- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
werszomjas #1968 üzenetére
Degresszíven kell fékezni, azaz ahogy lassulsz, emeled el a féket. Akkor nem blokkol.
-------------------------
Nos, kipróbáltam végre én is. Hát, szokni kell keményen, meg vannak benne elég nagy szamárságok. Most ha már mindenki kínában nyomja, ott toltam kicsit én is. 1:34:9xx-et sikerült összekaparnom, szóval egyelőre nem túl acélos
Van még benne az tuti, de hogy hogy mentek ti 2-3 másodperccel jobbakat, elképzelésem sincs..
Viszont az első rohadtul idegesítő dolog. Mi az már, hogy lesodródok a külső ívre a pálya szélére, és 30-al lehet visszadöcögni az aszfaltozott bukótéren? Arról nem is beszélve, hogy a kocsi fele se megy le, de már szórja az invalid lap-ot, bezzeg a célegyenes ráfórdítón úgy szánkázok keresztbe, ahogy jólesik, azért semmi
Van olyan kanyar, hol meg lelóg fél kerék, és már érvénytelen kör..Ja, és DFGT, 360°, linearity 50%, a többi ízlés szerint 1-5% között. Profilerben azt lőttem be, amit fentebb Trihorn mutatott, plusz az FFB is úgy van állítva.
Viszont a 300° nekem túl direkt, azért 360-ra tettem, de lehet 400 lesz belőle. -
Trihorn
tag
válasz
werszomjas #1968 üzenetére
Régebben nálam is sokszor előfordult, hogy blokkoltak az első kerekek.
Két dolog miatt lehet.
Az egyik amikor rossz ütemben(túl lassan) váltok vissza.
A másik, amikor nagyon lenyomom a féket ha el van tekerve a kormány.
Minél jobban el van tekerve a kormány annál kevésbé lehet lenyomni a pedált, különben blokkol.
Idő kérdése az egész, még az elején rengetegszer előfordult velem is, de azóta már hozzászoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háború Izraelben
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- alza vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Gaming notebook topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- XMG Ultra 17 / i9-9900K / GeForce RTX 2080 / 64GB RAM / 1TB SSD & 1TB HDD
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, I5-6600K, 12GB RAM, SSD) beszámítás! Posta ok (34)
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600XT 8GB, R5 3600, SSD, 16GB RAM) Beszámítás! Posta ok! (33)
- DELL PowerEdge R430 rack szerver - E5-2643v4 (6 mag / 12 szál, 3,4/3,7GHz), 64GB RAM, 95 000,-
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest