Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
rucinho #3150 üzenetére
hát nem tom ezek a geilek... azt irják hogy 2,4V a recommended voltage, nekem volt egy 800+os Ultrám, annak is annyi volt, aztán használtam 800on cl3ban 2,4V-tal, és annyi is lett nekik. Persze gariból visszajött, nem volt semmi problem, de szerintem a geilék azért irnak rá annyit, mert annyival megy és nem többel/kevesebbel. Mondjuk voltak A-data ramjaim 800as Vitesta, a GMH-s szériából, 2,6ot is adtam nekik( igaz csak tesztre ) de nem lett semmi bajuk. De ezek alig melegedtek, még 2,6-tal is csak melegnek voltak mondhatóak, a geilen meg tojást lehetett volna sütni már 2,4V-on is. 24/7re viszont egyik ramnak sem ajánlom még a 2,4V-t sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest