- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #12315 üzenetére
Jah, de nembaj, a tudat megvan, h leeht lesz itt is, jobb később, mint soha !
Nekem van egy 32mm-es SilverStone ventim, amivel adom a hűtőt, dehát nem akar elmenni semmi pézé, de ennél olcsóbban már nem fogom adni az egész hűtőt, me már annyié adom így is, amennyi csak a venti volt...
Gondolkozom rajta, hogy át kéne rakni a ventit a Scorpion-ra, de valahogy nem tom, a Coolink légszállítása sztem jobb, és legalább halk is ez mellett. Gondolkoztam azon is, hogy rágyógyítok még1 bordéra valahogy. Pl az FM123-at rá a bordára, az FM122-t meg betenni hátra, csak nemtom mennyivel lenne jobb.
Még gondolkoztam azon is, hogy a 123 kéne a procira, de ugyanazért a hangért a Coolink sztem több levegőt szállít, a SwiF2 120P-ről van szó.
@Lipi: Haver vett ilyen CM vinyókeretet, lehet pont ilyet, és gyári hibás volt... Most tárgyal a CM-mel mail-ben, hogy mit lehetne tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Intel I5-9400F / Beszámítás OK!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest