Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
TomBoy1986 #4810 üzenetére
Te én nemtom itt van pölö az én 8200-as procim, aminek a 2x3MB-os kesse szerintem bőven elég. Ennek az alapórajele 2,67GHz. Ha beteszem 1:1-be a rammal és adok neki a BIOS-ban 1,275-öt akkor a CPUZ 1,24V és 1,25V között mászkál. Ha megnézem a dobozt ott az van, hogy max 1,25V, szóval relatíve ezt még imádja, de már így is 3,7GHz fölött van az órajel 7-es szorzóval. 8-as szorzóval is megy még 4GHz fölött is csak adni kell neki a feszt ott már azért rendesebben, de ha százalékra számolom a tuningot és hozzáveszem, hogy azért még mindig a legtöbb játéknál a magas órajel a döntő én valahogy nem vágyom AMD-re. Igaz én vízzel hűtöm, de ha meg azt nézem, hogy egy komolyabb léghűtés, mondjuk valami ninja xxxx 10k, akkor miről beszélünk? 10k-ból simán ki lehet hozni egy vízhűtést is, ami csak a procit hűti. Max kell valami nagyobb tartály, amit házilag csinál hozzá aztán kész. Ennyi. Értelek, hogy amolyan hobby nálad a dolog, nálam ez ilyen megveszem, beállítom és többet hozzá se nyúlok dolog. Egyszerűen csak az ár/teljesítmény arány érdekel a vásárlást követően. Ha az megfelel akkor elégedetten hátradőlök és részemről a tuning lezárva. Mindig húzva megy az asztali gép, nem használom olyan sokat, mivel a munkahelyi notimmal töltök le, bekapcsolom aztán megy egész éjjel, azt meg lesajnálom, meg nem is fogyaszt annyit..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest