Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
dergander
üzenetére
Persze maga a jatek jo, tehat nekem a grafika meg az iranyitas nagyon bejön... Ami problema az a hibak, tehat a gumikopas, kamera, na meg a mentesnek az elszallasa, ami nekem meg nem volt, de ha elöjön es nem tudok haladni a karrierben, akkor tuti nem veszem meg. A 2011-ert kiadtam a penzt, es jatszottam vele 1 honapot, utana a ledobalas annyira felidegesitett, hogy töröltem, es nem raktam fel többet... Penzkidobas volt, es most ezt el akarom kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung A16 mobiltelefon
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Update 12.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest