyan Andrish is mondta, pár nap alatt így ráunna mindenki és senki sem venné meg... Szerintem itt az AH-t komolyabb dolgokkal fogják pótolni, remélhetőleg olyan dolgokkal amihez csapat is kell (ugye ebben rejlett a WoW hírneve is). Gondoljatok bele, hogy úgy már egyáltalán nem lesz értelmetlen a végeláthatatlan farmolás, ha mondjuk lenne benne battleground mód, vagy akár WoW-hoz hasonló insta rendszer, ami végén fix item esne. Ha még kicsit csiszolnak a nehézségen (mondjuk különböző insták-ból kapott itemekkel lehetne csak teljesíteni a top 2 nehézséget) és mondjuk "belehánynának" 4-5 bg-t, akkor már egyből értelmet nyerne az egész játék. Abban én is egyet értek, hogy ilyen formában ez a játék halálra van ítélve AH nélkül, mivel a játékosok 95% csak amitt játszott a kezdetek óta.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
IreN!CuS #41589 üzenetére
Különösebb baj nincs a dio3-al picit kellett volna a droppon looton finomítani(kevesebb szemét, több kaszthoz illő legend), új kasztot beletenni, új legendeket és az 1 actot, ennyi bőven elég lett volna. Mondjuk a ingame goldtradet beszüntetni, fixárassá tenni az ahban és kalap kalács.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Sárpac #41584 üzenetére
Anno én egyik haveromnál kezdtem el D3-ni boxon. Teljesen más a játék ez tény , viszont ha új játékosokat szeretnének szerezni kell a loot 2.0 . Pont ugyan azt a haveromat kérdeztem jön-e pc D3-ni , nem ,nem jövök szar a loot minek ? Nem tudtam mit mondani rá mert tény. Persze 1 -1.5 hónap aktív üvegbehugyozás utána abbahagytam mert minden kari paragon 30-40 felett volna , nem volt end game.
Szerintem nem a loot 2.0 -val van a baj , hanem az említett end game hiányával , amire szerintem lenne sok sok megoldás, kérdés akarnak-e foglalkozni vele.
Nem az item drop mennyisége/milyensége a probléma hanem ,hogy elértél egy szintet nincs miért játszanod .
Ott van -persze teljesen más kategória azzal játszottam a legtöbbet arról tudok nyilatkozni- az L2 na annál szarabb drop system nincs , még is alig vártad ,hogy valahogy felkússz a max szintre meg szerezz pár cuccot mert az end game adta és megérte a szenvedést , vetted pénzért az "adenát/aranyat" vagy az itemeket , mert volt miért.Itt most felmész max paragonra utána , kétszer röhögve megcsinálod mp10-en az übert aztán annyi.
Én most van hogy két napig nem loggolok be , pedig nekem lenne mit húzni meg tápolni csak nem látom értelmét , partyban szépen elbohóckodok aztán annyi.Drop nincs end game ami miatt szenvednék nincs így nehéz rávenni magam.
-
mpierre
veterán
válasz
Sirandrish #41585 üzenetére
Kb ez lesz, de azért tuti marad egy-két fanatikus.
-
Sirandrish
legenda
válasz
granini #41586 üzenetére
Igazából én pont attól félek hogy ugyan az lesz mint most van.
Lévén ezt ők is látják hogy ez így nem jó, mert az időtállótól nagyon messze van.
Nah már most ha azt vesszük alapul hogy a D3ban hogy "balanceol" a Blizz (felez meg dupláz) akkor itt komoly gondok lesznek..Igazából 1 hetes key-eket kéne osztogatniuk, annyi idő jelenleg úgy is elég mindenkinek hogy szétfullolja, és legalább mindenki ki tudna próbálni..
Nagyon remélem hogy kitalálnak valamit, mert ez így nevetséges...viszont attól is félek hogy mi lesz akkor ha úgy visszaveszik a dropot hogy megződülünk? Rohanunk az AH-ba? Hjaaa oda már nem..hm.
Szóval van ok az aggodalomra..legalábbis szerintem.Szerk: igen, tudom, még sok idő van etc etc, de láttunk már ilyet
-
granini
őstag
válasz
Sirandrish #41585 üzenetére
Üdítő változatosság azután hogy majdnem másfél éve farmolunk mint a hüjegyerek minden kib.. este és semmink nincs (amit ne AH-ból vettünk volna..) - csak belövik jól azt a balanszot..
-
Sárpac
nagyúr
válasz
DeckardCain #41582 üzenetére
Őszintén nézni is rossz ezt árkádos gyilkolászós semmi értelme dio3 kieget. Full konzolra megírt xar lesz attól félek. Pont a diablo feeling hiányzik belőle anélkül értéktelen kacat.
-
DeckardCain
senior tag
-
T. M.
aktív tag
Kicsit láma kérdés lehet, de valaki elmagyarázná mi az a ladder?
Csomó helyen szó esik róla, de nem vágom mi is az. -
Chiller
őstag
válasz
mikromanus #41579 üzenetére
Szépek.
A skull graspról jutott eszembe:
De rohadt nehéz lesz majd AH meg minden nélkül, és hogy ennyiféle skillt tehet a legendarykra 0seces kutyás buildet összerakni -
mikromanus
veterán
JAvítottak a RoS bétában pár bugot, meg kiszedtek pár OP/bugos effektet (pl a percnyi ignore paint, meg az immunitásokat. A solanium meg ritkábban pottyant CB-re globeot).
Itt van az egyik explosive blastos fire Wizard streamer cuccainak képe. Ha nézelődni támad kedve valakinek. A Trium azért bekapott kis buffot az elemi damokra úgy látom...
Zisss -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Chiller #41577 üzenetére
ja, kb ilyen izual szint.
lehet amiatt nem tűnt fel, mert mostanában mp1 strafe / mp3 multishot buildet tesztelek, ahol ha egy elit 5mpnél tovább él akkor már lassú a kari. ld 350k ingame dps legacy natalyaval.
viszont úgy néz ki 750k EHPvel (withching hour 70+AR inna öv helyett) összecsuktak, 850k EHPvel összecsuktak, 910+k EHPvel már kezdett stabil lenni. azt, hogy 600+AR kéne meg túlzásnak érzem: kihozható DHval, de vagy gyűrűről kéne pótolni, vagy kesztyűről, vagy amuról, egyik se olcsó mulatság.
bombardement builddel a knockback / fear / frozen a ronda, strafe a jailert nem szereti, de lehet az lesz megyek vissza mp3ra facerollolni, legacy natalyaban a gyors haladásért.
azt viszont nem értem streamerek mi a fenéért legacy natalyaval próbálkoznak: lowlevel irtásra és nagyon gyors mozgásra DHval tökéletes, de mind dpsre, mind ehpre bukó. előbbi nálam olyan 25%, utóbbi viszont kb harmadolt.
-
Chiller
őstag
válasz
proci985 #41576 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy ha 3-4 tagú a frozen elit, és néha képesek egymás után 1-1s eltéréssel szépen telepakolni a teljes képernyőt, akkor az már sajnos régóta van. Szerencsére napraforgós WD-vel ki lehet trükközni egész szépen
Szerintem a legrosszabb az, ha 4 kék elit és lightning, knockback, frozen, jailer
-
proci985
MODERÁTOR
-
Chiller
őstag
válasz
Rebourne #41572 üzenetére
Persze, sőt vannak újak is!
Például nemrég vettem észre, hogyha refis eliteknél benyomom a spirit walkot, akkor annyival (+3s) tovább tart az első 'reflect módjuk'. Ha még közben aktiválódik a spirit wessel, akkor az még +2s.Meg az 'egyszemélyes elit' is benne van még a csatornáknál
Egyébként a protection shrine sem működik még, szerintem nem is fog.
-
Chiller
őstag
Ruined cisternben (path of oasistól visszafele) most lespawnolt az a "nagyotütős földberagadós baltás" elitből egy csapat, és a csapat mind3 tagjáért kaptam valort ÉS lootot is
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #41566 üzenetére
én arra leszek kíváncsi a legacy natalya szerelést le lehet e végül váltani.
ill turbózással meddig marad még életképes.
-
Norbee87
tag
Nem tudja valaki mért nem tudok belépni public gamebe valami hiányzik esetleg? Mert segítettek húzni de aszem megölve a bossok az actok végein.
Nem értem .... Valaki tud tanácsolni használhatót? -
mikromanus
veterán
válasz
warcat #41565 üzenetére
Egy-egy szerencsésebb roll amura is jó lehet, vagy akár bracersre. Egy jellemzőt lehet majd enchantolni. Láttam már chc-chd-as-cb-200+ mainstat amut is. Az már brutális. Pedig a szintje maradt 60-as
edit: persze tartogatni ezért nem érdemes emiatt. Akár most is lecraftolható ha mázlid van és ha van egy nagyon jó roll (vagy szereztél AH-ban), akkor az elég értékálló lehet később is.
-
P00By
nagyúr
válasz
killerjohn #41562 üzenetére
Én nem néztem sokat, azért kérdeztem. Akkor majd jól ledobálom a földre azt a..hm nemtom 2000-2500 darabot
-
P00By
nagyúr
Van értelme megtartani a démonikus esszenciát?
-
tPedro_
őstag
válasz
Lézerparaszt #41558 üzenetére
A remeny hal meg utoljara, hatha valakit az jobban erdekel, sosem tudhatom.
-
Wolverine
félisten
válasz
mikromanus #41555 üzenetére
De, lesz, ha végre átteszi a programot valamelyik partíciója gyökérkönyvtárába és onnan futtatja
-
tPedro_
őstag
válasz
mikromanus #41555 üzenetére
Ha netan valaki kapna, felajanlok cserebe egy Heartstone betat.
-
Muton
addikt
válasz
Wolverine #41544 üzenetére
áááá... ha csak letiltom az intelt, akkor kiírja, a 6630M-re, hogy "hiba, az eszköz nem használ erőforrást" és 800x600-ban fut minden, ha meg leszedem az intel drv-t, akkor meg az ati drv nem találja meg a dedikált vga-t. ez tuti, h valami dell által összehozott direkt fakk, mert catalystból sem megy fel a gyárin (vagy 3 éves) kívül semmi. kapják be
na mindegy, a lootom alapján amúgy sem kaptam volna...T. M.: most néztem a bnet-es emailemet, még én sem kaptam választ, pedig már fél ötkor elküldtem a jelentkezést.
-
Wolverine
félisten
Kapcsold ki az integrált Intel cuccot, és töltsd fel az adataid megint.
#41542: a zárt bétába nem garantált a meghívó
#41535: ööö, ha a WoW-ban már megoldják ezt a problémát és konszolidálják minden kiegnél (sőt, a patcheknél is) a fájlokat, akkor szerintem a D3-nál is meg fogják tenni...
-
Gyuri27
félisten
válasz
killerjohn #41535 üzenetére
Ezek is mennek el a rossz irányba. Tragédia.
Franc megeszi.
Van itt valakinek bétája? Milyen a loot? -
T. M.
aktív tag
válasz
killerjohn #41541 üzenetére
Hú köszi előre is!
Mondjuk tényleg nem tudom, hogy mi tart eddig
Kedves Blizz, ha látod ezennel a fórum közösség nevében írok: Béta meghívót mindenkinek -
Muton
addikt
thx mindkettőtöknek. amúgy ez az integrált fos intel HD vga-t ismerte csak fel, holott adedikált ati mobility is futott. meg az ssd helyett a hdd-t, szóval nem sok bétázást jósolok magamnak...
-
Muton
addikt
hi!
hogy kell béta kulcsot kérni? letöltöm a kis progit, az szüttyög picit, send és kész?
-
killerjohn
addikt
válasz
Gyuri27 #41533 üzenetére
most mit parázol? kell nekik a hely, hiszen valahol tárolni kell hogy a játék összes grafikája nagyjából 5-ször (3 és 7 átlagát vettem hasraütésre) van benne az mpq fájlokban
A classic D3 összes patch-ét belegyúrták az MPQs alatt közvetlenül található baseline fájlokba, de a base-ben található update-ek, és a cache-ben található patchek tartalma általában többnyire átfedi egymást.
mikromanus: felejtsd el, hogy rá fog férni 16 GB-ra. Egészen komoly esélye van, hogy a release verzióban nem fogják újra "baselineosítani" (ahogy az eredeti betakor se tették). De ha mégis, akkor az első patch után megint több lesz mint 16GB.
-
mikromanus
veterán
válasz
Gyuri27 #41533 üzenetére
MI van már megint velem? Ja, hogy ezt nem nekem?
Lehet, hogy a "szűz" telepítés ráfér a 16 GB-os pendrivera majd. A sok patchelés és aktív használat mellett néha picit terjedelmes lesz egy-két blizzes mappa. Esély még van... vagy csak olyan balga mód optimista leszel, mint én.
-
kkf
aktív tag
valaki tudja mit terveznek a HC disconnect death ellen? az első karim rögtön 4 óra után egy ilyenbe halt bele
-
mikromanus
veterán
válasz
warcat #41522 üzenetére
Ja. Láttam az egyik magyar oldalon is streameltek. Meg is sasoltam azonnal a levelezésemet, de semmi. Pedig én aztán tuti olyat tesztelnék ami nem a "leg-OP-abb"
edit:
- ma van D2 Ladder reset. Hátha valaki akar menni, csak elfelejtett utánanézni.
- A test monkom már olyan kemény, hogy szégyenlem MP1-en futtatni. Mondjuk így dől az anyag. Azért még mindig 1hit határon lebeg. Van pár húzós támadás 18k élet mellett. Persze a legjobb ha meg se ütnek ugye?
Meg van 3 millám. Talajszinten az amcsik nagyon lelkesek. Csak úgy dől a lé a kezdő szinten minden szarért. Ha nem AH-znék, akkro is brutális lehetne a karakter saját dropból. Már esett két pöpec kétkezes fegyver, meg egy használható rare öv, meg valami másik legendary is ami egész jó. Simán jó a drop. Meg simán nem vagyok még MP10-en. -
sto1911
veterán
Kovezzetek meg, de a PC-s D3-at lehet gamepaddal tolni?
-
warcat
veterán
Érkezett pár új emberke a bétába,szerintük volt új invite hullám,nézzetek rá a battle.net fiókra ,esetleg a mail-re.
-
Gothmog
senior tag
Mi a franc? Nightmare Act2 Oazisban feltűnt a keywarden! Én azt hittem, hogy jó ideje már csak Infernón bújnak elő! (És akkor Nightmare Act1 Fields-en hogy az ördögben nem találkoztam az "elusive" kazrával?)
-
mikromanus
veterán
-
T. M.
aktív tag
válasz
mikromanus #41514 üzenetére
Itt éppen olyan van: [link]
Ilyen sorozat csirkelövő nekem is kell -
mikromanus
veterán
válasz
Gothmog #41516 üzenetére
Eleinte szépen irtogattam eleinte, de néha meg-megszaladt a kezem. Meg elég hamar fel lehetett szívni a karaktert egy megfelelő regenig (2 passzív és egy regenes fejessel már jól haladt foylmatosan. Főként a templar skill feloldás után. 3 passzív, meg az összes regen skillel meg a harangra is majd' mindig jutott). Act 2-3-ban utána már rá is szoktam a spuri questelésre. Persze ügyelve arra, hogy a nagyobb tömegeket lelapítsa azért egy-egy harang. Nightmare-hell lépésnél kellett gályáznom külön 2,5 szintet. Nem akartam még egyszer ebbe a hibába esni.
22 óra 3 teljes végigjátszás azért nem rossz úgy hogy minden questet véggnyomtam és semmi wp-t nem kértem méstól.
-
Gothmog
senior tag
válasz
mikromanus #41504 üzenetére
Tényleg, TR! Legalább már értem, honnan a fenéből tudtál magatalálósan 11 óra alatt Nightmare Act3-ig elmenni. Már sebességileg (szaladásilag) értve...
-
mikromanus
veterán
válasz
IreN!CuS #41512 üzenetére
lvl 70-en fel lesz oldva a negyedik hely is. Amúgy a Csúzdafej (Crusader) skilljei táposabbak. A passzívok mindegyike táp ahogy nézem és a skillekkel se lesz gondja. A lovagolós skill most bugos, vagy van valami legendary item effekt rá, hogy páran folyamatosan nyomják annak ellenére, hogy 15 sec a cd-je és a hosszú idős rúnával is max 4 secig tart?
Barbinak i svan pár jó skill. Meg item is. Az Oxen set is nagyon jó, meg az Earthquake is jó lehet. Csak a kutya se teszteli a streamerek közül, mert egyrészt meg kell találni, másrészt van pár OP skill és olyan slot, amire nem nagyon éri meg váltani (pl az öv). Picit így gáz. Aggódni viszont nem kell. Minden kaszt nagyon OP tud lenni. A DH-nak is ott a Cluckeye fegyvere. Nagyon gyilkos rapidfire mellett
-
Edge
veterán
válasz
mikromanus #41509 üzenetére
vazz wizza mien dam buffokat kap...
-
mikromanus
veterán
Itt vannak összegyűjtögetve a skillek képbe illesztve-összesítve. Ha esetleg valakit érdekel a "Big Picture":
Ros Skills/passives For Crus, Barb, Wiz, Wd -
mikromanus
veterán
Meg paragon pontból lehet egy rakat. A béka meg a paragonos kicsit kilóg a sorból. Ha nem veszik vissza, akkor nem sokat ér majd a pickup radius roll a többi itemen.
Ha jól értem paragonból 25 lehet 50 pontból (pontonként 0,5).
Itt van kis összefoglaló a kiegről. Bár lusti voltam végignézni, de bele-belekukkantottam. Mondjuk ilyen hozzám hasonló kockának kevés már az újdonság benne:
Diablo 3: Reaper of Souls - ALL You Need to Know! -
warcat
veterán
A goblinos dologba én is belefutottam már,a Wardenes börtön volt az egyik rift szint épp,na itt volt vagy 4-5 darab ilyen 5-6 fős treasure bandit csoport.Beteríti a képernyőt a sok item utánuk
A másik ilyen riftes poén ugye a mini cowlevel,ahol az unique mob a cow princess. -
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #41504 üzenetére
AH-zik = csak vásárol a felszedett goldból. Semmi ügyeskedés
-
mikromanus
veterán
válasz
Gothmog #41503 üzenetére
MP1-en nyomultam. Csak hogy jó legyen a drop. Sokáig működött is. Lényegében a 0 védelem és 0 töltés mellett még hellen is simán ment a magatalálós. A monk egy igazi gyilkos. Vagy inkább nyuszi. A questek közt átszalad mindenkin. A TR nagyon hasznos. lvl 60 alatt meg simán lehet váltogatni a skilleket bossfighthoz.
Ment volna végig magatalálósan is, csak inkább az infernot és a teljesíthető nehézséget akarom tesztelni. Azrért a dropok "legjobbjait" elrakom a ládába. Majd azzal is tesztelem eg yidő után ha lesz kedvem.edit: csak felszedett itemekből és goldból összejön jó egymilla gold inferno elejére. Abból ha AH-zik az ügyfél, akkor már lazán elvan Act 1-en. Lehet máshol is +nem csak MP1-en. Ez még tesztelés alatt van. Mondjuk 1-2 szint belefér, mert veszett gyors. AH teljes kizárásával lehet kicsit lassabb, de igazából a harang build azzal is simán stabil volt a felhúzás közben. Keveset kellett pofozkodni, hogy legyen spirit + majdnem végig lehetett szaladni a TR-rel.
-
Gothmog
senior tag
válasz
mikromanus #41502 üzenetére
Nem vagy elég kitartó. Én anno (bő egy éve) full magatalálósan nyomtam végig mind a négy nehézséget (oké, az első kettő így is faceroll, olyan Hell Act2-Act3 körül - droptól függően - kezd kicsit "odafigyelősebbé" válni a játék, majd Inferno Act1 adja az első igazi pofont (Act3 pedig a következőt)).
Bár hozzáteszem, hogy én addig nem mentem Inferno Act1-re, míg annyira fel nem szívta magát a karakterem, hogy stabilan tudta farmolni, és ugyanez volt Inf Act3-mal. Inf Act1 és 2 letudása után bő száz órát farmoltam Act1-et, mire másodjára átmerészkedtem Act3-ra (első próbálkozásnál kb. háromszor kinyírt a legelső elit pakk). Igaz, ekkortól viszont,mint kés a vajon, úgy mentem át Act3-4-en.
-
mikromanus
veterán
válasz
Lézerparaszt #41501 üzenetére
Én meg a "magatalálós" monkommal hasítottam, aztán valahol hell elején benyomta, hogy megvan az 500k-s földrőlfelmarkolós achi.
Utánaszámoltam és tényleg. Mondjuk módosítottam a feltételrendszert. Önerőből minden külső segítség nélkül nyomuló monk lett. Ezért nem is költöttem el a dropolt goldwrap árát. Mer' becsületes vagyok. Na jó. Lehet ez még belefér. Most MP1-en nyomulok infernon. Atomstabilan működik a harangozó monk. Majdnem minden 1 hit. A monkom is(Azaz ha egy elit alaposabban rápirít, akkor elhasal. A bika charge és a boss-pók-szemrehányás-támadás pl ilyen támadás. A 14k life és a 40-50%-nyi védelmek már csak ilyenek. 700k-t költöttem inferno elejére lépve. A nata csuka még 275k,de aznincs fent. Egy nata ring még jól jöhet, meg inna gatya, csak ezek drágák. Komolyabban itt még nem hiányzik. Folyamatos TR és harang megy a böszme nagy sulytóval (ami ad sok LoH-t, Leachet, van socketje és 12% MS bónusza. )
Nem tudom mi a gond másoknál. Simán lehet önerőből nyomulni. Mondjuk ez még az eleje nagyon. 24 óra van benne és abból kb 22 volt a 3 nehézség végigrunolása. Kis life bázis, meg pár pontnyi resist még be lesz tárazva. Aztán nekiesek MP10-nek is akár... 50k DPS-sel
Magatalálósban ghomig mentem. Az se vészes, csak a 40-50 resistek, 2500 (?) armor és 0 élettöltés kombó (csak skillből regen) mellett már kezdett sokminden veszélyes lenni. Pl a triplapakk az alagsorban (waller, jailer, elektromos, nightmarish, plague kombó szűk helyen). Mondjuk ha elkapom a széleket, akkor nem gond. Butcher és a bossok voltak szivatósak. Amíg be nem taktam a serenityt. Utána csak türelemjáték a kevés DPS miatt és mert nem szabad csupasz seggel fogadni a seggberúgásokat (1hit jelenség).
Ghomnál eluntam és vettem 75K-ért egy nagyobb sulytót. Infernon lett az átszervezés, bár az se lenne nehezebb, mint hell vége. -
Lézerparaszt
őstag
Tegnap előtt a pick up 100m goldos acsim 98 milliónál újraindult, így most van 2,8 millióm és egy pick up 10m -s acsim. Vattafák?
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egér probléma
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest