-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #4317 üzenetére
Ejj,gondoltam,hogy külső felvevő egység alatt valami ilyesmit akarsz mondatni velem :S.Annyira nem veszem komolyan ezt a a egész YT-s videó feltöltögetést,hogy bele adjak 40 ezer Forintot.Örülök,ha ennyibe kerülne a villanyszámla
.
De ez nekem még mindig homály marad örökre ez a Fraps vs. sport games.Mondjuk függ ez gondolom a jó Fraps beállításon is.Néztem egy-két videót,hogy mik a legjobbak.A mostani beállítással elégedett vagyok bizonyos szempontból.
De azért köszi a tanácsot
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi erősítő építése
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Kuponkunyeráló
- Sorozatok
- Tomato firmware
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest