Aktív témák
-
afterburner_
őstag
nekem anno geil ultram volt a p5w dh-hoz nah az cl4-et nem ment 800-ban csak spd ertekekkel volt hajlando indulni, de meg cl5-ben sem ment 800on
persze aztan az abit aw9d maxban siman lehetett allitnai a cl értékeket!
de persze nem igazan tudtam huzni, viszont aztan egy masik sracnak eladtam p5b deluxeban, neki meg most az uj biossal szinte megtaltosodott a ram...sokan panaszkodnak az ocz-re ddr2-es memeknel, hát francse tudja...annyi manapsag a marka és azon belül a tipusok hogy ez a kompatibilitas karara megy
ráadásul kezdetben megy a mezesmadzag...teszteloknel a jo modulok, és aztan furcsa modon , rakerulnek a selejtesebb chippek a rammokra, chipvaltas meg miegymas..
amugy en megkuldtem 2.65V bios fesszel a corsair ramjaimat, de eprsze csak eteszt erejeig 10 percre aztan utana megkergultek, és a borda is lehullott az egyik memről, pedig venti volt a feje felett
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- OLED TV topic
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Motoros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest