- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
messi6502
tag
Nah a mai nap folyamán kicsit volt időm többet játszani és van pár plusz észrevételem.
Nagyon tetszik, hogy végre taktikázik az AI, minden futamon volt olyan aki kevesebb kerékcserével próbált előrébb jönni. Az egyik futamon majdnem meg is tréfált, kijöttem az utolsó kerékcserémre, és a vége előtt 6 körrel jöttem rá, hogy Raikkonen nem akar még egyszer kijönni és bizony le kéne dolgoznom a 4-5 sec hátrányt. Viszont érezhetően nehezen ment azokon a gumikon, így én a friss lágy gumikkal 3 kör után utol értem, majd megelőztem, de nagyon tetszik, hogy náluk is kopik a gumi, és nem kevés hibát is vétenek miatta. Nagyon realisztikus lett!
A visszapillantó végre jó valamire!
A gumikopás tényleg erőteljesebb, mint az előzőben, kicsit szokatlan, de hozzá lehet szokni és igazából örülök is neki, hogy az etap utolsó 1-2 köre az elhasznált gumikon realisztikusabb lett. Illetve jobban óvni kell és a setupba is bele kell kalkulálni, hogy ha hosszabb etapot akarsz menni egy gumin. Nagyon jó!
Az AI sokkal agresszívabb, ami nálam megint csak piros pont.
A rajtra viszont még nem éreztem rá, egyszerűen úgy ott hagynak mintha elnyomnák a full KERS-t + DRS.
Így rajtonként 2-3 pozíciót veszítek, hiába a könnyű kocsi. (Valakinek valami tipp)
Mid session save :
Féktávok rövidültek, a sebességérzet realisztikusabb szerintem.
Igazából nekem nagyon tetszik!!
Jah igen, ha valaki akar játszani az felvehet: tricky6502
(FPS bugot még nem volt időm tesztelni
)
-
messi6502
tag
válasz
Motion_Blur #95 üzenetére
Hát ha ez komoly, akkor gáz...
Hazaérek kipróbálom... -
messi6502
tag
válasz
Motion_Blur #90 üzenetére
Szerintem is nagy a tapadás. Interlagosban 1.09.010-et mentem mercivel 3. próbálkozásra 4 komoly hibával. A 12-ben ez az idő nekem hibátlan körrel lett volna meg.
-
messi6502
tag
- gyors kör után nem lehet "visszaugrani" a boxba (legalábbis én nem találtam) viszont a repülőrajt-os kezdés meg megmaradt...
Start/ESC utána session options, és ott van három opció, azok közül a felső, valami olyasmi néven, hogy "return to garage".
Én is alig találtam meg, nem értem miért oda tették.A játékhoz: Nekem nagyon tetszik egyelőre.
Amit én is észrevettem a 12-höz képest az a lassú kanyaroknál könnyebben megindul a hátulja, VISZONT szerintem könnyebb megfogni a kocsit ilyen helyzetekben. (legalábbis nekem joy-jal)
Szerintem rengeteg ponton változott előnyére a játék, a büntetés rendszer érezhetően fejlődött és nem büntet meg minden hülyeség után.
Sokat fejlődött a motor is, a 12-ben 80 átlag 70 minimum fps-em volt ultrán/maxon fullhd-ben. Most a szebb grafikával van maxon/ultrán 100-110 fps-em.
Tetszenek a motor és kipufogó hangjai nagyon sokat dob a játék élményen.
Az is nagyon tetszik, ahogy elkezd szikrázni a kocsi, ha leér a földreNekem jobban tetszik, mint a 12!
-
messi6502
tag
Na előrendeltem, remélem jó lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Moza R9/KS Steering wheel eladó pedál szett nélkül
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest