Hirdetés
- VR topik
- Apple asztali gépek
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
THX az infót!
Igazából nem akarom nagyon erőltetni a dolgot, csak kíváncsi lettem volna... Sajnos nem jött össze az 1600-as Kingmax,lesz helyette 1333-as, remélem nem nyúltam nagyon mellé vele... Teszt holnap!
Sajnos már a ddr2-es corsair kitem se nagyon tudtam kihajtani (FSB gyönyörűen visszafogta), a Q6600-am meg nem nagyon fog tudni 450 felett... Szóval egy jól időzített 1333-as memória untig elég lesz alá szerintem..... Csak hát nem hagy nyugodni, hogy mi lesz, ha esetleg elcsábulnék egy deneb vagy később egy I7 után, azért meg nem szívesen vennék komplett új szettet..... 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajnos már a ddr2-es corsair kitem se nagyon tudtam kihajtani (FSB gyönyörűen visszafogta), a Q6600-am meg nem nagyon fog tudni 450 felett... Szóval egy jól időzített 1333-as memória untig elég lesz alá szerintem..... Csak hát nem hagy nyugodni, hogy mi lesz, ha esetleg elcsábulnék egy deneb vagy később egy I7 után, azért meg nem szívesen vennék komplett új szettet.....