Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPad topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
Eddig kellemes, hűvös. Amit viszont észrevettem, hogy talán többet droop-ol, talán ez az oka annak is hogy mch-nak picit több fesz szükséges, nemtudom. Most hétvégén pest, mth, utána héten zh-k, de azon a hétvégén már mi is tesztelős estét tervezünk, kint a teraszon, remélem addig a ramomat is megtudom venni Ősitől, meg az mx-2 is megérkezik.
Láttam visszább, hogy szinte pontosan 200-220mhz-vel verte oda az ud3r a dq6-ot, hát, legalább kipróbáltad
, élménynek jó az a lap szerintem, de hétköznapra nem, pont azok miatt amiket beszéltünk, minden csicsa, stb. Bevették korrektül? Mert akkor csak időt buktál rajta. Remélem!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest