Hirdetés
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07
üzenetére
Gondoltam..
Nem tudom az anyagi vonzatokat, s aludnom is kell rá 1et, csak félek, hogy ha menne a háztól a lap-ram-cpu..hamar megbánnám.Itt az a baj, hogy próbálgatni se lehet.1 kva gép,s 24/7-ben. Mikor újrapasztázni akarok, akkor"engedélyt"kell kérnem a 2 gyerektől, mert ugye a hűtés miatt, darabokra (hdd-opt.marad)kell szednem, s az idő. 1x kikapcsoltam du. és a fiamnak tfonáltak a haverok, hogy nem megy valami szar, amit erről a gépről érnek el..

Ha víz lenne..szedné szét a fene
(#8577) Aggregátor : Az a pali bő 1 éve nyúz, hogy kezdjek vizzel foglalkozni. Apránként venni hol ezt, hol azt...

Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Logitech z5500 5.1
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nem tudom az anyagi vonzatokat, s aludnom is kell rá 1et, csak félek, hogy ha menne a háztól a lap-ram-cpu..hamar megbánnám.