Aktív témák
-
Mortel
senior tag
Sziasztok!
Bocsánat, hogy a fórum egyik alapszabályát sértem meg avval, hogy nem olvasom el /idő hiányában/ az összes hozzászólást de:
Adott egy Asus P5B alaplap, C2D6300@7*430MHz-en + 2*1GB Kingmax Mars RAM.
A RAMokat tegnap vettem, és azt tapasztaltam, hogy 2V alatt csak a névleges 400MHz-en hajlandó elindulni a gép.
Ha viszont 2v-ot adok a RAMoknak, azonnal elindul, és simán fut az Everest Stress test 20 perce...
Ha az FSB-t akár 2MHz-el is feljebb viszem, beindul ugyan, de a Stress test 4-5 perc alatt kifagy...
Próbáltam a CPUVcore-is magasabbra tenni, de semmi...
A RAMok most 5-5-5-15-ön mennek /van a BIOSban még egypár RAMhoz tartozó időzítés, de azokhoz sajnos nem értek.../
Ha esetleg lassabbra állítom, mehetnének magasabb frekin?
De a lényeges kérdés az, hogy bírják-e /aktív hűtés nélkül/ a RAMok a 2v-ot?
Nem sülnek meg esetleg?
Előre is köszönöm szépen, és mégegyszer elnézést, ha már x-szer leírtátok volna!
Üdv:
M
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest