Aktív témák
-
beteg
őstag
válasz
laceeek #2676 üzenetére
szvsz nem az a lényegi kérdés, hogy ''mennyit''. mert egy 965 ös chipsetes lapban sokkal többet, mint egy 975 ösben MHz re, de közben a benchmark eredményeid jóval elfognak maradni, mert a 965 máskép gazdálkodik. Annyival meg nem tudsz több MHz-et kiréselni, hogy a teszteredmény utolérje a 975-öst. főleg, hogy cl3 ban nagyn gyengus a 965.
és van még egy 3. út, az nv. már egy órája a gépemben van egy P5N32-E SLI és elsőre azt mondom, hogy szereti a cl3-at, 965 szinten lehet hajtani a ramokat és közben majdnem 975 ös eredményeket ad!persze még tesztelnem kell, még csak 3150MHz/cl3 800-on vagyok, de jóóó lesz ez!
az adatáid szerintem egy P5B-D ben simán mennének 1200 at cl5 ben, de lehet, hogy még cl4 ben is. A P5DH -dban szerintem kb 1040-1050MHz et CL4 ben, ezért inkább a cl3 at kéne erőltetni. azon talán még menne 800MHz-en.
Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- GIGABYTE B760 GAMING X alaplap eladó!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest