Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
még gyurma, na majd jól megfejellek te kis szépszemű

amúgy érdekes dolgok alakultak ki most : (tudom hogy tehetséges vagyok és persze szerény) szóval sikerült belőni a lapon a VMod-ot. mostmár nem ugrál össze vissza a fesz, hanem FIX, annyi amennyi be van állítva.
sőt : megtaláltam azon a kis baszáson azt a pontot, amelyen már nem annyit ad amennyit beállítok hanem mégtöbbet. úgyhogy gondoltam így lesz a legjobb ha több feszt ad le.
példa kedvéért :
- BIOS : 1.3500V
- IDLE : 1.3840V
- LOAD: 1.3840V
úgyhogy ez most ígymarad, rohadt boldog vagyok, hogy ez most így megy, pedig délelőtt már azt hittem darabokratöröm az egész alaplapot
köszi szépszeműnek hogy segített, mélküle is ment volna, de muszály mindenbe beledumálnia

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple MacBook
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Kedvenc zene a mai napra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Intel I7-8700K / BESZÁMÍTÁS OK!
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- Hibátlan - INTEL Core i7-7700K 4mag 8szál max. 4.5GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest