-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
addikt
Csak azért kérdeztem, mert tegnap este én is TT-oztam, és pont SPA-ban, de én nem állítottam semmit a kocsin, és mikor rázéztem a topicra, láttam az 1m46s9xx-es idődet... de nem tudtam eldönteni, hogy most én bénázok-e el valamit az első szektorban, vagy állítottál a kocsin és amiatt van a különbség, mert a másik két szektor majdnem századra megegyezik a tiéddel....
ebből kb még 1-2 tizedet tudnák faragni az első szektorban, a harmadik szektorban pedig szintén benne maradt kb 1 tized...
egy picit lassabb körröl van videom is, de a fentebb linkeltett sajnos sikerült letörölnöm...
a "beállítás" a szokásos: default car setup / keyboard / ABS: on / TC: medium / automata váltó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Hővezető paszták
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest