Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
varrog
csendes tag
válasz
darál0w
üzenetére
Jóhogy
. Csodálom, h nem zúzták be. Azt sem értem, hogy a francba maradtak ilyen procik raktáron. Talán mert soha nem csökkentették le annyira a bolti árát. Én a 3 Gigás SL8JZ procimat 2 éve vettem raktárról. És azt kell mondjam nagyon megérte. Legalábbis amire nekem kell. HD filmeket nézni, játékra is jó még. Igaz, hogy 12ezerbe került akkor, de nagy szerencsém is volt, mert nagyon kelendőek. Most is így van ez. Alig jelenik meg egy 3 Gigás proci, elkapkodják.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Csodálom, h nem zúzták be. Azt sem értem, hogy a francba maradtak ilyen procik raktáron. Talán mert soha nem csökkentették le annyira a bolti árát. Én a 3 Gigás SL8JZ procimat 2 éve vettem raktárról. És azt kell mondjam nagyon megérte. Legalábbis amire nekem kell. HD filmeket nézni, játékra is jó még. Igaz, hogy 12ezerbe került akkor, de nagy szerencsém is volt, mert nagyon kelendőek. Most is így van ez. Alig jelenik meg egy 3 Gigás proci, elkapkodják.