Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
965 vs p45 ?
Szerintem kben az Abit IP 35-öm simán veri a csigabigámat procituningban. Másban jobb ez, ez ok. A p45 nem olyan jó sztem mint a p 35, nagyon nem. Sokkal többet vártam.Miért? Ezen sokat vitatkoztam eddig is. (kben 1x adtam el magszemnek procit, (2180-ast,igaz azt 19,5k-ért,s tudta aki vette ,hogy Bios 1,8v-ot is kapott,de..9x420-on simán ment 24/7-ben.s a 4060MHz-et se 1 tesznél 2mp-ig produkálta-meg is bántam, h eladtam, a 6750 közel se volt olyan..
. Ma is beszélünk napi szinten, nála egy "L"-es gigában(nem egy bajnok...)3,8-on szaladgál..
Visszatérve:
Nem kisérletezgetek (ill. azért többnyire tom, h mit csinálok,s ellenőrzöm folyamatosan!)Egy 1,7v-os tuning után, 1-2 órát rögtön megy prájm alá alapon, s nézem: kell-e esetleg több fesz neki, vagy esetleg jobban melegedik e -az nem lenne ok..-
de , nem. S tudod, azt az 1 db 2180-as procit is hogy akartam hírdetni? "szarráfeszelt 2180-as drágán eladó".2xxx topiklakók tudják. Csak megelőztek,s priviben kérték, h adjam oda, odaadtam..
Ellenben jön a süket duma: x-y proci eladó, sose volt húzva stb..Hm. S jobb az ,ha gazsi beleteszi a gépébe, minden auto-n,s folyamatosan túlfeszeli a lap. Hőt sose néz, van rajta egy gyári venti, ház nem szellőzik, s isten tudja hány °-on kinlódott hónapok óta. Esetleg tuningolja. Emel ezt-azt stb..Kicsigeri pont most szólt, h nézzem már meg, hogy mennyi a lapom meg a proci , így netezésnél mert nála 46°. Nálam lap 38°, kupak 26°, magok 35°. prájmolásnál: alaplap 39°, kupak 33°,magok 38°. -alapon 3,166MHz-en
.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ma is beszélünk napi szinten, nála egy "L"-es gigában(nem egy bajnok...)3,8-on szaladgál..