Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
válasz
Xalderon #6129 üzenetére
Na igen. Amikor en a nyar elejen ecsreltem a memoriam, 10e-ert ment el a Kingmax (1500 bukoval) es 16500-ert jott az 1100-as OCZ. En ezeknek az araknak a fenyeben irtam az elozo hozzaszolasom, de ugy latszik azota kisse felbolydult a piac...
Egyebkent barmibol is, ha veszel 2 azonos tipusszamu modult, menni fog dualba.
Amikor en vettem az ocz-m is, azonos, vagy magasabb aron volt az 1066-os. Nem ertettem, de azert orommel fogadtam.
Valoszinuleg a ket termek teljesen megegyezik, es csak a minosegellenorzesen dol el, hova is soroljak vegulis. Sot ugy hallottam, meg a REAPER-ek is ugyanazokat a panelokat tartalmaztak akkoriban.
Ezt egyebkent megneztem [link] , es nem alacsony feszultsegu verzio, lasd: [link]
Szoval nem tudom mi indokolja az aranytalanul magas arat...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Assetto Corsa Competizione
- Milyen routert?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest