- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS analóg fokozat? Azoth van a szeren!
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
igen ez a 1600 as fogott meg engem is, de az XP alá bővebőven elég a 2GB, nekem folyamatosan megy az everest a g15 kis lcd -én és a legdurvább helyzetben sem volt 40% se a memória kihasználtság (4gb), én ezért váltok, inkább 2gb DDR3 1600 -ra
, persze vista 64 alá már biztos kell 4gb, de ki használ olyat ? szerintem min fél év mire érdemes lesz elgondolkozni az XP leváltásán, a Vistá -val még mindig vannak kompatibilitási problémák, persze van fent nekem is egy XP mellett, mert mindig reménykedek a DX10 csodában, de eddig csak szívás volt vele
, (ráadásúl a Vista32 se oszt ki 3 nál többet a programoknak de ezt lehet rosszúl tudom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, persze vista 64 alá már biztos kell 4gb, de ki használ olyat ? szerintem min fél év mire érdemes lesz elgondolkozni az XP leváltásán, a Vistá -val még mindig vannak kompatibilitási problémák, persze van fent nekem is egy XP mellett, mert mindig reménykedek a DX10 csodában, de eddig csak szívás volt vele
, (ráadásúl a Vista32 se oszt ki 3 nál többet a programoknak de ezt lehet rosszúl tudom)