Hirdetés
- VR topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Dell Precision munkaállomások
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
Többször olvastalak végig,nem nagyon értettem,de asszem végre megvilágosodtam.Úgy gondolod,h csak szinkronban tudod húzni a procit?Ha úgy megy..akkor visszaosztva többet kell mennie!1:1-ben sose tud annyit egy ram,mint pl.1:1:1,5(vagy cpuZ szerinti 2:3-ban.Ha ezt akartad mondani,akkor a lap-ram 1ütt nem szeret x fsb-n bizonyos visszaosztásokat.Nálam Abitnál pl.hiába lazább elvileg az 1:1,66 mint az 1:1,25 mégse szerette a deszka.CL5-ös ramot miért járatnál cl6-ban?Nem ez a megoldás.(ne kérdezd h mi
,így fogalmam sincs.Ha van még petinek ilyen,szólok neki tuti,h küldjön nekem,nagyon misztikus egy valam ahogy olvasom.Igaz..neki is UD3R/P-je van,gonolom uaz lenne itt is mint nála.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VR topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elden Ring
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,így fogalmam sincs.Ha van még petinek ilyen,szólok neki tuti,h küldjön nekem,nagyon misztikus egy valam ahogy olvasom.Igaz..neki is UD3R/P-je van,gonolom uaz lenne itt is mint nála.