- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Ha elmegy az enyém veszek egyet, gondolom nálad is ez a project van előtérbe helyezve ha eladod a 6750-et.
Bár közel sem vagyok annyira biztos hogy mindegyik E8400 1,4V tudni fogja a 4ghz-et.
Szvsz u.a. lesz mint a 6750-el, vagy talán kicsit jobb.A nagy részük vinni fogja a 3,6-3,8ghz-et és a jobbak amiket talán annyira nem lesz nehéz kifogni,mert talán több jobb lesz belőlük mint az eddigi szériákból azok pedig a 4-4,2ghz-et.Persze lehet hogy tévedek.De az enyém normális hőfokok mellett tudja amit tud, tesztelve a 8400 pedig megint zsákbamacska lenne.Persze azzal is tisztában vagyok hogy 8-10k-t nyernék egy esetleges cserén.Ha elmegy ok, ha nem...marad. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- EA Sports WRC '23
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Crimson Desert
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár közel sem vagyok annyira biztos hogy mindegyik E8400 1,4V tudni fogja a 4ghz-et.
Szvsz u.a. lesz mint a 6750-el, vagy talán kicsit jobb.A nagy részük vinni fogja a 3,6-3,8ghz-et és a jobbak amiket talán annyira nem lesz nehéz kifogni,mert talán több jobb lesz belőlük mint az eddigi szériákból azok pedig a 4-4,2ghz-et.Persze lehet hogy tévedek.De az enyém normális hőfokok mellett tudja amit tud, tesztelve a 8400 pedig megint zsákbamacska lenne.Persze azzal is tisztában vagyok hogy 8-10k-t nyernék egy esetleges cserén.Ha elmegy ok, ha nem...marad.