Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
Eddig kellemes, hűvös. Amit viszont észrevettem, hogy talán többet droop-ol, talán ez az oka annak is hogy mch-nak picit több fesz szükséges, nemtudom. Most hétvégén pest, mth, utána héten zh-k, de azon a hétvégén már mi is tesztelős estét tervezünk, kint a teraszon, remélem addig a ramomat is megtudom venni Ősitől, meg az mx-2 is megérkezik.

Láttam visszább, hogy szinte pontosan 200-220mhz-vel verte oda az ud3r a dq6-ot, hát, legalább kipróbáltad
, élménynek jó az a lap szerintem, de hétköznapra nem, pont azok miatt amiket beszéltünk, minden csicsa, stb. Bevették korrektül? Mert akkor csak időt buktál rajta. Remélem!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600G eladó!
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, élménynek jó az a lap szerintem, de hétköznapra nem, pont azok miatt amiket beszéltünk, minden csicsa, stb. Bevették korrektül? Mert akkor csak időt buktál rajta. Remélem!