Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Léghűtés topik
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Túrót
A bordák közé hajtottam be a csavarokat. Szépen fogja. Nyilván nem atomtámadás ellen tervezték, de szerintem szállítást is bírná, szépen áll a bordán a kis venti. Még a kábel is pont méretre van szabva. Egy kisebb baj volt csak vele, hogy a lapon a csati 3 tűs, ez meg kettő, és a kis műanyag bütykök nem jöttek össze, kénytelen voltam a kéttűs csati bütykeit reszelővel lereszelni, most szépen felmentek, a felső két tűre kellett dugni, vígan forog a venti. Tippem szerint a harmadik tű az intelligens vezérlés lenne, de mivel olyan forró a déli híd mint az állat, menjen csak maxon. Egyébként ahogy most a képen van, így ráfelé fújja a levegőt. Szal 4-0 arányban nyert az első verzió, köszönöm a szavazatokat. Remélem mostmár tudok húzni még1 kicsit a prockón 
Üdv: Neck
MOD: Offba tettem, mint ahogy az is a téma
MOD2: Mindenkinek érdemes megcsinálni a dolgot, mivel nekem SÜTÖTT a borda, komolyan majdnem megégette a kezem, mielőtt rátettem a ventit. Most épphogy melegebb a kezemnél a borda, 40 fok lehet. 10 fokot minimum hűlt, de szerintem többet is. Nagyon zsír. Ja és sok hangja nincsen
Kiszuperált Mobil Rackje meg minden PHsnak kell legyen otthon, mivel azok úgyis mindig eltörnek

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - INTEL Core i5-10400 6mag 12szál max. 4.3GHz LGA1200 CPU processzor + UHD Graphics 630
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó félkonfig i5-10400F + ASRock H470M + 16GB DDR4 + CPU hűtő
- Hibátlan - INTEL Core i7-7700K 4mag 8szál max. 4.5GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A bordák közé hajtottam be a csavarokat. Szépen fogja. Nyilván nem atomtámadás ellen tervezték, de szerintem szállítást is bírná, szépen áll a bordán a kis venti. Még a kábel is pont méretre van szabva. Egy kisebb baj volt csak vele, hogy a lapon a csati 3 tűs, ez meg kettő, és a kis műanyag bütykök nem jöttek össze, kénytelen voltam a kéttűs csati bütykeit reszelővel lereszelni, most szépen felmentek, a felső két tűre kellett dugni, vígan forog a venti. Tippem szerint a harmadik tű az intelligens vezérlés lenne, de mivel olyan forró a déli híd mint az állat, menjen csak maxon. Egyébként ahogy most a képen van, így ráfelé fújja a levegőt. Szal 4-0 arányban nyert az első verzió, köszönöm a szavazatokat. Remélem mostmár tudok húzni még1 kicsit a prockón