Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
messi6502
tag
Nah a mai nap folyamán kicsit volt időm többet játszani és van pár plusz észrevételem.
Nagyon tetszik, hogy végre taktikázik az AI, minden futamon volt olyan aki kevesebb kerékcserével próbált előrébb jönni. Az egyik futamon majdnem meg is tréfált, kijöttem az utolsó kerékcserémre, és a vége előtt 6 körrel jöttem rá, hogy Raikkonen nem akar még egyszer kijönni és bizony le kéne dolgoznom a 4-5 sec hátrányt. Viszont érezhetően nehezen ment azokon a gumikon, így én a friss lágy gumikkal 3 kör után utol értem, majd megelőztem, de nagyon tetszik, hogy náluk is kopik a gumi, és nem kevés hibát is vétenek miatta. Nagyon realisztikus lett!
A visszapillantó végre jó valamire!
A gumikopás tényleg erőteljesebb, mint az előzőben, kicsit szokatlan, de hozzá lehet szokni és igazából örülök is neki, hogy az etap utolsó 1-2 köre az elhasznált gumikon realisztikusabb lett. Illetve jobban óvni kell és a setupba is bele kell kalkulálni, hogy ha hosszabb etapot akarsz menni egy gumin. Nagyon jó!
Az AI sokkal agresszívabb, ami nálam megint csak piros pont.
A rajtra viszont még nem éreztem rá, egyszerűen úgy ott hagynak mintha elnyomnák a full KERS-t + DRS.
Így rajtonként 2-3 pozíciót veszítek, hiába a könnyű kocsi. (Valakinek valami tipp)
Mid session save :
Féktávok rövidültek, a sebességérzet realisztikusabb szerintem.
Igazából nekem nagyon tetszik!!
Jah igen, ha valaki akar játszani az felvehet: tricky6502
(FPS bugot még nem volt időm tesztelni
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- DELL Universal Dock UD22
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest