Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Dell notebook topic
- Kompakt vízhűtés
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
Köszi az infót. Én eddig tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel az alaplappal... Nem akarok én agyonhajtani se memóriát, se procit... Csak ha egy kicsit szükségem van több plusszra, akkor ne 20-30 Mhz legyen az, amit ki tudok sajtolni, hanem mondjuk 100-200 Mhz. Az én Corsair ramjaim mennek 1Ghz-en is Bár eddig nem sokat hajtottam úgy... max 3-4 óraát, ameddig kipróbáltam és játszottam vele egy kicsit, hogy teszteljem.
Nem tudom, hogy ez a lap hogy viszonyul a DDR3 ramokhoz, de ha csak fele olyan jól, mint a Corsair memóriáimhoz, akkor meg vagyok vele elégedve...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest