Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Videó nincs, így is alig volt FPS-em, 2 GB ram van most ideiglenesen a gépemben
A futam pedig tragédia volt számomra, 2-3 kör után elment a lágy gumijaim tapadása, szenvedtem vele a 8. körig, mentek el mellettem (pedig az első helyért lettem volna csatában), majd kipördültem, aztán bementem keményért, a 14. helyről megkezdtem a felzárkózást, talán sikerült is volna pontot szerezni, de a 15. kör körül LOST CONNECTION.
Tehát 0 pont, és természetesen az történt, amit sejtettem is, hogy tuti le fog dobni, hát megtörtént. A tavalyi ligát is az ilyenekért hagytam abba, ott talán 3-4 futamig bírtam ezt idegekkel, remélem több ilyen nem lesz, viszont azt a gumikopást meg nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest