Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Kék színű a nyák, és kingmax feliratú a csip rajta. De annyira lusták voltak, hogy az SPD-jét se programozták át, onnan tudom, hogy micsoda....
A legrégebbi moduljaikon micron JNM modulok voltak, zöld nyákon, gyári felirattal, majd asszem a 2gb-sekből is jött egy rövidebb elpida feliratos/csipes verzsön (szintén zöld), ami nekem is van, linkeltem is róla, majd ez a nanya/elixires kék nyákos kingmaxfeliratos csoda. De szerintem ez se olyan rossz...Attól függ, mi a célod vele.
Szerk.: találtam róla képet... A 2GB-s nem is kék...
[link] [link]
Mind a két modulpár 1500@cl8 körül ért véget a P35-ömben, 1,5V-on. És asszem ugyanaz a csip van rajtuk, de erre nem esküszöm meg. Általában a típus végéből derül ki, milyen csipes. (Itt B8KG9/B8KG9B) De hogy konkrétan az 1gb-s vagy 2gb-st néztem meg konkrétan, asszem az 1gb-s volt, kicsit belezavarodtam a sokféle kingmaxba,....De szerintem 99% hogy ugyanaz van rajtuk....
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One mobilszolgáltatások
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest