Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
Hú Te lány!
Én sokat olvastalak régebben, ramokról, asszem a riva tunerről is írtál stb..-Jó, hogy vagy , ez tény.
Ezekben viszont nem értek 1et Veled. ha komolyan veszed a tesztet, tök mind1, hogy 30perc vagy 5 óra, kevéske mind2.Linpack. igen, nem ma találták ki, amióta IBT néven újraéli fénykorát, azóta újra felkapták nagyon. Nem 1x volt, hogy simán lement ,de a prime hibát dobott..-sztem nem jobb semmivel..
Én spec megszokásból csinálok félórákat. Annyi a limit a tuningtáblázatokban, ezért. Borzalmasan unom, s ha már csinálok valamit 30-60perc, hátha 1x jó lesz valamire. (mert fix stabilitást kijelenteni nem, de melyik igen?)
Örülök, hogy reagáltál! Már azt hittem, hogy valami betegség.(Pl. izületes ujjak, s fáj amikor éppen nekem írsz..
)
Nem vszoltál! Tuningolsz egy kicsit [ITT] ?
főznöm kell, piszkosul unom..(erre is kéne vmi gyors szintetikus recept)Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ezekben viszont nem értek 1et Veled. ha komolyan veszed a tesztet, tök mind1, hogy 30perc vagy 5 óra, kevéske mind2.Linpack. igen, nem ma találták ki, amióta IBT néven újraéli fénykorát, azóta újra felkapták nagyon. Nem 1x volt, hogy simán lement ,de a prime hibát dobott..-sztem nem jobb semmivel..
)