Hirdetés
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
hackeeeee #10320 üzenetére
Jaja, bármi fémmel összelehet, én is egy csavarhúzóval szoktam. Mondjuk tényleg elég gáz helyen van a Giga lapokon.
De mint írták, kipróbálhatsz egy "sima" jumperes resetet is. Hátha...
De tuti nem a fesztől van. Kapott az enyim is valós 1,6v fölött, mégis ugyan úgy megy, mint előtte.(Mondjuk én már a jumperhez sem fértem hozzá a vga kivétele nélkül. Ezért gyorsan megoldottam úgy, hogy egy rávaló jumperre forrasztottam vezetéket, az pedig egy kapcsolóhoz megy a ház hátulján kivezetve. Így egyszerűen egy kapcsolással meg tudom oldani a bios resetet, még csak a ház oldalát sem kell levenni - nem mintha sűrűn fel lenne rakva.
)
(#10327) Erdei88: de semmi nem kárpótolja azt az érzést, amikor a fesszel és az fsb-vel arányosan nő a vérnyomásod és az adrenalinszinted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- UHD filmek lejátszása
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest