Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Két kérdésem lenne.Az eggyik, hogy van egy p5q-pro alaplapom az elején még 2x2 gb corsair cl5 ddr2 1066 mhz ramokból auton ki tudtam hozni 1098 mhz.Most vettem még 2x2 gb ugyan ilyen ramot és most nem tudok kihozni belőle csak 918 mhz.Próbáltam 950 mhz nem tudok kihozni.valahogy esetleg nem lenne tapasztalatotok ilyen téren ezzel a rammal és nem tudnátok, hogy milyen beállításokkkal tudnám legalább 950 mhz stabilizálni?A második kérdésem az, hogy milyen programot ajánlotok ahhoz hogy a ram feszültségét monitorozzam.Cpu-z és everestel nem tudom.A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Packeta
- Windows 11
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Byintek Love U14 Projektor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest