Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
igen ez a 1600 as fogott meg engem is, de az XP alá bővebőven elég a 2GB, nekem folyamatosan megy az everest a g15 kis lcd -én és a legdurvább helyzetben sem volt 40% se a memória kihasználtság (4gb), én ezért váltok, inkább 2gb DDR3 1600 -ra
, persze vista 64 alá már biztos kell 4gb, de ki használ olyat ? szerintem min fél év mire érdemes lesz elgondolkozni az XP leváltásán, a Vistá -val még mindig vannak kompatibilitási problémák, persze van fent nekem is egy XP mellett, mert mindig reménykedek a DX10 csodában, de eddig csak szívás volt vele
, (ráadásúl a Vista32 se oszt ki 3 nál többet a programoknak de ezt lehet rosszúl tudom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, persze vista 64 alá már biztos kell 4gb, de ki használ olyat ? szerintem min fél év mire érdemes lesz elgondolkozni az XP leváltásán, a Vistá -val még mindig vannak kompatibilitási problémák, persze van fent nekem is egy XP mellett, mert mindig reménykedek a DX10 csodában, de eddig csak szívás volt vele
, (ráadásúl a Vista32 se oszt ki 3 nál többet a programoknak de ezt lehet rosszúl tudom)