Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Max üzem?A link nagyon informatív,az eredmény szuper.Csak..Ha picit kevesebb fesszel csinálod,akkor befér az 1,35V +/- 0,01 -es opcióba.Max OC,Max üzem,Max FSB-re tökéletes(sok is a z infó)
Sztem legyen max üzem,s majd ha esetleg adsz még neki feszt és javít az eredményen,felülírja Krammerka
Reméljük lesz ideje rá és frissít.Sajna én nem tudom,van egy kva vírusom,serveren nem mozgok..
(nem tom,h mi ,kiírtani se,már kértem segítséget,remélem jön hamarosan..)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AMD Ryzen 5 3600
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest