- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #11176 üzenetére
Gondolom iccaka, jó meleg szobában (m,ondom, kényelmes, lusta disznó), meg ez IBT nem prime.
Pont tegnap beszélgettem vele (nem csak ph-s dolgokról, hanem h esetleg visszaköltöznék szhelyre stb) s ez is szóba került. Viszont. Mikor még decemberben ott voltam (szhely) és elmentünk kocsmázni, nem ám az volt a téma, hogy mit igyunk, s hova hányjunk utána.A kis hülye i7-ről áradozott. Akkor is 1,16v/4GHz /55°. Ő mesélt, én berúgtam..
Viszont: Ismerem már rég óta (mutija a feleségem től nem messze lakik), s eddig amit mondott az 100%-ban fedte a valóságot, nincs okom a kételkedésre. Sőt..Ez a quad..Sokan nem hitték mit tud, én megvettem és nem, hogy hozta azt amit mesélt (mutatott)róla, hanem túl is teljesítette. Őszintén! Hol látsz még egy quadot amit léggel piFast alatt [Igy] tudnának hajtani? Kompival se..Ha ezt eladom, tuti rástartolok a procijára
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest