Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
manya777
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Talán a multit is kipróbálnám, de nem annyira fontos. Leginkább karriert játszanék. Mondjuk a 2011 eshez volt már szerencsém. Abban a gépi versenyzők AI-k szerencsétlenkedéseitől másztam falra. Semmilyen szinten nem volt tekintettel egyik sem rám sem lekörözéskor sem ha csak edzésen gyorskörön voltam és simán levezetett előttem ideális íven kanyarban, stb... Nem tudom a 12, 13 as verziókban is ugyan ennyire hülyék?
Új hozzászólás Aktív témák

- Tőzsde és gazdaság
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Assetto Corsa EVO
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mobilinternet
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Április 30-án rajtol korai hozzáférésben a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Torrent meghívó kunyeráló
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15ARP9 (bontatlan)(2év gari)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- EVGA GeForce RTX 3070 8GB GDDR6 256bit
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest