- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
pisti88+ #5695 üzenetére
szerintem próbálja meg gariztatni... mondjuk ha Western Digital lenne, az tuti kicserélné... külföldi fórumon olvastam, hogy gyereknek volt 2 db ADFD Raptora, az egyik 8 ms körüli elérési idővel rendelkezett, a másik viszont 8.6 körül, visszaküldte a gyárba h ez neki így nem jó és küldtek helyette egy másikat.
a winyónak amúgy nem volt baja és természetes h vannak ilyen kis eltérések, de azért kicserélték neki.
mondjuk mintha CSX-ről is olvastam volna vmi ilyet, hogy bocsánatkérő levéllel küldtek új kitet, amikor visszaküldtek nekik egy meghibásodott kitet... szóval sztem érdemes lenne visszaküldeni, de lehet boltban ahol vette, ott is cserélnék... de a gyártó sztem nagyobb eséllyel cseréli ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 RAM Modulok
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest