- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Ezért utálod a Bluetooth-t, ha egyszerre több eszközt használsz
- Home server / házi szerver építése
- Logitech szerviz
- 3D nyomtatás
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Aktív témák
-
afterburner_
őstag
nekem anno geil ultram volt a p5w dh-hoz nah az cl4-et nem ment 800-ban csak spd ertekekkel volt hajlando indulni, de meg cl5-ben sem ment 800on
persze aztan az abit aw9d maxban siman lehetett allitnai a cl értékeket!
de persze nem igazan tudtam huzni, viszont aztan egy masik sracnak eladtam p5b deluxeban, neki meg most az uj biossal szinte megtaltosodott a ram...sokan panaszkodnak az ocz-re ddr2-es memeknel, hát francse tudja...annyi manapsag a marka és azon belül a tipusok hogy ez a kompatibilitas karara megy
ráadásul kezdetben megy a mezesmadzag...teszteloknel a jo modulok, és aztan furcsa modon , rakerulnek a selejtesebb chippek a rammokra, chipvaltas meg miegymas..
amugy en megkuldtem 2.65V bios fesszel a corsair ramjaimat, de eprsze csak eteszt erejeig 10 percre aztan utana megkergultek, és a borda is lehullott az egyik memről, pedig venti volt a feje felett
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged