Hirdetés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Sokak tetszését elnyerheti a Sharkoon legújabb billentyűzete
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lézervágás, gravírozás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD FX
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
messi6502
tag
Nah a mai nap folyamán kicsit volt időm többet játszani és van pár plusz észrevételem.
Nagyon tetszik, hogy végre taktikázik az AI, minden futamon volt olyan aki kevesebb kerékcserével próbált előrébb jönni. Az egyik futamon majdnem meg is tréfált, kijöttem az utolsó kerékcserémre, és a vége előtt 6 körrel jöttem rá, hogy Raikkonen nem akar még egyszer kijönni és bizony le kéne dolgoznom a 4-5 sec hátrányt. Viszont érezhetően nehezen ment azokon a gumikon, így én a friss lágy gumikkal 3 kör után utol értem, majd megelőztem, de nagyon tetszik, hogy náluk is kopik a gumi, és nem kevés hibát is vétenek miatta. Nagyon realisztikus lett!

A visszapillantó végre jó valamire!
A gumikopás tényleg erőteljesebb, mint az előzőben, kicsit szokatlan, de hozzá lehet szokni és igazából örülök is neki, hogy az etap utolsó 1-2 köre az elhasznált gumikon realisztikusabb lett. Illetve jobban óvni kell és a setupba is bele kell kalkulálni, hogy ha hosszabb etapot akarsz menni egy gumin. Nagyon jó!

Az AI sokkal agresszívabb, ami nálam megint csak piros pont.
A rajtra viszont még nem éreztem rá, egyszerűen úgy ott hagynak mintha elnyomnák a full KERS-t + DRS.
Így rajtonként 2-3 pozíciót veszítek, hiába a könnyű kocsi. (Valakinek valami tipp
)Mid session save :

Féktávok rövidültek, a sebességérzet realisztikusabb szerintem.
Igazából nekem nagyon tetszik!!

Jah igen, ha valaki akar játszani az felvehet: tricky6502
(FPS bugot még nem volt időm tesztelni
)
Új hozzászólás Aktív témák

- Új Dobozos HP 17-cp Nagyképernyős Multimédiás Laptop 17,3" -35% AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16/512 FHD
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 19Hó Gari
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
)