- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Túrót
A bordák közé hajtottam be a csavarokat. Szépen fogja. Nyilván nem atomtámadás ellen tervezték, de szerintem szállítást is bírná, szépen áll a bordán a kis venti. Még a kábel is pont méretre van szabva. Egy kisebb baj volt csak vele, hogy a lapon a csati 3 tűs, ez meg kettő, és a kis műanyag bütykök nem jöttek össze, kénytelen voltam a kéttűs csati bütykeit reszelővel lereszelni, most szépen felmentek, a felső két tűre kellett dugni, vígan forog a venti. Tippem szerint a harmadik tű az intelligens vezérlés lenne, de mivel olyan forró a déli híd mint az állat, menjen csak maxon. Egyébként ahogy most a képen van, így ráfelé fújja a levegőt. Szal 4-0 arányban nyert az első verzió, köszönöm a szavazatokat. Remélem mostmár tudok húzni még1 kicsit a prockón 
Üdv: Neck
MOD: Offba tettem, mint ahogy az is a téma
MOD2: Mindenkinek érdemes megcsinálni a dolgot, mivel nekem SÜTÖTT a borda, komolyan majdnem megégette a kezem, mielőtt rátettem a ventit. Most épphogy melegebb a kezemnél a borda, 40 fok lehet. 10 fokot minimum hűlt, de szerintem többet is. Nagyon zsír. Ja és sok hangja nincsen
Kiszuperált Mobil Rackje meg minden PHsnak kell legyen otthon, mivel azok úgyis mindig eltörnek

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Rövid játékmenet részleteket láthatunk az EXODUS-ból
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- Androidos fejegységek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A bordák közé hajtottam be a csavarokat. Szépen fogja. Nyilván nem atomtámadás ellen tervezték, de szerintem szállítást is bírná, szépen áll a bordán a kis venti. Még a kábel is pont méretre van szabva. Egy kisebb baj volt csak vele, hogy a lapon a csati 3 tűs, ez meg kettő, és a kis műanyag bütykök nem jöttek össze, kénytelen voltam a kéttűs csati bütykeit reszelővel lereszelni, most szépen felmentek, a felső két tűre kellett dugni, vígan forog a venti. Tippem szerint a harmadik tű az intelligens vezérlés lenne, de mivel olyan forró a déli híd mint az állat, menjen csak maxon. Egyébként ahogy most a képen van, így ráfelé fújja a levegőt. Szal 4-0 arányban nyert az első verzió, köszönöm a szavazatokat. Remélem mostmár tudok húzni még1 kicsit a prockón