Hirdetés
- VR topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Léghűtés topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
Többször olvastalak végig,nem nagyon értettem,de asszem végre megvilágosodtam.Úgy gondolod,h csak szinkronban tudod húzni a procit?Ha úgy megy..akkor visszaosztva többet kell mennie!1:1-ben sose tud annyit egy ram,mint pl.1:1:1,5(vagy cpuZ szerinti 2:3-ban.Ha ezt akartad mondani,akkor a lap-ram 1ütt nem szeret x fsb-n bizonyos visszaosztásokat.Nálam Abitnál pl.hiába lazább elvileg az 1:1,66 mint az 1:1,25 mégse szerette a deszka.CL5-ös ramot miért járatnál cl6-ban?Nem ez a megoldás.(ne kérdezd h mi
,így fogalmam sincs.Ha van még petinek ilyen,szólok neki tuti,h küldjön nekem,nagyon misztikus egy valam ahogy olvasom.Igaz..neki is UD3R/P-je van,gonolom uaz lenne itt is mint nála.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- VR topik
- Gyúrósok ide!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,így fogalmam sincs.Ha van még petinek ilyen,szólok neki tuti,h küldjön nekem,nagyon misztikus egy valam ahogy olvasom.Igaz..neki is UD3R/P-je van,gonolom uaz lenne itt is mint nála.