Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
látod, ez a baj veled. azt hiszed a ramom védtem, közben meg csak azért szoltam, mert hülyeséget irtál az árakkal kapcsolatban. a kingmax inkább 16-17, ha már az uj áraknál tartunk és a ballistix 23, de neked azért 2x-es árkülönbséget kell prédikálni.
nem a saját portékám fényeztem és ezt kellene megérteni végre... a ramguru jellemzöt meg nem én akasztottam a saját nyakamba, sött nem is én állitottam, hogy nagy ember vagyok itt. persze könnyü ilyesmikkel dobálozni
kompromisszumképes ember vagyok, de a hülyeséggel nem áll szándékomban megalkudni. azt meg, hogy az iq-m negativ azt az eddigiekböl hogy szürted le nem tudom, de legalább örömömre szolgált látni, hogy 3-ig el tudsz számolni, vagy ezt tetemes listát a word számozojával sikerült igy megszerkeszteni? 
mod: utálom, hogy mindig csak a balhé...

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel 1851-es Procik
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem a saját portékám fényeztem és ezt kellene megérteni végre... a ramguru jellemzöt meg nem én akasztottam a saját nyakamba, sött nem is én állitottam, hogy nagy ember vagyok itt. persze könnyü ilyesmikkel dobálozni
kompromisszumképes ember vagyok, de a hülyeséggel nem áll szándékomban megalkudni. azt meg, hogy az iq-m negativ azt az eddigiekböl hogy szürted le nem tudom, de legalább örömömre szolgált látni, hogy 3-ig el tudsz számolni, vagy ezt tetemes listát a word számozojával sikerült igy megszerkeszteni?