Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- UHD filmek lejátszása
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Miért ne lehetne? Ha van rá igény(Itt a Te példád
)és Ákoska meg tudja oldani, hogy ne legyen túl zsúfolt a táblázat, tegye- tegyétek. Régebben nekem is megfordult a fejemben (nem röhögni, igen is gondolkodtam
), csak..Régebben nem voltak ilyen brutal 8xxx-ek (persze kivétel Te voltál azzal a procival ami eltünt az éterben..), szóval sokszor az 1,2v-os eredmény uaz lett volna mint a 4GHz.
A teszteket ha akarjátok, reformozhatjátok (de gagyi szó lett, istenem), szóval ujítani lehet, ha jó, csak a tesztfeltételeket ne piszkáljuk,s a régi opciók maradjanak, mert ha nem, nem lesz értelme a régi eredményeknek, nem lesz viszonyítási alap.
(#4349) akoska07 : Felőlem , akár külön opció is lehet. Tudod , volt "vita", hogy az vagy CB R10-es legyen. Én csináltam ezt is, azt is, de végül 1ik se maradt meg mint opció. Szavazni kell, vagy inkább véleményt nyilvánítani, s ha van létjogosultsága, legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest