Új hozzászólás Aktív témák
-
DSG
tag
HElloo... Valaki segítene abban hogy a bios-on belül hol kell állitani a memória időzítéseket ezeket meg FSB órajelet stb.. meg a proci órajelét húzni egy kicsit. Intel core 2 quad q6600 g0-m van meg geil black dragonom ddr2 800 mhz 2x2 gb vkinek akinek ilyen van vmi jo időzítéseket meg beállitásokat irna nekem én meg csak beirom biosba.
Azért akarom most ezt mert vmiért nem stabil a rendszer, játékoknál az fpsem ugy ugrál hogy van 250 hirtelen leugrik 150re majd vissza és igy keletkezik fps laggom. és szerintem vmi virus vagy nem tudom mitől de átállitodott itt az időzítés meg a procim orajele, 2400 helyett 1600 van az időzítés meg egyik modulnál ilyen a másiknál meg teljesen más. szoval nem tudom mivan de vki segithetne
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest