- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Szancsó #77203 üzenetére
Hát, nem vagyok mai csirke, de mindig meg tud lepni, hogy ez a Blizz mekkora egy troll
Mondom ma hagyom a barbit, majd egyszer kiesik, aminek ki kell (hiszek a randomban, mondjuk abban nem, hogy lehet implementálni...). Wiz -nek kb. második riftben kiesett ez:
Nézegettem hogy lehetne ebből monknak dex -eset csinálni, de leginkább sehogy (alapdam + main statot is cserélni kellett volna), úgyhogy akkor vissza a barbira, ellőttem rá az egy szem lyukasztót és hajrá. Keep depths -ben tetszett, mondom futok egy riftet. Ment is, bár az én agyamnak gyors volt a tempó, de esett két zöld. Na mi? Hát persze, hogy a Wrath of the Wastes 2 hiányzó darabja, a vállas és a sisak. 2 rifttel később pedig kiesett még egy kesztyű is belőle. Jellemző, no... -
Pöttön
őstag
válasz
Szancsó #77203 üzenetére
Ismerem ezt, én ugyan ezeket a köröket járltszottam le a monkommal, mire a woku + inna set ki esett anciba addigra megvolt a második monkomnak kompletten minden cucca bele értve a fegyvert (flying dragon) is, most már hogy előrrébb lépjek vele ahoz az unity vagy royal ring kellene anciba jó statokkal vagy az anci wave of light-os fegyver, és jelenleg ebbe untam bele.
Bele toltam a héten nem kevés játék órát, és nem esett eddig semmi használható.
Bezzeg a DH-mnak szinte egyből ki esett az anci kridershot baromi jó statokkal + gift... -
Rayner
őstag
válasz
Szancsó #73192 üzenetére
Miért nem mész addig TR/palm build-el amíg nincs meg a WoL daibo?
Gyorsabb szerintem mint a harangozás,és könnyebb az erőforrás menedzsmentje. Vagy ha már harangozni akarsz akkor (és van cindercoatod) akkor egy fire harangos is jobb ennél sztem. de a ha nem akkor 5p és a hozzáértők megmondják a tutit(itemek linkje nálam nem működik valamiért)
-
nonsen5e
veterán
válasz
Szancsó #62527 üzenetére
Okok, erre voltam kíváncsi. Mert éppen a mobilrouterem is haldoklik, aztán cserélem másikra ha nálam van a probléma.
twitter:
We're currently investigating an issue affecting our authentication servers, which may result in failed or slow login attempts. #Hearthstone
#D3-at is odacsaphatták volna mellé
-
mikromanus
veterán
válasz
Szancsó #62063 üzenetére
Attól hogy te rendeltetésszerűen használtad, attól még egyrészt az AH a mafia/pénzmosás/csalás/bot melegágya volt. Nem a felhasználókat, hanem a botokat jutalmazta, mert szűrésre nem fordítottak figyelmet, vagy nem volt a Blizznek érdemi lehetősége kiszórni a szemetet. Másrészt a dropok se "jutalmazták" a játékot. Egyszerűbb volt AH-ból megszerezni, mint kifarmolni a cuccokat. Kieggel és a 2.0.1 patch-csel bejött a normálisabb drop is az AH zárással együtt. JÁTÉKKAL szerezhető megfelelő item. Nagyobb nehézségre többynire több játék kell. Ez meg így szép és helyes. Mondjuk vitatható a Blizzes törekvés hasznossága hogy kazuármarasztaló set itemekkel és túlhúzott affixekkel kinyírják a változatosságot. De a kazuárfajzatoknak jó. Van fejlődési lehetőség. Ha meg pár nap vagy hét alatt megvan a full set, akkor te vagy az istencsáászár és mesélheted a núb haverjaidnak akik valami amatőr clusteres builddel nyomulnak hetek óra, hogy te már mara setben sokkal gyorsabb vagy. Vagy éppen kiröhögheted a balek társaidat akik holmi gagyi kutyás, vagy sebző skillekkel nyomulnak és nem fetish-sel WD-ként. Ilyen béna buildekkel jönnek?! pedig te már háttérben szotyizva is T6 képes vagy (igaz lassan). No, ez ilyen...
Persze a jobb dropért és a skill módosulásért nem kell kieget venni. De úgy teljes a játék.
-
Rayner
őstag
válasz
Szancsó #50104 üzenetére
Nyugodtan támaszkodj a blizz smart lootjára és a craftra, nagyon működik.
Az pedig hogy mennyi AS-CHC stb szeretnél az bajos ezt el kell felejteni ilyen nincs többé.
Minden amit eddig láttál gondoltál tapasztaltál D3-ban az kuka.
Amúgy meg smart drop miatt ha 60 leszel kb 1 óra alatt esik majd egy durva fegyó (ahogy észrevettem ez minden 60 szintet elért kari megkapja !!! "itt szerintem lehet trükközni" -
Rayner
őstag
válasz
Szancsó #50102 üzenetére
Nagyon jól értettem!
A játék jelenleg "gyakorlatilag hozzád vágja a jó cuccokat"
Mellesleg kukkancs rá a HC wizemre (1 hete kezdtem nulláról csak 2.03-as droppal semmi AH)
T1 faceroll
Nincs ezen mit ragozni.
Azért is írtam ilyen hangnemben mert ilyen drop mellett szerintem megalázó AHzni. (+1 Blizznek) -
Edge
veterán
válasz
Szancsó #48220 üzenetére
A képen látszik hogy 2k körüli a healingem, bneten nem látni azt amit parapontból megoldasz, én maxoltam a lohot(825 loh) és a regenre tettem párat ami 400 vmennyi, ezzel így jól elvagyok. Persze loh lehetne jobb nem bánnám.
Sirandrish: ok megnézem nem rossz :-) tegnap kisérleteztem én is, betettem blizzardot archon helyére, megjobb klikkre frozen orbot és a cold blood passzívot az sevolt rossz. De mivel a bracerem ad 15%arcaneskill damot visszatértem archonra, elitekre még mindig nagyon jó. Plusz temporal flux és disi chaosnexus, a több célpont lassítása nagyon hasznos tud lenni t6on.
-
mikromanus
veterán
válasz
Szancsó #42792 üzenetére
+ enchant és kifestős hacukák
+10 szint
+átgyúrt item és skillrendszer (ugyan meglesz ez az alapban is, csak eddigiek alapján elkorcsosult élvezhetetlen formában)
+100 új legendary/set hatás (bug és IMBA lehetőség)
+66 új hibaüzenet
+67% account bound item
+ két szelet Bounty (meg azonos néven új játékmódok)
+ sokszáz% Zsákos
+ Moo-Moo! Moo-moo-MOO!!! MOOOO! -
Szancsó
aktív tag
válasz
Szancsó #42718 üzenetére
Ok, mivel a rendes D3 meghalt, csak beléptem PTR -re. Esett egy leg, használatba is vettem. Wiz -el próbálgattam legalább mást is: az Electrocute / Surge power + 10 APoC bejött, lehet spam -elni a Meteor shower -t. Szeretni fognak csapatban, érzem
Némileg zavar, hogy lebutítják az egészet a main stat gyűjtögetésre, de hogy még a tárgyak összehasonlítása is vele egyszerűsödik, az csúcs. Ez a healing meg toughness nem sok infóval bír számomra, a régi jobb volt.És csatlakozom Sirandrish #42752 -es hsz -éhez: nekem favorit a wiz, viszont mivel para100 után megállt az élet vele én is mással megyek, ha behívnak játszani (másrészt most mindenki MP10 -en vonul, hogy fejlődjön gyorsan, én meg amúgy se bírnám vele...). Szólóban meg bevilágítom a lila fénnyel az éjszakát.
PTR -t most csak azért próbálgattam, hogy szokjam a gondolatot: ha jövő nyáron még játszani akarok a játékkal, akkor igencsak változtatni kell majd a stíluson, mert megint lenyomnak majd valamit a torkomon amit nem akarok bevenni, de a végén tuti le is fogom nyelni...Viszont én per pillanat nem tudom elképzelni, hogy 40 eurót adjak majd plusz egy act -ért és karakterért. Egyelőre elvagyok a jelenlegi 5 -el, nincs hiányérzetem. Pláne, ha nem lesz AH: elég lesz dropból öltöztetni ezeket...
-
-
MrCsiT
addikt
válasz
Szancsó #40762 üzenetére
Eh, elírtam.. Main-be Fury na, nem Skorn
..de ha megugorja Skorn-nal, na AKKOR tényleg OP
..bár mintha régen lett volna valami bug, hogy 2h mellé is vehetett fel valamit.. vagy rosszul emlékszem ?
Kérek szépen, egy erre járó Moderátort, az előző hsz-emben legyen kedves a Skorn -t Fury-ra javítani, akkor nagyon kerek kis leírás lesz.. Köszönöm !
--
Nem bug volt hanem diablo2 2h sword[ Módosította: proci985 ]
-
defede
tag
válasz
Szancsó #22155 üzenetére
Tegnap nem volt sok időm de gondoltam megyek egyet. MP6 kicsit néha futkároztam de még így is nagyon élvezetes és gyors volt. 2-3 halál volt, még keywarden is lement. Az overwave-t használtam aurán és így annyi volt a dps hogy jött vissza rendesen a LS-ből. Érdekes hogy ennyi dps-el mint ami most a monkomnak van a WD-vel régebben még az mp4 is lassú volt már. Persze mostmár nem gond
-
buherka
addikt
válasz
Szancsó #22155 üzenetére
Én az egyik gyűrűd helyére raknék egy olcsóbb nati gyűrűt 9as-el és némi chd-val (20-30)
Ezzel megkapnád a 7chc-s set bónuszt és lenne több crit-ed. egy ilyennek nyernél 20k DPS-t is akár.
Monknak nati csizmi mellé szinte kötelező egy nati gyűrű.
Ha meg majd lesz keret rá az off hand-be mehet egy dex-es, crites, lyukas LS-es fegyo...
Még kevés a DPS-ed és azért nem tölt még normálisan a LS. -
-
Kicsimix
őstag
válasz
Szancsó #17155 üzenetére
Akkor feltehetőleg egy brutál dps-es wd után futhattál (ami elég ritka eset : ) Én nem emlékszem ,hogy wd után kellett futnom magas mplvl-en... (pedig igen sokat vagyok ott
Csak barbár után futottam eddig nagyon... De az publicba volt.. Kicsit easy volt a barbárnak és feküdt mindenki a tornádóitól..
-
Kicsimix
őstag
válasz
Szancsó #17138 üzenetére
Igazándiból mp1-en könnyű rohangálni mert ránézel valakire és kinyiffan.. Amúgy ha kihívás van (mondjuk mp5-től) semmivel nincs előrébb a többi kaszt sem.. Ott már nincs ilyen elmegyek mellette meghal szitu tehát nem nagyon tudnak előre rohangálni úgy ,hogy ténylegesen meghal mögöttük mindenki...
De ki hol szeret játszani..A Piercing Orb-on viszont én is csodálkoztam..
-
Edge
veterán
válasz
Szancsó #16977 üzenetére
Kell hozzá kitartás nem mondom, de volt egy kitűzött item amiért hajtottam, mostmár megvan így lassítok is, wizel gamelek megint végre (poén a dologban, hogy tegnap kiesett neki egy kb 100M-ós skorn(1344dps/316int/179chd/5.4LS)
).
Gorni +persil: jah? van rá skill csak szar
(megkell hogy üssenek ahhoz hogy aktiválódjon), amugy sztem amiről beszélsz az alacsony mplvl lehet, mert magasabb mplvl-en nem lehet úgy rohanni úgysem.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Szancsó #15363 üzenetére
Ja, igen, nem kulcsot, hanem receptet, tényleg. Ez van, ha csuklóból pötyög be valamit az ember. De hogy tényleg csak egyszer kellene?
Nem olvastam még pontosan utána, de azt hittem, hogy az Act2-es plan az, amit egyszer veszel meg, ellenben a terrordemonos receptből kell minden egyes portál elkészítéséhez egy darab. Értelme is úgy lenne, de majd utánanézek.
-
Face8814
őstag
válasz
Szancsó #15119 üzenetére
Én is ezen agyalok. Sehol máshol nincs MS-em, úgyhogy nem szívesen mondok le róla.
Akkor tehát a Zunima csizmák jöhetnek csak szóba. Kérdés az hogy megéri-e a DPS növekedés azt a 47 all resistance elvesztését???
Az a baj resiből nincs sok: [link]Láttam hogy van all resis, de az nekem megfizethetetlen. Most is hiénázni próbálok valami olcsóbbat, csak nem döntöttem még el hogy érdemes-e?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Szancsó #14285 üzenetére
Ez hagyján de a csíterünk továbbra is nyomja kifelé, neki persze nem rossz az aH!
Egy időben tesz ki fél áras gatyákat int/str/dex, a vicc az, hogy ha dex-esbe kitesz féláron 5.99-ért utána fél órával 3-ért is még 1-et! Az is lehet, hogy bot van a dologban!(#14287) DjEszti: olvass lejjebb pár hszt nem vagy egyedül!
-
vendingo
veterán
-
Kicsimix
őstag
válasz
Szancsó #11702 üzenetére
Ha lemegy a para 100 akkor kicserélem erre : ) Vagy ha dps kell akkor ezt használom majd.. Űberek stb..
Van Life Steal runám .. Szinte minden ellen visszatölt csak a refis elitek ellen kevés :: Nem sok mert csak 1,5 de ilyen dps mellett már tölt azért, főleg ha több ellent lövök ami nem ritka. Ha beáll elém az egész elite pack és nem refik akkor esélyük nincs.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Szancsó #11208 üzenetére
Nekem 2-3 hete folyamatosan esnek mondhatni... Majdnem minden napra jut már 1-2 set is.. Persze szar a legtöbb és rajtam rohad most is de na... Legalább valami.. Tegnap viszont különösen jó volt.. Kb 5 óra alatt 10 special item nem rossz
Ma megint bepróbálom szerintem...
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Szancsó #8657 üzenetére
Nem, nem oldja meg.
Solo -ban tényleg eltűntek az akadások, de public -ban az előbb az Archon bekapcsolására az volt a game válasza, hogy 5-10mp -enként (!) frissítette a képernyőt így gyak. fogalmam sem volt, hogy mi történik. A gond az, hogy ezt egy elite csoport közepén tettem. A diszkógömböket és a zöld szőnyeget alattam még láttam, majd mivel közel 1 perc után sem reagált semmire a program, így kilőttem feladatkezelővel... -
Szancsó
aktív tag
válasz
Szancsó #8265 üzenetére
Na jó, megint cseréltem drivert, semmi változás, viszont készítettem log -ot és azon látszik, hogy nem a terhelést nem bírja: pont akkor esik le a framerate, amikor a terhelés is:
A háttérben futó ping (most) nem mutatott ugrásokat, szóval net kizárva. Azt hiszem mégis gyanúba keveredett a vinyóm: szereznem kell egy 16GB-s pendrive -ot... -
Szancsó
aktív tag
válasz
Szancsó #6238 üzenetére
Ööö, na most nem tudom mi van, szerintem valami privát szerverre léphettem be, mert 10 perc után dobott egy legend -et (3-as valor mellett), majd rá 5 percre egy másikat (egy max. szögbelövő helyett használható xbow, meg egy mojo, amit már el is vittek 2.7M -ért), aztán ki is vágott. Közben meg megvettek tőlem ~10M -ért 2 cuccot, szóval rádupláztak a vagyonomra: ennyi izgalom -szigorúan a játékra értem- máskor egy hónap alatt ér
-
F-ECT$
titán
válasz
Szancsó #6103 üzenetére
Eddig ugye az volt, hogy az Archon fenn tudott sokáig maradni, vagy ha nem, akkor elég volt egy signature spell a haladáshoz.
Most ha épp cd-n van az archon, és jön az elite ahhoz jó ha van Disint is. Növelték a sebzését és csökkent az AP költsége is. A fő gond az, hogy próbaképp megnéztem 20 AP on Crit-tel (30% körüli a chc-m), de így is fogy, ha csak 2-3 targetet ütök. Szóval én se vagyok kibékülve vele, de egyelőre nem találtam jobb megoldást.
A dps-em lehetne több is: pl adna 5k-t, ha a Magic weapon-ből a sebzés növelő és nem a healingelős rúnát használnám, van Andy sisakom is, ami szintén adna vagy 5k-t, de abban meg nincs socket és a +xp jobban jön, mint a +5k dps.
Kellene egy kis dps még nekem, egy kis armor, meg egy kis life regen, és akkor hatékonyabb lennék, de most megvárom, hogy kicsit beáljon az AH, mert ahogy nézem olcsóság van. (Aztán persze lehet majd elindul felfelé.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged