Hirdetés
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
ilyen nincs sajna

én jó pár hónapig kerestem. az összes létező oldalt meg dolgot kipróbáltam ami ezzel foglakozik. szted működött valamelyik, NEM.
muszáj voltam megvenni eredetibe.
de megérte mert nem kell többé szarakodnom vele, és ráadásul 4in1. cs source, hl2 multi, hl2 lost coast, meg egy 2.vh-s fps nem jut eszembe a címe, de nekem szinte jobban bejön mint a cs (ne bántsatok,pls
)... -
Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- BestBuy ruhás topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- EliteBook 860 16 G10 27% 16" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xbox series X+kontik+füles ajándék tölthető elemekkel és töltővel
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk dokkolókat
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)...
Csak függőséget okoz! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)