Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

(#42751) Healbacsi válasza lakisoft (#42750) üzenetére

Healbacsi
(fanatikus tag)

Lehet kapni meg par helyen de indulasnal en itt erdeklodnek:

[link]

(#42752) lakisoft válasza Healbacsi (#42751) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Köszi és létezik olyan fórum ahol ezeket cserélgetik?

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :) www.grafikusdebrecen.hu

(#42753) echterion válasza lakisoft (#42750) üzenetére

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

Mik ezek tulajdonképpen?

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#42754) lakisoft válasza echterion (#42753) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

kp-ra vásárolható lootok :K

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :) www.grafikusdebrecen.hu

(#42755) Wolverine válasza echterion (#42753) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Létezik egy WoW kártyajáték is, amelyben a játékos lapok mellett vannak ún. lootkártyák. Ezek a lapok egy-egy kódot tartalmaznak, amelyet aktiválva valamilyen bónuszt kapsz a játékon belül - ez lehet egy vicces tárgy (mint pl. a Sandbox Tiger), egy companion pet vagy akár egy mount is. Utóbbiak viszonylag ritkák.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#42756) echterion válasza Wolverine (#42755) üzenetére

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

De akkor ezek szerint azt nem tudhatod előre, mi van bennük, ugye?

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#42757) lakisoft válasza echterion (#42756) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

WoW Zsákbamacska?

(#42758) echterion válasza lakisoft (#42757) üzenetére

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

Hát, ha igaz, amit wolvi írt, akkor nem tudhatod, mi rejlik azokban. De lehet, nincs igazam, majd megmondja a frankót. :))

(#42759) lakisoft válasza Wolverine (#42755) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

WoW kártyajáték .-. na ez új. Hol lehet erről bővebb infót szerezni?

(#42760) Cathfaern válasza lakisoft (#42759) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Pl. itt :) [link]

Lényeg, hogy a loot kártyák csak extrák a kártyajáték mellé. Szóval ha direkt a loot kártyákra hajtasz, akkor ebay a jóbarátod, paklikból nagyon kicsi az esélye, hogy megkapd amit szeretnél (és a pakli többsége nem loot kártya, amennyire tudom csomagonként 1-1 van csak max, sőt az is lehet, hogy nincs. Illetve a gyakori cuccok relatív értéktelen "consumable" itemek).

[ Szerkesztve ]

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#42761) lakisoft válasza Cathfaern (#42760) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Köszi szépen. Tudtam hogy van ilyen csak azt nem hogy hogyan keressem :DDD. :R

Szerk: Azért van olyan kártya ami mountot ad és elkérnek érte majd 1000 USD-t. Na olyan nekem nem kell :D.

[ Szerkesztve ]

(#42762) echterion válasza Cathfaern (#42760) üzenetére

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi, ezt én is megnézem magamnak. :R

[ Szerkesztve ]

(#42763) Wolverine válasza echterion (#42756) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt nem tudhatod, mi van egy kártyacsomagban, amíg ki nem bontod; de a lootlapokra rá van írva, hogy mit adnak :)

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#42764) echterion válasza Wolverine (#42763) üzenetére

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

Tehát a lootlapok is egy ilyen kártyacsomagban vanna. Jól értem, ugye? Tehát akár ki is foghatok egy olyan csomagot, amiben ilyen 1k dolcsis lootlap van. ;]

(#42765) Wolverine válasza echterion (#42764) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elvileg igen. A gyakorlatban ennyiért a Spectral Tiger mountot adják, aminek 2 okból ilyen magas az ára: az egyik, hogy ritka, a másik, hogy az előző kiadó lapjai között szerepelt, és azok már nincsenek gyártásban.

(#42766) lakisoft válasza Wolverine (#42765) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

A Lootkártyás cuccokat árulhatod goldért? vagy ez is tiltott dolog?

(#42767) Cathfaern válasza lakisoft (#42766) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Bármiféle ingame, és valós életbeli dolog közötti kereskedelem tiltott. Szóval lootkártyáért (vagy azon lévő kódért) nem adhatsz goldot. És amennyire tudom a kódért kapott (ingame) itemek már soulboundosak, szóval azok meg már nem tradelhetőek (ha lenne nem soulboundos, akkor azokat viszont már megvehetnéd goldért). Mondjuk lehet vannak nem soulboundos dolgok is, de gyanítom azok inkább csak apróságok.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#42768) lakisoft válasza Cathfaern (#42767) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Na nekem is ez volt a sejtésem. Köszi a megerősítést.

(#42769) K_mester válasza Wolverine (#42765) üzenetére

K_mester
(tag)

(MOP) Black Market-en talán majd kis eséllyel elérhető lesz? Nem lenne rossz ha ilyesmik is bekerülnének majd :)

(#42770) Lirion válasza K_mester (#42769) üzenetére

Lirion
(őstag)

Ha az ashes of alar is elérhető, akkor loot kártyák rewardjai is simán bekerülhetnek. Viszont ezeknek biztos, 214k-s ára lesz, az is csak azért, mert a black marketen ennyi a limit...:)

(#42771) echterion válasza Lirion (#42770) üzenetére

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

Hm, fekete piac a wow-ban? :Y Úgy látom, le vagyok maradva kicsit. Jól értem, hogy ez a kieggel jön majd?

[ Szerkesztve ]

(#42772) K_mester válasza echterion (#42771) üzenetére

K_mester
(tag)

Aha :))

(#42773) lakisoft válasza K_mester (#42769) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

óhhh ... ez szép lenne :DDD

(#42774) echterion válasza K_mester (#42772) üzenetére

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

És ott lehet majd bop-os cuccokat árulni???

(#42775) Wolverine válasza echterion (#42774) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Íme a Black Market rövid bemutatója.

(#42776) lakisoft válasza Wolverine (#42775) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Köszi köszi!!! :R :C

(#42777) echterion válasza Wolverine (#42775) üzenetére

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

Köcce. :R

(#42778) Khelben válasza Wolverine (#42775) üzenetére

Khelben
(őstag)
LOGOUT blog

Ashes of Alar 20k-ért soknak számít? Vial of the sands 35-40k között megy a ragnaroson, a ritkább mountok vannak 2-300k-ért is. Mindenesetre 20k-ért rögtön vennék kettőt :D

(#42779) Wolverine válasza Khelben (#42778) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

20k a kezdő bid. És nincs buyout ;]

(#42780) Junkie válasza Khelben (#42778) üzenetére

Junkie
(fanatikus tag)

Nincs buyout ;) ergo megeszem rántva a még el sem indított panda monkomat ha 20k-ért veszel Ashes of Alar-t :) nyílván 20k-ról indul de tippre az adott cucc ritkaságától föggően felmehet gyakorlatilag bármennyire. Inkább az lenne a kérdés, hogy mi alapján, milyen gyakorisággal kerülnek be a cuccok oda. Ha valami elkel, mikor frissül kerül be újra ilyesmi

Nem érdekel, hogy mit gondolnak a trendire programozott agyak, ha rágósabb is az igazi hús nekem akkor sem kell a műanyag

(#42781) bAtt001

bAtt001
(senior tag)

pár napig játszottam mikor kaptam sor-t, nyárra fontolom h jólenne időtöltésnek visszatérni funolni kicsit :DDD és mivel bc alatt voltam aktív persze a t6 volt a kedvenc szettem sámánra. szóval a kérdés az lenne hogy meg lehet-e még szerezni hyjal és bt-ből rendesen? és ha igen mennyire nehéz a tokeneket kitermelni adott bossból akár egyedül vagy 2en? :)

(#42782) Wolverine válasza bAtt001 (#42781) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lvl85-ön nem különösebben bonyolult, ha a mechanizmus nem kavar be a dologba; és az összes token megszerezhető a teljes szettért, csak az a kérdés, hogy mázlid lesz-e...

(#42783) bAtt001 válasza Wolverine (#42782) üzenetére

bAtt001
(senior tag)

nah ez jól hangzik, legyen vége a vizsgaidőszaknak aztán befizetek, feltolom gyorsan azt a két szintet ami hiányzik aztán meglátom mit tehetek :)

(#42784) echterion válasza Wolverine (#42782) üzenetére

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

Azért én megszenvedtem, mikor először mentem be egyedül TK-ba, főleg Kael-lel. Őt még nem sikerült lenyomnom, majd talán a teknős pettel.

(#42785) lakisoft válasza echterion (#42784) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

TK-ba engem úgy levágnak hogy csak pislogot. Pedig ezzel voltam: Impless@Arathor

(#42786) Xirtam válasza lakisoft (#42785) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

TK-t shadow priest-tel soloztam. :U

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#42787) lakisoft válasza Xirtam (#42786) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Linkeld a karaktert áttalentolok a warimmal Shadows-re :DDD.

(#42788) Lirion válasza lakisoft (#42785) üzenetére

Lirion
(őstag)

Alart azért csak le tudod csapni, nem?

(#42789) lakisoft válasza Lirion (#42788) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Persze. :D.

(#42790) echterion válasza lakisoft (#42785) üzenetére

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor mit akarok én a 385-ös hunteremmel itt. :)) Alar meg Void lement, a 3. bosst még nem próbáltam, de Kael mindig levág. Nem tudom időben kicsinálni a fegyókat, egy mindig marad, mire felkelnek a csicskák. Pedig a bottal kezdem mindig, hogy nem lövöldözzön, meg a teknőssel tolom, az jobban bírja a tankolást.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.