Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkaleves
őstag
fsb-t nyomasd föl...apránként....
(bár én úgy kezdem általában a tuningot, hogy beállítok egy általam elképzelt plafont [mondjuk 1200mhz] és ha nem bírja úgy lépkedek vissza az fsb-vel illetve a fesszel fölfelé amíg stabil nem lesz valahol...)
bár nem tudom milyen procid van pontosan, de biztos bírja a tuningot egy kicsit...(intel bírja)
viszont ha tutira akarsz menni akkor fsb emelés során a proci szorzót vegyed visszább, hogy az alap órajel környékén tartsd...így ki tudod zárni, hogy ha esetlegesen teszt során hibázik akkor az valszeg nem a proci miatt lesz..mondjuk én AMD-s rendszerrel tolom ami azért másabb meg ez csak az én eljárásom.....sőt én ehhez képest is máshogy csinálom, de valaki biztos ír még valami okosat...
ízlések és pofonok..... a tuningot meg lehet közelíteni több féle módon is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged