Hirdetés
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Micro Four Thirds
- AMD FX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
THX az infót!
Igazából nem akarom nagyon erőltetni a dolgot, csak kíváncsi lettem volna... Sajnos nem jött össze az 1600-as Kingmax,lesz helyette 1333-as, remélem nem nyúltam nagyon mellé vele... Teszt holnap!
Sajnos már a ddr2-es corsair kitem se nagyon tudtam kihajtani (FSB gyönyörűen visszafogta), a Q6600-am meg nem nagyon fog tudni 450 felett... Szóval egy jól időzített 1333-as memória untig elég lesz alá szerintem..... Csak hát nem hagy nyugodni, hogy mi lesz, ha esetleg elcsábulnék egy deneb vagy később egy I7 után, azért meg nem szívesen vennék komplett új szettet..... 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos már a ddr2-es corsair kitem se nagyon tudtam kihajtani (FSB gyönyörűen visszafogta), a Q6600-am meg nem nagyon fog tudni 450 felett... Szóval egy jól időzített 1333-as memória untig elég lesz alá szerintem..... Csak hát nem hagy nyugodni, hogy mi lesz, ha esetleg elcsábulnék egy deneb vagy később egy I7 után, azért meg nem szívesen vennék komplett új szettet.....