Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Ha elmegy az enyém veszek egyet, gondolom nálad is ez a project van előtérbe helyezve ha eladod a 6750-et.
Bár közel sem vagyok annyira biztos hogy mindegyik E8400 1,4V tudni fogja a 4ghz-et.
Szvsz u.a. lesz mint a 6750-el, vagy talán kicsit jobb.A nagy részük vinni fogja a 3,6-3,8ghz-et és a jobbak amiket talán annyira nem lesz nehéz kifogni,mert talán több jobb lesz belőlük mint az eddigi szériákból azok pedig a 4-4,2ghz-et.Persze lehet hogy tévedek.De az enyém normális hőfokok mellett tudja amit tud, tesztelve a 8400 pedig megint zsákbamacska lenne.Persze azzal is tisztában vagyok hogy 8-10k-t nyernék egy esetleges cserén.Ha elmegy ok, ha nem...marad. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár közel sem vagyok annyira biztos hogy mindegyik E8400 1,4V tudni fogja a 4ghz-et.
Szvsz u.a. lesz mint a 6750-el, vagy talán kicsit jobb.A nagy részük vinni fogja a 3,6-3,8ghz-et és a jobbak amiket talán annyira nem lesz nehéz kifogni,mert talán több jobb lesz belőlük mint az eddigi szériákból azok pedig a 4-4,2ghz-et.Persze lehet hogy tévedek.De az enyém normális hőfokok mellett tudja amit tud, tesztelve a 8400 pedig megint zsákbamacska lenne.Persze azzal is tisztában vagyok hogy 8-10k-t nyernék egy esetleges cserén.Ha elmegy ok, ha nem...marad.