Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
Köszi az infót. Én eddig tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel az alaplappal... Nem akarok én agyonhajtani se memóriát, se procit... Csak ha egy kicsit szükségem van több plusszra, akkor ne 20-30 Mhz legyen az, amit ki tudok sajtolni, hanem mondjuk 100-200 Mhz. Az én Corsair ramjaim mennek 1Ghz-en is Bár eddig nem sokat hajtottam úgy... max 3-4 óraát, ameddig kipróbáltam és játszottam vele egy kicsit, hogy teszteljem.
Nem tudom, hogy ez a lap hogy viszonyul a DDR3 ramokhoz, de ha csak fele olyan jól, mint a Corsair memóriáimhoz, akkor meg vagyok vele elégedve...
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
Evilangel
üzenetére
Köszi szépen a választ. Úgy láttam, hogy vannak páran, akik hasonló lapban hajtanak Geil memóriákat... Talán mégsem olyan rossz a helyzet... Legalábbis bízom benne. Most 800Mhz-es Corsair ramkitt-te használok és lazán viszik az 1Ghz-et... Szóval ezekkel nincs baj.. csak az, hogy ezek 2x1Gb-osak, nem pedig 2x2Gb.
-
Bernyó84
aktív tag
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy a Geil Value 2x2Gb 800Mhz kitt hogyan viselkedik a Gigabyte P35C-DS3R lapban? Tuningot hogyan bírják ezek a ramok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Linux felhasználók OFF topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Alaplap
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő