Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
Hú Te lány!
Én sokat olvastalak régebben, ramokról, asszem a riva tunerről is írtál stb..-Jó, hogy vagy , ez tény.
Ezekben viszont nem értek 1et Veled. ha komolyan veszed a tesztet, tök mind1, hogy 30perc vagy 5 óra, kevéske mind2.Linpack. igen, nem ma találták ki, amióta IBT néven újraéli fénykorát, azóta újra felkapták nagyon. Nem 1x volt, hogy simán lement ,de a prime hibát dobott..-sztem nem jobb semmivel..
Én spec megszokásból csinálok félórákat. Annyi a limit a tuningtáblázatokban, ezért. Borzalmasan unom, s ha már csinálok valamit 30-60perc, hátha 1x jó lesz valamire. (mert fix stabilitást kijelenteni nem, de melyik igen?)
Örülök, hogy reagáltál! Már azt hittem, hogy valami betegség.(Pl. izületes ujjak, s fáj amikor éppen nekem írsz..
)
Nem vszoltál! Tuningolsz egy kicsit [ITT] ?
főznöm kell, piszkosul unom..(erre is kéne vmi gyors szintetikus recept)Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezekben viszont nem értek 1et Veled. ha komolyan veszed a tesztet, tök mind1, hogy 30perc vagy 5 óra, kevéske mind2.Linpack. igen, nem ma találták ki, amióta IBT néven újraéli fénykorát, azóta újra felkapták nagyon. Nem 1x volt, hogy simán lement ,de a prime hibát dobott..-sztem nem jobb semmivel..
)