Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Gyári alapfesz 2,1V én ugy tudom.
Érdekes hogy 920at megy 2,05v-al nálam. Akkor fsb-t tornázom kicsit meglátjuk hogy megy.
Ha alulfeszelt a memo az miben nyilvánul meg? Attol még bootolhat a gép rendesen és müxik az xp is, netán kibirhat egy 3dmarkot is? Mert orthos-al nézem majd meg hogy tuti legyen csak elötte 3dmarkot nézek mert hajkurászok egy bizonyos ponthatártCsak azé kérdem hogy ne bizzam el magam a stabilitást tekintve ha lefut simán(mivel a 3dm messze nem terhel annyit ugye mint orthos 9es prior)
És köszi az infiot. Egyre jobban örülök hogy ien jo memot vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- MEGÉRKEZTEK + VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (15db) - 2GB (15db) - 512MB (1db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
Üzleti előfizetők hirdetései
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest