Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
BeerBier #3907 üzenetére
nem hiszem, hogy megérné, én is filóztam, anno, hogy veszek egy tubus MX4-es psztát, de végül is sacperkábé 4-5 fokot hozna a hőfokon, ami valahol nyilván számít, de ha nincs szénné tuningolva egy proci, akkor szerintem elég egy 300Ft-os bármilyen márkájú ezüst paszta is.
az az igazság, hogy az ember mindig úgy van vele, hogy a lehető legolcsóbb pénzből a legjobbat/legtöbbet kihozni, de ha belegondolunk, hogy a tuning miatt horror összeget kifizet az ember a hűtőre, meg a hűtőzsírra, meg a többire, akkor már ezeknek + a gyengébb alias olcsóbb procinak az árán már sokszor megvehetnénk a gyárilag hasonló erős procit, mint ami a tuninggal elérünk. ezek csak nézőpont kérdései, mert akik nem szeretnek tuningolni azok inkább a procira költik a pénzt, akik meg tuning őrültek vesznek egy olcsóbb procit meg rá költenek egy halom lóvét a tuningra. de nekik ez a hobbijuk.
kinek a pap, kinek a papné, mindenki döntse el, hogy melyiket válassza.
-
mitkov77
aktív tag
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
BeerBier #3890 üzenetére
Szerintem az is lehet, hogy egyszerűen jól hűt a hűtő és nem kell tovább forognia nagyobb venti számon, vagy a BIOS-ban a CPU hőfok magasabbra van állítva, mint 55'C és még nem érte el ezt a hőmérsékletet, és ezért nem kapcsolt még rá.
Meg persze az is kérdés mit és mennyire tuningoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest