Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Szia,
Hát gondolom nagyjából azokat, amiket én is próbáltam az itteni fórumtárs(ak) javaslataira, meg a saját ötletemre (pár hozzászólást ha visszanézel láthatod), csak megnézve az alaplapot specifikációját valószínűleg több sikerrel mint én ("Support for DDR3 2400(OC)") Már nem emlékszem milyen sorrend volt , talán először
csak az Extended Memory Profile-t állítottuk: Profile1-re és az MCH feszültséget 1.2-1.3 , ha melegszik ventivel hűteni (akkor állítólag akár 1.4 is lehet) Ha megy ok, ha nem akkor tesztelés, memtest86 -tal, de ezt már az expertek jobban tudják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Steam Deck
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- Projektor topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- RETRO RAMok, DDR2-DDR3 laptop-asztali
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Eladó!
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest