- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
- LG LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
Köszi az infót. Én eddig tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel az alaplappal... Nem akarok én agyonhajtani se memóriát, se procit... Csak ha egy kicsit szükségem van több plusszra, akkor ne 20-30 Mhz legyen az, amit ki tudok sajtolni, hanem mondjuk 100-200 Mhz. Az én Corsair ramjaim mennek 1Ghz-en is Bár eddig nem sokat hajtottam úgy... max 3-4 óraát, ameddig kipróbáltam és játszottam vele egy kicsit, hogy teszteljem.
Nem tudom, hogy ez a lap hogy viszonyul a DDR3 ramokhoz, de ha csak fele olyan jól, mint a Corsair memóriáimhoz, akkor meg vagyok vele elégedve...
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
Evilangel
üzenetére
Köszi szépen a választ. Úgy láttam, hogy vannak páran, akik hasonló lapban hajtanak Geil memóriákat... Talán mégsem olyan rossz a helyzet... Legalábbis bízom benne. Most 800Mhz-es Corsair ramkitt-te használok és lazán viszik az 1Ghz-et... Szóval ezekkel nincs baj.. csak az, hogy ezek 2x1Gb-osak, nem pedig 2x2Gb.
-
Bernyó84
aktív tag
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy a Geil Value 2x2Gb 800Mhz kitt hogyan viselkedik a Gigabyte P35C-DS3R lapban? Tuningot hogyan bírják ezek a ramok?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest