Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
Nekem ennyire azért nem volt drasztikus ahogy itt is olvasom. Szerintem a játék hevében nem tudja az ember le reagálni a másikat és ezért vannak balesetek,de ez benne van. Mondhat ki mit akar..... én meg köszönném a társaságnak mindenkinek egytől egyig a gurulást
Már azt sem bánom,mikor monzában utolsó körökben falhoz csaptam mert már nem volt kedvem játszani a büntetések miatt. Legnagyobb bajom az-az volt,hogy elszaladt az idő
hipp-hopp már éjfél lett.
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már azt sem bánom,mikor monzában utolsó körökben falhoz csaptam mert már nem volt kedvem játszani a büntetések miatt. Legnagyobb bajom az-az volt,hogy elszaladt az idő
hipp-hopp már éjfél lett.